MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#84218 Re: Re: Re: NATO dlouhých 25 let nerealizovalo žádná mezinárodní cvičení ve státech .....

2016-06-08 08:27

#84212: - Re: Re: NATO dlouhých 25 let nerealizovalo žádná mezinárodní cvičení ve státech ..... 

 Jsem šťasten, že jsme součástí obranného souručenství NATO. Ať si rusáci vyskakují jak chtějí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#84221 Re: Re: Re: Re: NATO dlouhých 25 let nerealizovalo žádná mezinárodní cvičení ve státech .....

2016-06-08 08:31:42

#84218: - Re: Re: Re: NATO dlouhých 25 let nerealizovalo žádná mezinárodní cvičení ve státech ..... 

 Je jednoznačné, že poukud bychom nebyli součástí NATO je docela dobře možné, že už jsme byli Rusy dávno opět okupování, nasvědčuje tomu masivní ruská propaganda na našem území.

To je bohužel spekulace, která má reálný základ, viz. ukradení Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny právě Ruskem. 

Velikost ruské ambasády je i dnes co do počtu lidí i prostor neuvěřitelná a proti velikosti ruské ambasády např. v Londýně je násobná. Je tedy naprosto zřejmé, že je ruská ambasáda využívána na zpravodajskou činnost proti ČR a EU a vláda ČR by toto měla rázně vyřešit a přinuti Rusko, aby ambasáda byla úměrná velikosti země, kde sídlí, mimo jié proto, že zpravodajské služby např. Velké Británie jsou neskonale lépe vybaveny na to, aby čelily nebezpečí ze strany Ruska. 

Proto také bylo od Zemana odporným zločinem, že sem přivezl bandu čínských zpravodajců a milicionářů, neboť na takový nájezd ČR připravena být ani nemohla a z jejich chování zde je jednoznačné, že si zkoušeli, co ještě střední země EU unese a jak se bude takovému nájezdu bránit.