MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#85077 Esence češství?

2016-06-21 12:38

Komunisticko nacistický superman Miloš Zeman s prostatou panice a "fotografickou pamětí" s železnou pravidelností selhávající u soudu. O dvacet let mladší psychotická manželka Ivana a dcerunka Kateřina pornohvězda. 

Tuto esenci "češství" dokresluje otec neznámý a deviantní matka soudružka učitelka mlátící Miloše i jeho spolužáky ze základní školy tak, že si to ještě v semdesáti letech živě pamatují.

Panoptikum esence češství prezentuje řádnou ateistickou výchovu po komunisticko-nacisticku jako vrchol poznání a moudrosti, Vánoce jsou pro ně rozdávání dárků a Velikonoce mlácení děvčat, česká trikolora dle Miloše je správná ta v ruském pořadí barev.....

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#85086 Re: Esence češství?

2016-06-21 14:08:06

#85077: - Esence češství?  

 Budí to dojem, jako by se vám rodina v principu protivila. Je to tím, že se mělo dříve za to, že svým způsobem zdravá rodina je i pilířem zdravého národa? Dostal jste za úkol od zaměstnavatele na US embassy soustavným opakování této vaší sračky po goebelsovsku dehonestovat podprahově rodinu? Nebo vám samotnému bylo ve vaší zvrhlé elitářské rodince jako malému mizerně a tatínek vás pigloval do prdýlky?