MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#85095 Re: Re: Re: Esence češství?

2016-06-21 15:48

#85087: - Re: Re: Esence češství?  

 No ono by to mohlo naznačovat ledacos, že tento Váš příspěvek do této diskuze soustavně vkládáte. Rýpat se v rodinných poměrech zájmových osob bylo radovánkou některých bývalých nomenklaturních kádrů, co měli za úkol vyhodnocovat nejrůznější policejní údaje. Takoví také  absolvovali VUML. Nebo by to mohl být druh proeurointegralistického spinningu, což by mělo ovšem význam spíš tehdy, kdyby tuto diskuzi navštěvovala potřebná cílová skupina osob zpravidla těch mladších. (Rodina vadná a to i prezidentova, národ nevalný, proč by mi na něm mělo záležet...) Takové experimenty s ovládáním veřejného mínění přes různé neziskovky, nebo ovládaná média, režírují v různých zemích mnohdy právě zastupitelsví USA. Příspěvky tohoto druhu jsou vážně na poblití. Vzhledem k tomu, že v neuspořádaných rodinných poměrech vyrostlo mnoho významných osobností ve všech dobách a zemích, neustále opakovat tento váš příspěvek by muselo být projevem vaší retardace, pokud by ovšem příčinou nebyly záležitosti shora uvedené.

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#85098 Re: Re: Re: Re: Esence češství?

2016-06-21 15:59:59

#85095: - Re: Re: Re: Esence češství?  

 Hlavní důvod proč to píše bude stejně ten, že mu taďka nařachl prdel.


Nepřihlášený uživatel

#85100 Re: Re: Re: Re: Esence češství?

2016-06-21 16:20:30

#85095: - Re: Re: Re: Esence češství?  

 "Zájmových osob"? Miloš Zeman je osoba pohybující se ve veřejném životě, porušováním volebního zákona získal moc ovlivňovat můj život. Tedy nikoliv já o jeho život, ale on usiloval o ovlivňování mého života. Porušil zákon při získávání moci a tedy komentuji důvody proč k tomu došlo. 

Které ony "osobnosti" "vyrostly v neuspořádaných rodinách" a především, které ony "osobnosti" v neuspořádaných rodinách pokračovaly? Adolf Hitler, Vlaďa Iljič Lenin, Stalin, Pol Pot, Gottwald, Putin, Zeman? 

Tedy celý váše přispěvek je jakási vaše představa, pro kterou nemáte žádný věcný argument.