MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#85284 Re: Váše představa "jak to bylo" má jeden drobonký problém....

2016-06-22 20:42

#85281: -  

 .....letectvo nacistického Německa se kompletně vycvičilo na území CCCP, kdy za pronájem území Německo platili technologií, kterou CCCP nebylo schopno pořádně produkovat, např. lokomotivy. 

Tedy, že by CCCP (přidržme se ale pojmenování Rusko, neboť dnešní Rusko od CCCP ničím prakticky neliší) vyjednávalo spojenctví s "kde kým" z demokratických zemí a zároveň nechávalo na jeho území budovat německou leteckou armádu, se jeví poněkud absurdním. 

Řekl bych, že typicky spoléháte na to, že občané ČR prošli komunistickým školstvím a tedy o tom, jak úzce spolupracovalo komunistické CCCP s nacistickým Německem na porušování Versailleské smlouvy nemají žádné tušení, neboť to skutečně komunistické školství zatajilo, stejně jako zatajilo první masovou vraždu II. světové války, tedy povraždění polské vojenské a intelektuální elity v Katyni, stejně jako komunistické školství zatajilo, že se Polsko přestěhovalo o desítky či dokonce stovky kilometrů na západ jen proto, aby Katyn byla i dnes v CCCP. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#85288 Re: Re: Váše představa "jak to bylo" má jeden drobonký problém....

2016-06-22 21:02:40

#85284: - Re: Váše představa "jak to bylo" má jeden drobonký problém.... 

 Nehledě na to , že Americká a Britská pomoc představovala malý zlomek potřeb SSSR , které vedlo válku prakticky s celou Evropou; nejsou vůbec zmíněny aspekty této pomoci, která byla prakticky uhrazena ve zlatě (L L); zlato bylo vybráno ve sbírkách od všech občanů Svazu. Vlastní stát se na úhradě pomoci podílel menšinovým podílem! Na válce se napakovalo USA, (stejně jako na provokování zbrojení k válce v současnosti), stejně jako na 1. světové. USA sa vyznamenaly především tím, že už od 30-tých let pomáhaly zbrojit Hitlera , v očekávání, že se spolu se Stalinem vyčerpají a poté se s Brity "napakují". To pokračovalo až až do napadení Japonskem v Pearl Harbor !!!


Nepřihlášený uživatel

#85464 Co zase lžeš ty fanatický nacistický prase?

2016-06-24 01:52:38

#85284: - Re: Váše představa "jak to bylo" má jeden drobonký problém.... 

 Přímá vojenská spolupráce probíhala mezi dvojicí párijů - Německem, kterému zakazovaly zbrojit smlouvy, a Ruskem, které nemělo přístup k moderním technologiím a zbraním. Tato přímá spolupráce fakticky skončila s nástupem Hitlera k moci. Současně ovšem probíhala i spolupráce s Itálií a USA.