MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#85276

2016-06-22 19:49

Vážený paně Štětino, obdivuji váš hrdinný boj proti komunismu i po 27 letech. Věřím, že stejně hrdinně budětě bojovat proti zločinnému komunismu i po 60 letech, kdy už prostí občané, jako jsem já, ani nebudou vědět, co to bylo. Ale vy, hrdinný voják na stráži, jistě budete stále bránit našu děmokracii! Jako bývalý komunista mátě jistě spoustu zkušeností, abyste správně bojoval proti komunismu. Držím vám palce, bojujtě srdnatě dál!


Nepřihlášený uživatel

#85277 Esence češství?

2016-06-22 20:18

Komunisticko nacistický superman Miloš Zeman s prostatou panice a "fotografickou pamětí" s železnou pravidelností selhávající u soudu. O dvacet let mladší psychotická manželka Ivana a dcerunka Kateřina pornohvězda. 

Tuto esenci "češství" dokresluje otec neznámý a deviantní matka soudružka učitelka mlátící Miloše i jeho spolužáky ze základní školy tak, že si to ještě v semdesáti letech živě pamatují.

Panoptikum esence češství prezentuje řádnou ateistickou výchovu po komunisticko-nacisticku jako vrchol poznání a moudrosti, Vánoce jsou pro ně rozdávání dárků a Velikonoce mlácení děvčat, česká trikolora dle Miloše je správná ta v ruském pořadí barev...


Nepřihlášený uživatel

#85278 Re: Re: Re: Seznam webů ruské propagandy lze vytvořit během desetiny vteřiny....

2016-06-22 20:20


Nepřihlášený uživatel

#85279 Re: Re: Re: Re: Seznam webů ruské propagandy lze vytvořit během desetiny vteřiny....

2016-06-22 20:22

#85278: - Re: Re: Re: Seznam webů ruské propagandy lze vytvořit během desetiny vteřiny.... 

 " Nelži hajzle,  stejně budeš viset!" to máte kliku, že je tato diskuse pečlivě sledována BIS :-). 

Mimochodem, kde jste v mém příspěvku našel jedinou lež? 


Nepřihlášený uživatel

#85280 Re: Re: Seznam webů ruské propagandy lze vytvořit během desetiny vteřiny....

2016-06-22 20:23

#85262: - Re: Seznam webů ruské propagandy lze vytvořit během desetiny vteřiny.... 

 

Ruská propaganda je odporná a do jisté míry vědecká, neboť využívá občanů, kteří byli zmanipulování komunistickým školstvím, především zvráceným "výkladem" dějin. Zatajování celých dějinných událostí, např. vznik monoteismu, židovství, křesťanství a islámu.  Do takového prostředí lze vpustit v podstatě libovolnou "spikleneckou teorii" o nefunkční demokracii a přestože v ní lidé žijí, denně si užívají neuvěřitelného blahobytu, bezpečí, svobody, jsou schopni ruské propagandě podlehnout a např. jít a hodit hlas ruskému trollovi Milošovi Zemanovi. 

Velmi dobře je podstata ruské propagandy také vystižena na webu Jeden svět. 

MEDIÁLNÍ VZDĚLÁVÁNÍ

SOUČASNÁ RUSKÁ PROPAGANDA


Nepřihlášený uživatel

#85281

2016-06-22 20:30

Kdy Hitler prohrál IIWW?

 

..

 

Když podepsal pakt M-R a napadl SSSR. SSSR díky tomu získalo nárazníkové pásmo. A zpozdilo postup Nacistických vojsk o 1 měsíc. Což stačilo aby obrátilo situaci na frontě.

 

.

 

Před paktem M-R byl pak Mnichov, SSSR vyjednávalo s spojenci ze západu GB, Francii, Polskem ČSR. Tato snaha nevedla nikam a když Západ nechal Německu Polsko a ČSR.V SSSR nejpíš věděli, že snahou západu je válka Německa s SSSR.tak jim nic jiného než vytvořit si nárazníkové pásmo nezbývalo.

 

Vždyt to bylo přirozené, šlechta a bankéři měli strach z komunistů a tak někteří podporovali Hitlera. I královna za mlada si zkoušela hajlovat. Pak Hitler napadl Francii a bombardoval GB i přesto, že Francouzi byli schování za Maginotovou linií a GB za průlivem.

 


Nepřihlášený uživatel

#85282 Re: Re: Re: Re: Re: Seznam webů ruské propagandy lze vytvořit během desetiny vteřiny....

2016-06-22 20:35


Nepřihlášený uživatel

#85283 Re:

2016-06-22 20:36

Když Karas v ČT komentuje demostrace proti Putinovi, cudně nepřipomíná, že na nich vlají prapory se srpem a kladivem a nechybí tam stalinovy portréty.


Nepřihlášený uživatel

#85284 Re: Váše představa "jak to bylo" má jeden drobonký problém....

2016-06-22 20:42

#85281: -  

 .....letectvo nacistického Německa se kompletně vycvičilo na území CCCP, kdy za pronájem území Německo platili technologií, kterou CCCP nebylo schopno pořádně produkovat, např. lokomotivy. 

Tedy, že by CCCP (přidržme se ale pojmenování Rusko, neboť dnešní Rusko od CCCP ničím prakticky neliší) vyjednávalo spojenctví s "kde kým" z demokratických zemí a zároveň nechávalo na jeho území budovat německou leteckou armádu, se jeví poněkud absurdním. 

Řekl bych, že typicky spoléháte na to, že občané ČR prošli komunistickým školstvím a tedy o tom, jak úzce spolupracovalo komunistické CCCP s nacistickým Německem na porušování Versailleské smlouvy nemají žádné tušení, neboť to skutečně komunistické školství zatajilo, stejně jako zatajilo první masovou vraždu II. světové války, tedy povraždění polské vojenské a intelektuální elity v Katyni, stejně jako komunistické školství zatajilo, že se Polsko přestěhovalo o desítky či dokonce stovky kilometrů na západ jen proto, aby Katyn byla i dnes v CCCP. 


Nepřihlášený uživatel

#85285 Re: Re: Noční vlci velcí oblíbenci soudruha Vládi Iljiče Putina....

2016-06-22 20:44

#85283: - Re:  

 ....mavají rudými prapory se srpem a kladivem, stejně jako na Krymu po okupaci pobíhali po ulicích blbečkové s rudými páskami na rukávu, symbolu té nejodpornější komunistické totality. 


Nepřihlášený uživatel

#85286 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Seznam webů ruské propagandy lze vytvořit během desetiny vteřiny....

2016-06-22 20:46

#85282: - Re: Re: Re: Re: Re: Seznam webů ruské propagandy lze vytvořit během desetiny vteřiny.... 

 BIS je Bezpečnostní informační služba ČR v kontextu ústavy postavené na všeobecné deklaraci lidských práv. 

StB, stejně jako KGB nebo Stasi byly zločinecké organizace dokonce úplně mimo ústavní pořádek dokonce tak odporných ústav, které obsahovaly vůdčí úlohu komunistických stran a tedy se jednalo o ústavy totalitní. 

Proto je mimochodem velmi obtížné důvěřovat KGBákovi Putinovi. 


Nepřihlášený uživatel

#85288 Re: Re: Váše představa "jak to bylo" má jeden drobonký problém....

2016-06-22 21:02

#85284: - Re: Váše představa "jak to bylo" má jeden drobonký problém.... 

 Nehledě na to , že Americká a Britská pomoc představovala malý zlomek potřeb SSSR , které vedlo válku prakticky s celou Evropou; nejsou vůbec zmíněny aspekty této pomoci, která byla prakticky uhrazena ve zlatě (L L); zlato bylo vybráno ve sbírkách od všech občanů Svazu. Vlastní stát se na úhradě pomoci podílel menšinovým podílem! Na válce se napakovalo USA, (stejně jako na provokování zbrojení k válce v současnosti), stejně jako na 1. světové. USA sa vyznamenaly především tím, že už od 30-tých let pomáhaly zbrojit Hitlera , v očekávání, že se spolu se Stalinem vyčerpají a poté se s Brity "napakují". To pokračovalo až až do napadení Japonskem v Pearl Harbor !!!


Nepřihlášený uživatel

#85289

2016-06-22 21:11

Lenin byl žid, jako Havel.


Nepřihlášený uživatel

#85290 Re: Re: Re: Váše představa "jak to bylo" má jeden drobonký problém....

2016-06-22 21:15

#85288: - Re: Re: Váše představa "jak to bylo" má jeden drobonký problém.... 

 Používá standardní triky ruské propagandy - posouvání časových událostí a zatajování skutečnoustí. V ruské propagandě, roky od 1.9.1939 do 22.6.1941 jako když neexistují - přitom to bylo období, kdy CCCP vraždilo společně s nacistickým Německem v Evropě. 

Pearl Harbor byl napaden 7.prosince 1941. Spojené státy rusákům dodávaly stovky nákladních aut každý den od napadení Němci tedy - 22.června 1941 a skutečně dodávky začali hned první den napadení.  

Především pomoc z USA byla naprosto zásadní, neboť bez ní by Rusko - CCCP nebylo schopno vůbec dopravit vojáky na frontu. Dokonce na počátku USA dodávaly i pohonné hmoty, což je ve své podstatě vlastně absurdní, když je dnes Rusko z velké části benzinovou pumpou pro část světa. 

Ve sbírkách občanů komunisté vybrali zlato? To jim vytrhali jejich zlaté zuby? Nebuďte blázen, 20 či 30 let po komunistickém převratu a zlato mezi rusáky? Tak to je scifi. Snad vytěžené zlato, ale sbírka mezi rusáky, to je absurdní. Jestli auta skutečně CCCP zaplatilo, tak to se nezdá pravděpodobné, neboť ve své podstatě vedlo okamžitě válku s demokratickým světem, tedy je absurdní, že by USA náklaďáky zaplatili. 

Jestli demokratické země doufaly, že se svět ohrožující totality komunistická a nacistická mezi sebou navzájem povraždí to je otázka. Rusko se vyvraždovalo zevnitř v gulagu, kde zahynuli milony Rusů, žádnou válku k tomu Stalin nepotřeboval. Německo na tom bylo podobně, prvními obětmi koncentráků byli logicky Němci. Koncentráky byly navíc jen kopií gulagů. 


Nepřihlášený uživatel

#85291 Asi multikulturní obohacení...

2016-06-22 21:17

V madridské kanceláři našli tři mrtvé, žena měla useknutou hlavu


Nepřihlášený uživatel

#85292 Re: Vy jste nechodil do školy? Lenin byl vzorný komunista a rozhodně nezemřel na syfilis.....

2016-06-22 21:17

#85289: -  

 .....jak tvrdí odporná imperialistická propaganda. Tedy Lenin žil, žije a bude žít, tedy pokud se jim v mauzoleu už dávno nerozpadl a nemají tam náhražku z vosku. 

Je div, že si ho dosud nenaklonovali a nemají ho v Kremlu živého, když za dvacet letu už budou teleportovat :-). 


Nepřihlášený uživatel

#85293 Jak typické pro rusákov - za dvacet let bude všechno, už od roku 1918 :-)

2016-06-22 21:28

Rusové plánují do dvaceti let využívat teleportaci. Podle vědců to není sci-fi

  • Vladimir Putin si loni zadal vypracování programu Národní technologická iniciativa, který ve středu projednala vládní komise.
  • Na základě iniciativy by v Rusku mohl v budoucnu vzniknout vlastní programovací jazyk a bezpečný komunikační systém či teleportace.
  • V nejbližších letech se ale chce program věnovat boji proti počítačovým zločinům.

Už před dvaceti lety "uvažovali" o vlastním operačním systému a programovací jazyky vyvíjejí, co začali krást procesory, ale ještě žádný nevyvinuli :-). 

Zjevně u KGBáků v Kremlu zase řádí nějaký šilený Rasputin kombinovaný s Mičurinem a Vláďovi Iljičovi Putinovi už z toho Kremlu řádně hrabe po tom, co přišel s nápadem, že rusákov bude dodávat ekologické potraviny do celého světa, dnes přišel s teleportací :-), logicky jak jinak "za dvacet let" neboť dnes nemají ani motory do jejich "nového" letadla a loni jim jen do USA uteklo 300 000 vysokoškoláků, tedy se tam asi teleportovali :-), horším případě využili ty imperialistické Boingy :-) a to jednosměně hned několik každý den. 

Zde originál zprávy :-)


Nepřihlášený uživatel

#85294 Zeman je takový popleta, nemluvil totiž o svobodě na názor, ale o svobodě na lež....

2016-06-22 21:33

Pseudoelity a pachatelé dobra berou lidem svobodu, nebral si servítky Zeman

Prezident Miloš Zeman si na desátém sjezdu Českého svazu bojovníků za svobodu opět vyřizoval účty se svými názorovými odpůrci, které někdy nazývá „pražskou kavárnou“. Na úterním sjezdu hovořil o „pseudoelitách“. Zeman, který je členem svazu, na sjezdu řekl, že za svobodu je stále potřeba bojovat. Zmínil svobodu názorů, kterou podle něj právě tyto pseudoelity lidem upírají.

....mluvil totiž o sobě a to je sakra něco jiného, neboť je vskutku absurdní, když lhář mluví o tom, že je potřeba za svobodu na názor bojovat. 

Miloš Zeman je dokonce tolikrát usvědčeným lhářem, že ve své podstatě nemá smysl vůbec mluvit o tom, že by měl nějaké názory, je jen a pouze lhářem. Kmnoníček dokonce říká, že 90 % co žvaní idiot Miloš Zeman nelze brát vážně.


Nepřihlášený uživatel

#85295 Re: Asi multikulturní obohacení...

2016-06-22 21:36

#85291: - Asi multikulturní obohacení... 

 Teroristé se ke svým činům "hrdě" hlásí, tady zločinci založili požár, aby zahladili stopy, tedy vaše spekulace je velmi pravděpodobně úplně mimo realitu, byť je jistě jednoznačné, že mezi 1,6 mld. lidí hlásících se k islámu se najdou zločinci, stejně jako se stejný typ zločinců najde mezi 540 mil. občanů EU či mezi 150 mil. občanů Ruské federace. 


Nepřihlášený uživatel

#85296 Sci-fi obchody Vládi Iljiče Putina ....

2016-06-22 21:42

Putin prý uvažuje o prodeji podílu v Rosněfti Číně a Indii. Rusko by získalo 700 miliard rublů

  • Kupcem podílu ve státem ovládané ruské ropné společnosti Rosněfť by mohla být Čína nebo Indie, píše agentura Bloomberg.
  • Rusko by podle zdrojů preferovalo společnou smlouvu s oběma státy.
  • Podle předpokladů činitelů v Moskvě by výnos z prodeje mohl činit v přepočtu nejméně 260 miliard korun.

Oni chtějí dokonce i jen podíl ve firmě se ziskem 5 mld. korun "prodat" za 260 mld.? Rusákům v rusákově hrabe? Mimochodem, pokud je to pravda a ruská společnost prodávající ropu a plyn všude možně a nemožně má "zisk" 5 mld. korun, tak to rusáky jistě sanuje soudruh Andrej, luxusní bilý kůň s "jeho" karuselem Agrofert, neb ten vykazuje získ v podstatě obdobný :-) a to je přitom disponuje směnými cca 50 mld. základního jmění a 25 mld. úvěrů od bank a 25 mld. úvěrů od "kohosi" kdo se nedá zjistit. :-), kdyby Andrej věděl, že může prodat i jen část toho "jeho" cirkusu za 250 mld. neváhal by ani vteřinu :-). 

Zisk největší ruské ropné firmy propadl o 75 procent

Čistý zisk největší ruské ropné společnosti Rosněfť se v prvním čtvrtletí propadl o 75 procent na 14 miliard rublů (zhruba pět miliard korun). Oznámila to ve středu firma, která se podobně jako další těžaři ropy potýká s nízkými cenami suroviny na světových trzích..


Nepřihlášený uživatel

#85297 Re: Re: Re: Re: Seznam webů ruské propagandy lze vytvořit během desetiny vteřiny....

2016-06-22 21:49

#85278: - Re: Re: Re: Seznam webů ruské propagandy lze vytvořit během desetiny vteřiny.... 

 Proč jste vaší "duchaplnost" změnil? VY snad žijete v představě, že neexistuje verzování této diskuse? 

řidičak v rusku pro každého

#85298

2016-06-23 05:22

havloidi pokud chcete řidičak nechte si ho udělat v rusku tam ho daji každemu 

 ruske kulturni obohaceni ve vašem řidičaku 

Vlastenci do boje!

#85299 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Seznam webů ruské propagandy lze vytvořit během desetiny vteřiny....

2016-06-23 05:40


Nepřihlášený uživatel

#85300 Tomáš Sedláček a brexit....

2016-06-23 05:41

Brexit - pomalý exitus Británie

  • Dnešní hlasování je nejdůležitějším hlasováním v dějinách Evropské unie.
  • Když si uděláte seznam výhod a rizik, které by brexit přinesl, zjistíte, že explicitních, konkrétních výhod je málo.
  • Zato rizik je celá řada.
 

Velká Británie byla kdysi veliká, byla to globální velmoc, mocná ekonomika, jejíž vliv byl cítit kolem celého světa. Dnešní hlasování o brexitu lze tedy vnímat jako další zastávku v cestě jejího zmenšování.

Před pár lety se od UK skoro odtrhlo Skotsko. Separacionalistické boje v Severním Irsku doprovázely moji generaci skoro každým dnem. Na začátku roku 2011 vydala celosvětově známá britská zpěvačka P. J. Harvey desku Let England Shake, Ať se Anglie zatřese, jako kdyby předvídala, jaké konvulze ostrov brzy čeká. V roce 2009 vystavuje umělec David Černý v Bruselu Entropu, kde Velká Británie pro změnu chybí úplně, místo ní zeje v evropské skládačce prázdný, dutý prostor. Kdo by byl tušil, že se z vtipu stane prorocké varování.