MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#85981 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb" ..

2016-06-26 17:29

#85977: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb" .... 

 Měla by se snažit euroamerickožidovská elita o to spíš aby neupadala v pokušení tyto státy svým demokratickým higienizátorstvím rozvracet a nutit lidi, co žili kdysi v sociálních poměrech o kterým se Evropanům mnohdy ani nezdálo, aby museli migrovat ze zničené vlasti. Dále by se ony mazané elity měli postarat o to, aby přestalo kvést převaděčství lidí z Hotentotova, co se vychcaně přidružují kválečným uprchlíkům. NATO mělo hned v zárodku toto převaděčství zrušit tím, že hned od začátku mělo gumové čluny obracet spátky ke břehu. Kormidelník člunu měl být sejmut snajprem. Nemuselo se jich ani tolik utopit. Jenže to by to nesměli ony mazané elity ve skutečnosti samy z pozadí organizovat.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#85984 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb

2016-06-26 17:44:04

#85981: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vítejte v rusákově a "přesně naváděných bomb" .. 

 Můj názor znáte, nemám na něm co měnit. Bezpečně vím, že komunistické totality školily v osmdesátých letech teroristy z arabského světa a to masově. Studenti i z ČR s objevili vedle Asada. 

Moje zkušenost s demokracií je taková, že demokracie nepotřebují školit teroristy, nemají k tomu důvod, jsou tvořeny občany a ti spravují drtivou většinu veřejného prostoru sami a nemají zájem ve školení teroristí či vyvolávání nějakých válek. 

Totality všeho druhu vedou válku proti vlastním obyvatelům a dříve či později obyvatelům dojde trpělivost, je to co svět světem stojí. Tedy i tuto zkušenost mám či chcete-li máme. 

Administrativy států jsou vždy složeny z lidí, tedy i mezi nimi se jistě najdou zločinci, ale jen administrativy a politici demokratických zemí jsou schopny a schopni to řešit. Totality naopak zločinnost svých administrativ podporují, viz. gulagu, vyhlazovací koncentrační tábory a to i dnes např. v Severní Korei.

Logicky tedy napadání demokracie v její podstatě, tedy vytváření dojmu, že jí řídí "kdosi", jak to dělá ruská propaganda, považuji za zločin. Je to absurdní, ale na hloupé občany to účinkuje a především to účinkuje na lidí, kteří se nedovzdělali a žijí v představách bolševického školství a bolševického výkladu dějin, kde byl např. plně zatajen vznik monoteistických náboženství, jak k němu a kdy došlo, co bylo určující a jak to souvísí s celkovým vývojem společnosti a její správy.