MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#87414 Re: Re: Re: Re:

2016-07-13 07:04

#87411: Řezník - Re: Re: Re:  

 Dle CVVM z minulého měsíce, měl Miloš podporu 56 %, ale otázku jsou čtyři odpovědi:

1. důvěřuji

2. spíše důvěřuji

3. spíše nedůvěřuji

4. nedůvěřuji

a pouze 16 procent obyvatel starších patnácti let by odpovědělo, že mu důvěřují. CVVM k těmto přičítá i ty, kteří odpovídají spíše důvěřuji a což činí oněch 56 %.  Vzhledem k tomu, že dnes má Zeman tento součet už jen 54 %, řekl bych, že se procento těch, co jsou schopni jeho lži označit za pravdu a důvěřovat jim snížilo na procent 14 %, ale také se mohlo snížit ono procento "spíše důvěřuji" což jsou ovšem lidé, kteří velmi pochybují. 

Průzkum, který vy zmiňujete pochází pravděpodobně ze one-man show firmy, které za svojí existenci prakticky nezaplatila žádné daně, jak je možné zjistit z jejich účetní výkazů na www.justice.cz, tedy takový průzkum nemá hodnotu zlámané grešle. 

Je dobré také zmínit, že naprosto stabilně 13-14 % obyvatel starších patnácti let vyjadřuje naprosto jasně názor, že Milošovi neůvěřuje a to dlouhodobě. Tedy tito lidé naprosto otevřeně říkají, že je lhář a nepřipouští, že by jeho lži měly nějaký smysl. Ostaní "spíše", tedy 70 % (spíše důvěřují a spíše nedůvěřují) nejspíše se snaží v jeho lhaní nějaký smysl najít, byť tam z pohledu "nedůvěřujících" není. Co je ale podstatné, že těch 70 % jednoznačně pochybuje o Zemanovi a jeho jednání. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#87418 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-13 07:16:34

#87414: - Re: Re: Re: Re:  

 No a co ty prolhaný exbolševický prase? Já s panem prezidentem také ve všem nesouhlasím... Přesto ho plně podporuji i přes vaše mrtvoly, havloidi! Ty tu akorát blábolíš, kdo tedy pak podle té tvé nemocné teorie důvěřuje vládě a parlamentu? Nikdo? To je demokracie? :D