MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Realista

#87583 Re:

2016-07-14 15:15

#87542: -  

 Haha, musím se smát těmhle vaším fantasmagoriím. Jestli se tady nějaká strana ukázala jako nedemokratická, tak právě ČSSD, která chce za odlišný názor na věc hned vylučovat členy ze svých řad, zvláště pak fanatická führerka Marksová, která nepřekousne odlišný názor a hned tropí divadlo jako nějaká poblouzněná hysterka z blázince. Nytrlová neřekla nic než svůj názor, na nějž má každý v demokratické zemi názor, ale prolomila tabu politické korektnosti, proto se na ni sbíhají vlci ze všech stran a začíná druhá bathoriáda. Ale ona se v téhle "demokracii" vlastně smí říkat jen ta správná pravda, ne ta špatná, co zrovna nefrčí, to už dle současných měřítek demokracie není. Navíc to ohledně promiskuity a agresivity gayů je všeobecně známá věc, sami se tak prezentují na svých gay pride akcích, tak co se najednou čertí, když je tak někdo označí? Pokud jim tak strašně záleží na své počestnosti, tak proč tedy provádí takové oplzlé polonahé průvody za účelem co nejvíce šokovat? Proč se na jednu stranu snaží dokázat, že jsou lidé jako všichni ostatní a na druhou se snaží co nejvíce vybočovat? Nějaká schizofrenie, ne?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#87585 Re: Re:

2016-07-14 15:18:11

#87583: Realista - Re:  

 Odlišný názor a přiznání k tomu, že politik čerpá z ruské propagandy, neboť její názory jsou v jasném souladu s ruskou propagandou, jsou vskutku dvě rozdílné věci. 

Obávám se, že ta dáma nemá žádný názor, neboť to co prohlásila není schopna podložit argumenty, které by vycházely z reálného základu. Tedy je bez názoru, podlehla propagandě a to ruské a je potřeba zjistit, jestli takové jednání dokonce nedoprovází korupce a spolupráce s tajnými ruskými službami za úplatu. To s ní bude Sobotka řešit, neboť to je pro bezpečnost státu podstatné.