MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#87734 Re: Re: Re:

2016-07-15 14:37

#87729: - Re: Re:  

 Co si představuješ pod "skutečnou demokracií"? Ústavu s vůdčí úlohou komunistické či nacistické strany? Co ti vadí na Ústavě postavené na všeobecné deklaraci lidských práv, na jasně definovaném a dodržovaném pravidle, až na idiota Zemana, že státní moc lze uplatnit jen a pouze podle zákona?  Co ti vadí na tom, že občan může jednat libovolně, pokud mu zákon jednání neukládá či neomezuje? 

Co ti vadí na tom, že vše výše uvedené můžeš řešit u soudu a to i mezinárodního, pokud máš pocit, že jsi nějak krácen na svých právech. 

Co ti vadí na tom, že když seženeš 100 000 podpisů pod svojí petici, kterou naše společná administrativa naší EU přeloží do všech jazyků, musí tvojí petici projednat EP a navrhnout řešení? Kde něco takového kdy bylo kdykoliv v historii natož v libovlné totalitě bez ohledu na to, jestli to byla komunistická či nacistická či libovolná jiná? 

Co ti vadí, že můžeš kandidova do Sněmovny, EP, Senátu, zastupitelstva obcí, krajů, bez politické přislušnosti? Kdes kdy v komunistickém parlamentu viděl, aby tam seděl nekomunista či straník ze strany, kteoru neovládala komunistická strana? 

Vy ruští trollové máte plnou hubu keců o "skutečné demokracii" a z rusákova vám ročně emigrují statisíce vysokoškoláků a tak to svádíte na ten zlý západ. 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#87737 Re: Re: Re: Re:

2016-07-15 14:44:21

#87734: - Re: Re: Re:  

 A kdo tu psal co o komunistech? Ty tu nevládnou, ale vládnou v EU zjevně nějací deprivanti nebo zfetovaní magoři. Proč se nelze postavit ve vztahu k migrantům po vzoru Austrálie? Nebo tam je snad totalita?

 


Nepřihlášený uživatel

#87750 Re: Re: Re: Re:

2016-07-15 15:35:12

#87734: - Re: Re: Re:  

 Mladí lidé si pravda dělají o Západním světě zcestné iluze. Namýšlí si dost často, že tam prožijí bůhví co, většinu jich bude čekat trpké zklamání.