MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#87737 Re: Re: Re: Re:

2016-07-15 14:44

#87734: - Re: Re: Re:  

 A kdo tu psal co o komunistech? Ty tu nevládnou, ale vládnou v EU zjevně nějací deprivanti nebo zfetovaní magoři. Proč se nelze postavit ve vztahu k migrantům po vzoru Austrálie? Nebo tam je snad totalita?

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#87739 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-15 14:53:23

#87737: - Re: Re: Re: Re:  

 V EU rozhoduje Evropská rada (nejvyšší národní politici s výkonnou mocí) spolu s Radami ministrů (ministři národních vláda) jsou zvoleni ve volbách v národních státech a mají mandáty od národních parlamentů vzešlých z voleb. Spolurozhoduje EK složená z lidí, které dodali jednotlivé národní státy - EK se stará o dodržování smluv, která státy EU mezi sebou domluvili. EP schvaluje pravidla v rámci mezinárodní administrativy EU, je přímo volený a každé toto pravidla ve dvojím čtení schvalují i Rady ministrů a následně národní parlamenty. 

Tedy vy pochybujete o demokraticky zvolených politicích Evropy? Koho byste tedy chtěl, komunisty, nácky, Putina, Zemana nebo snad Xi Jinpinga? 

Nejdřív se zorientujte v tom co tak kritizujete a pak zkuste psát ty vaše rusko trollí lži. 

Do Austrálie se žádní migranté dostat reálně ani nemohou. A pokud by se pokusilo do Australie připlout 100 000 lidí, také by je nezahnali do moře, je to věc nereálná, jak jsem psal o rusácké invazi v počtu 500 000 do ČSR v roce 1968, také je nebylo možné sestřelit z oblohy, to si prostě nikdo nedovolí. Na to také rusácká pakáž spoléhala při okupaci Krymu.