MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88086 Re: Re: Re:

2016-07-18 20:42

#88048: - Re: Re:  

 Pravda, už jsem se to konec konců snažil vysvětlit, že pro RF je rozdrobení Evropy spíš problém a tvrdit že RF vytváří řízenou propagandu pro dezintegraci EU je nejspíš chybný úsudek.  Ale co mně je po RF.....  V ní se přímé demokracii také nefandí, jí však fandím já. Proto ale ani nevidím důvod všechen jednotlivý bordel demokratůry svádět na Rusko, tím se problémy asi řešit vpravdě nedají.

 

 

 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88091 Re: Re: Re: Re:

2016-07-19 06:43:11

#88086: - Re: Re: Re:  

 Přímá demokracie v podání idiota Okamury? Jak píši jinde i ve Švýcarsku, které je pořád uváděno za příklad, je rozhodována naprostá minorita rozhodnutí v referendu a to mimo jiné proto, že je nutné zajistit, aby výsledkem nebyl extrém a referendum nevygenerovalo extrémistické nálady a činy. 

Na tom se totiž shodneme vždy v drtivé většině, že extrémismus je zlo a jak tvrdí ruský troll Robejšek, refendum zajišťuje eliminaci extrému, to platí, ale jen za předpokladu, že jsou dodrženy základní demokratické principy, tedy nedochází porušování volebního zákona, Ústavy, obceně základních demokratických principů. 

Komunisté, náckové si ovšem žádný problém s dodržováním volebního zákona a Ústavy nedělají, jak předvedl ruský troll Miloš Zeman a jak předvedli šašci brexitu. Vláďa Iljič Putin si dokonce změnil Ústavu, aby mohl vládnout libovolně, proto je to zločinec a proto je k němu takto nutné přisptuvat a proto je k němu také takto přistupováno.