MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88251 Re: Re: Re: demokraticka opozice v Syrii

2016-07-19 21:13

#88248: pan Hnedy - Re: Re: demokraticka opozice v Syrii 

 Demokracie neimportuje demokracii - demokracii ohrožují totality. Občané totalit logicky touží po svobodě, není na tom nic nepřirozeného. Dokonce každé naše konání i to, že píšeme do diskuse je výrazem toho, že toužíme po svobodě a zároveň jí demonstrujeme. 

Každou cestou do práce a z práce ukazujeme svojí svobodu, nemusíme tam jít, můžeme se hodit marod, můžeme si dělat co se nám zlíbí, ale jdeme pracovat. 

Totalita ovšem takovou svobodu nepřipouští, je to talitalita a občané s ní mají "trpělivost" obzvláště, když se totalita komunistická či libovolná jiná udržuje u moci vražděním, ale trpělivost má své meze. 

Tedy podsouvání, že nějaký stát je "ohrožen importem demokracie" je vyložená zhovadilost, stejně jako to, že by rusákov byl ohrožen demokraciemi. Co by si v rusákově asi demokracie asi vzali? Jejich nevzdělanou vymírající populaci? To si budou muset rusákové vyřešit sami, ale v žádném případě to nemohou dělat okupací Krymu a rozpoutáváním válek, proti tomu je potřeba se skutečně bránit. 

To, že vy si myslíte, že demokratická opozici v Sýrii je mýtus a lež, ještě neznamená, že je to realita. 

Existuje opozice Asada registrovaná v OSN. Obecně je nazývaná opozicí demokratickou, neboť bez opozice dekracie existovat nemůže, proto totality opoziční politiky vraždí. 

Odpovědi

pan Hnedy

#88255 Re: Re: Re: Re: demokraticka opozice v Syrii

2016-07-19 22:12:10

#88251: - Re: Re: Re: demokraticka opozice v Syrii 

95% muslimu netouzi po demokracii, oni totiz nevi co to tak uplne je, oni touzi jen po vydobytcich zapadniho stylu zivota, pripadne po socialnim zajisteni. Svou nesvobodnou viru si vsak prinaseji sebou. Po zjisteni, ze mohou svuj nesvobodomyslny, nehumanisticky, netolerantni styl zivota a viry, praktikovat i v zapadni Evrope, jsou jeste vice troufalejsi. Tady dochazi k zajimavemu paradoxu, ze jim k tomu pomahaji svobodomyslni, humanisticti, tolerantni slunickari z neziskovek, kteri jakoby podporovali neco, co je v rozporu s jejich zivotnimi zasadami.

 

Tedy podsouvání, že nějaký stát je "ohrožen importem demokracie" je vyložená zhovadilost

 

psal jsem trochu o necem jinem...ale i tak, samozrejme to zhovadilost neni, mnohe staty jsou tzv.

importem demokracie ohrozeny,protoze se, jak uz dnes nepochybne vime, o zadny import demokracie ve skutecnosti nejedna. Vysledkem jsou rozvracene zeme, miliony mrtvych, proti tomu

byly Blizko-vychodni diktatury jeste dobre.

 

Obecně je nazývaná opozicí demokratickou, neboť bez opozice demokracie existovat nemůže

ale v Syrii zadna demokracie nebyla a nikdy nebude, takze Vam ta poucka nejak nesedi a

ani obecne ji takto nazyvat nemuzeme, protoze tam je na ni navazano tolik teroristickych skupin, az to neni pekne.

podle Vasi poucky by se melo rikat i o NSDAP nebo komunistech, ze byly demokratickou opozici, ale pak  znich vzesly nejhorsi diktatury 20. stoleti....

 

nicmene jsem reagoval, predevsim na to, ze za vse muze Rusko....

vy umne presouvate pozornost od toho, co jste rekl nepravdive, jste skutecny placeny trotl.