MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88310 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 12:07

#88288: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Hned se vyjasnilo proč je RF - tedy dnešní rusákov nástupnickým státe CCCP. Hned se vyjasnilo, proč je Kreml plný KGBáků. 

Něco rusákovu brání provést důslednou debolševizaci? Něco rusákům brání jasně se odstřihnout od jejich komunistické minulosti, Lenina, Stalina, Berji atd.? Proč to tedy rusákov neudělá? Proč posílá rusákov provokatéry noční vlky na "spanilé jízdy"? Proč rusákov nepřizná svůj podíl na rozpoutání II. světové války, proč naopak rusákov tuto věc záměrně v rusákově zkresluje? Proč provádí masivní lživou propagandu v jazycích států EU?  Atd. atd. atd.....

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88311 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 12:09:00

#88310: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Kdy proběhla v Česku debolševizace, rusofobní nacistická zrůdo? To bys tady už dávno nesmrděl, dědku zasranej! A tím, že tisíckrát zopakuješ lež se z ní pravda nestane, jak vám tvrdil ten váš Goebbles, po kterém dodnes opakujete jeho rusofobní bláboly, exbolševická zfašizovaná kavárno z hoven!


Nepřihlášený uživatel

#88322 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-20 12:38:27

#88310: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Cílevědomá masáž. A cíl? Snaha o negativní náladu k Rusovi, postupně příprava na konflikt, který bude vyprovokován. Jenže - pokud jste někdy poznali Rusko, Rusy, pokud jste procestovali tuto zem nebo tam i měli možnost nějakou dobu žít, víte že je to trochu jinak, než se nám podsunuje. A dále - jedině Rus bude schopen nás uchránit před islamizací, jedině díky Rusovi náš národ přežil poslední pokus Germána o naše vyhlazení. Ze Západu nepřišlo pro nás nikdy nic dobrého, ani z Osmanské říše. Jsme slovanský národ. A pokud chcete něco jiného, než plivání po Rusech "novináři" v koupených médiích (viz podpora islamizace) - přečtěte si například Dostojevského, trochu více tu ruskou duši pochopíte.