MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88425

2016-07-20 21:38

Nejméně patnáct lidí zranil sekáním sekerou sedmnáctiletý afgánský uprchlík ve vlaku v Bavorsku v noci na úterý. Před útokem křičel „Alláhu akbar!“ Jde o útok, který následuje ani ne týden po vraždění v Nice, ale je v něčem zásadně odlišný. Už nevraždili „naši“ evropští muslimové jako v Paříži a Bruselu. V Bavorsku se pokusil vraždit uprchlík, imigrant.

Všichni, kdo mají elementární ponětí o sociologie a psychologii terorismu, věděli, že lavina uprchlíků z islámských zemí, která od loňska zaplavuje Evropu, obsahuje teroristické buňky. Odhady se lišily - od stovek až po mnoho tisíc, což je pořád ve více než milionu přišedších v loňském roce plivnutí do oceánu. Hrstka, která se nedá zpravodajsky nijak ošetřit, protože o většině imigrantů nevíme vůbec nic, ani jak se jmenují. Doklady mají vystavené podle toho, co v Německu řekli úředníkovi. Takže všichni jsme to věděli - od šéfa německé tajné služby až k nám do redakce Reflexu. Společenská atmosféra, politická korektnost, však podobné myšlenky skoro vytlačila z veřejného prostoru a vystavila jejich nositele odsudkům a šikaně intelektuální proimigrační levice. Nyní se v úplnosti ukázalo, že ti xenofobové a fašisti měli úplnou pravdu. Že s imigrační vlnou přišli teroristé a budou nás zde vraždit.

Prosím proto všechny sluníčkáře, aby se alespoń přihlásili k podílu své viny. Přímé zavinění a zodpovědnost nese Merkelová, Junker a všechna tahle eurosocialistická věrchuška. Ale metafyzickou vinu - „neudělal jsem dost proto, abych tomu zločinu zabránil, spolu s dalšími jsem metl pachateli cestičku do Evropy k jeho obětem“ - tu nesou všichni proimigrační aktivisti, sluníčkáři.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88437 Re:

2016-07-21 08:02:01

#88425: -  

 Pokud z 800 000 příchozích v loňském roce do EU je jediný pomatený idiot, je to s příchozími naprosto skvělé, neboť v CR je v kriminále 2,5 promile zločinců nepřetržitě a za bolševika to byl dokonce dvojnáseb, cca 50 000 lidí. 

Co prožil, kdo jej zneužil, pokud mu skutečně bylo 17 let, s jakou odpornou neonacistickou pakáží se možná setkal. 

Věc je daleko složitější, než se na první pohled zdá.  Vy jako bolševik střižený náckem se ovšem snažíte vyvolat dojem, že stejně pomatení nejsou lidé ve většinové populaci či Evropané. Bohužel a to opravdu bohužel to není ani náhodou pravda.