MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88622 Re: Re: Re:

2016-07-22 07:35

#88619: Táhni do prdele čuráku! - Re: Re:  

 Poslouponost událostí tvému tvrzení přímo odporuje. 

1. zvolení Janukoviče - slib uzavření asociašní dohody s EU

2. Volby do parlamentu, podivné získání mandátů pro neonacisty ze strany Svoboda a uzavření koaliční vlády Janukoviče s touto stranou

3. Janukovč mění ústavu a získává více pravomocí

4.  Příjezd Putina zrušení rozhovorů s EU a uzavření smlouvy s Ruskem, kterou s velkou pravděpodoností nikdo na Ukrajině předtím neviděl. 

5. Občané v ulicící - neboť žádná další možnost nebyla - podepsání smlouvy s Ruskem mnozí občané chápali, jako odklon od západu a hrozící vazalství na Rusku. Nutno říci, že Ukrajina je v té době ještě plná soch Lenina i jiných zločinců a stejně tak jsou po komunistických zločincich pojmenovány tisíce ulic. Připomínka ničení Ukrajiny CCCP je stále velmi živá a patrná na každém kroku. 

6.  Janukovi přijímá drakonické zákony a soudy, policie, titušky, omon (berkut) - je začínají tvrdě uplatňovat. Za občanskou neposlušnost odsuzují soudy občany k mnohaletým nepodmíněným trestům do vězení, podle nových zákonů. 

7. Objevují se první zmlácení demonstranté, první mrtví. 

8. Janukovič slibuje dohodu, slibuje zpětnou změnu Ústavy a zároveň zadlužuje masivně Ukrajinu v Rusku podpisem pod "půjčku". 

9. Okupace Krymu, Janukovič prchá k okupantovi, píše zvací dopis.

10. Okupant na Krymu mění celé tamní politické vedení atonomní oblasti (Ukrajina ovšem není federací) - současné rozpoutávání války na východě podivně skvěle vycvičenýmim lidmi, podezření je na profesionály z Ruska. 

11. Podivné referendum, kde odpovědi na obě otázky vždy vedou na "legalizaci" okupace Krymu

12. Pokračování ve válce na východě, UKrajina nemůže spravovat část své hranice, dodávky zbraní a těžkých zbraňových systému z Ruska - hranici ovládá Rusko.  Pokus Ruska ovládnout jižní pobřeží Ukrajiny až ke Krymu. 

Stav tvrá prakticky dodnes. 

............

 Pokud máš jinou posloupnost událost, rád si jí přečtu, obzvláště, pokud v takové posloupnosti budou odkazy na důvěryhodné zdroje, např. Ukrajinský parlament, vládu, vládní dokumenty, dokumenty z jednání o asiciační dohodě a proč byla asociační dohoda dle Janukoviče "špatná" a bylo potřeba přerušit rozhovory. Obzvláště by mně zajímala podepsaná smlouva s Ruskem - Janukovičem a jak se k tomu postavil Ukrajinský parlament, kdo hlasoval pro ratifikaci a kdo proti, atd. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88624 Re: Re: Re: Re:

2016-07-22 07:58:43

#88622: - Re: Re: Re:  

 To jsou jenom výplody chorého mozku. Janukovyč byl demokraticky zvolený prezident a nikdo neměl právo ho násilně svrhnout!!! Navíc půl roku před volbami!