MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88844 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-23 19:38

#88841: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ze si tedy nějakou neziskovku nezaložíš, když je to tak snadné. 

Vláda si kupuje službu, kterou by musela dělat jiným způsobem. Nic složitého na to není. Vláda potřebuje vědět, jak se integrují lidé přicházející do EU. 

Jediného, koho to zjevně nezajímá seš ty, přestože máš jinak plnou hubu starostí o imigraci. 

Odpovědi

pan Hnedy

#88859 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-07-23 20:43:15

#88844: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

to by se ten projekt asi nejmenoval, projekt o nárůstu extremismu v otázce menšin a imigrantů,

nybrz projekt o zpusobu zaclenovani a integraci mensin a imigrantu. Tady se spise, ale to je pouze ma domnenka, jedna o politikum, kdy je treba zjistit, podchytit opravnene pocinajici tendence "nasranosti" vetsiny obyvatelstva....nekteri to jiz zacli zamnenovat s extremismem.

Predstavuji si to jako, jakousi politickou objednavku, jejimz cilem je, jak ovlivnit verejne mineni, aby lepe prijimalo muslimske uprchliky, proto jsou samozrejme potreba vystupy o naladach obyvatelstva.

Ano, mnoho neziskovek dela zasluznou a bohulibou cinnost, ale je cca 20-25 NEZISKOVEK, ktere se zacaly prizivovat na integraci (i) teroristu do spolecnosti. VSKUTKU NIC JINEHO TO NENI, JAK UKAZUJE SOUCASNOST A UKAZE BUDOUCNOST.

pokud se projekt zabyva tim, jak jsme  neslusni na vietnamske spoluobcany, a jak se jim diky tomu tady spatne zije, tak proti tomu nic moc nemamitam, i kdyz to si nemyslim, z toho nekoukaji zadne poradne penize od nikoho.