MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#90530 Re: Re: Re: Re: Co to blábolíš, nacisto?

2016-08-12 06:24

#90528: - Re: Re: Re: Co to blábolíš, nacisto? 

Ty tvoje sračky s barvou chcanek nečtu, úchyle!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#90531 Re: Re: Re: Re: Re: Co to blábolíš, nacisto?

2016-08-12 06:41:26

#90530: - Re: Re: Re: Re: Co to blábolíš, nacisto? 

Nenutím nikoho, aby četl moje příspěvky. Kritizuji Miloše Zemana, neboť jsem přesvědčen v souladu s nálezem NSS, že se k moci dostal podivnou cestou a že jeho lhaní během volební kampaně bylo daleko rozsáhlejší, než NSS zkoumal a které rozsudek také předjímá. 

Jsem přesvědčen, že celá řada jednání Miloše Zemana v ústavní pozici je minimálně na hranici ústavnosti, což je naprosto absurdní stav, neboť toto jednání vede k vyvolávání extrémismu, který se projevuje i na této diskusi a bohužel zdaleka jen ne v této diskusi. 

Např. 17.11.2015  při projevech Zemena na podiu vedle extrémisty Konvičky za přítomnosti velmi pochybných lidí bez bezpečnostních prověrek státu z okolíí Miloše Zemana, stáli pod podiem lidé, kteří dokonce chtějí vytvářet ozbrojené skupiny, jakési "lidové milice" a používají dokonce symboly komunistické armády. Zeman je nekritizoval, mával jim. 

Referendum či přímá volba může skutečně vygenerovat extrémismus a to právě v případě, který nastal v souvislosti s přímou volbou v ČR, tedy v situaci, kdy během kampaně dojde k porušování základních principů demokracie, zákona o volbě (referendu) a případně Ústavy (brexit je na tom obdobně, nejen z důvodu lživého hlavního hesla kampaně). To bohužel Miloš Zeman s jeho týmem a jeho lhaním naplnil, proto došlo k masivnímu nárůstu extrémismu v ČR a proto také NSS musel konstatoval, že Zeman během kampaně lhal.  

Druhou věcí je, že zde již před volbou Zemana působila masivně ruská propaganda a Zemanovo jednání s ní korelovalo a koreluje dodnes. Lži této propagandy vytvářeji stav příznivy pro Zemana a vytvářejí dojem, že komunista Miloš Zeman je schopen řešit všechny osobní frustrace konzumentů ruské propagandy. Je to tedy další obelhavání občanů. 

Bohužel vždy budou existovat lidé, kteří lži označí za pravdu. Aktuláně je schopno lži Miloše Zemana označovat za pravdu 18 % občanů starších patnácti let dle CVVM, 15 % občanů lži označuje za lži a Milošovi Zemanovi nevěří vůbec, 3 % "neví" a zbytek pochybuje, tedy 64 % občanů "spíše důvěřuje" či "spíše nedůvěřuje" aniž by bylo specifikováno, proč spíše důvěřují a proč spíše nedůvěřují. V každém případě odpověď znamená, že pochybují.