MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#90526 Re: Re: Re: Co to blábolíš, nacisto?

2016-08-12 06:20

#90524: - Re: Re: Co to blábolíš, nacisto? 

 Protože kritizuji velmi pochybné získání moci Milošem Zemanem a protože kritizuji jeho další jednání v politické funkci? Ty si zešílel nebo tě snad Miloš Zeman svým nedemokratickým jednáním radikalizoval? 


Nepřihlášený uživatel

#90527 Re: Re:

2016-08-12 06:20

#90525: - Re:  

 Drž hubu, ty nacistická psychopatická svině, s tebou se nikdo nebaví!


Nepřihlášený uživatel

#90528 Re: Re: Re: Co to blábolíš, nacisto?

2016-08-12 06:23

#90524: - Re: Re: Co to blábolíš, nacisto? 

 

A čím se tvoje "inteligence" projevuje? Tím, že vůbec nejsi schopen popsat proč si ejakuláta Zemana volil? :-) 

Zemana bohužel nevolila integitnější část občanů a byť průzkum CVVM nezveřejňuje sociologickou studii respondentů, nabízí se, že oněch 18 % občanů starších patnácti let, kteří jsou schopni lži Miloše Ejakuláta Zemana označovat za pravdu, jsou spíše lidé na hranici demence. 

Volil jsi ho proto, že:

-"privatizoval" MUS tak, že dnes má švýcarská vláda 14 mld. korun českých občanů, které MUS měla určeny na rekultivace - na platy učitelů např. pro porovnání, chtějí přidávat 3 mld. ročně!!! - tedy čtyři roky by mohli přidávat učitelům a ještě by jim 2 mld. zbyly na další rok. Peníze jsou nyní majektu švýcarské vlády!!!!!

-"privatizoval" za jednu korunu IPB a přičemž nidko nikdy nezveřejnil, kolik nucený správce na jeden den dostal zaplaceno za "popis privatizace". 

-prodal ruský dluh v objemu více jak 100 mld. a jehož uznání vymohly vlády minulé, za neznámou hodnotu a v podstatě i neznámo kam - tedy ztráta může 80 mld. ale může také více jak 100 mld.   Pokud je ztráta z prodeje dluhu Ruska 80 mld. korun, mohli by učitelům přidáva 3 mld. ročně po dobu 26 let a znovu by vláda stále ještě 2 mld. zbyly. Kdo nyní má ruský dluh a co z něj financuje je naprostá záhada, je možné, že z toho byla financovaná i volební kampaň Zemana, byť tam je daleko pravděpodobnější, že to bylo díky podvoduům s DPH ruskou státní firmou Gazprom na našem území. 

-lhal o všem o čem během kampaně promluvil, od svého zdravotního stavu a rodině, přes tým až po jeho působení v oposmluvním kupčení s KGBákem Klausem

-jej Nejvyšší správní soud shledal hned ve dvou rozsudcích lhářem porušujícím Volební zákon a tedy Ústavu

-si na inaguraci uvázal kravatu s pořadím barev ruské trikolory

-porušil Ústavu tím, že jeho jednání vedlo k rozpuštění řádně ustavené Sněmovny, kdy se dokonce k tomuto velezránému činu přiznal, když mluvil o tom, že to byl "dárek voličům". 

-masivně lhal o pánech Peroutkovi, Stránském a Churchillovi, v projevu "o holokaustu"

-když spáchal společně s Kmoníčkem velezradu tím, že do smlouvy s Čínou chtěl dát pravidelné návštěvy číňanů v ČR, přesně jak Kmoníček v DVTV takové jednání popsal jako velezrádné.

-jmenoval dva StBáky Komorouse  a Laubeho generály a nejmenoval profesorem vysokoškolského pedagoga s odazem, že dokonce "jen" spolupracoval s StB. 

-vyznamenal StBáky či možná dokonce KGBáky, vyznamenal ministra komunistické vlády, která řídila StB. 

-setrvala poškozuje demokracii v této zemi relativizací hodnost, masivním lhaním a propagací bulváru, legitimizací extrému

Milošku žaluj I.

Milošku žaluj II. 


Nepřihlášený uživatel

#90529 Re: Re: Re:

2016-08-12 06:24

#90527: - Re: Re:  

 A mne označuješ psychopatem :-)

" Drž hubu, ty nacistická psychopatická svině, s tebou se nikdo nebaví!"


Nepřihlášený uživatel

#90530 Re: Re: Re: Re: Co to blábolíš, nacisto?

2016-08-12 06:24

#90528: - Re: Re: Re: Co to blábolíš, nacisto? 

Ty tvoje sračky s barvou chcanek nečtu, úchyle!


Nepřihlášený uživatel

#90531 Re: Re: Re: Re: Re: Co to blábolíš, nacisto?

2016-08-12 06:41

#90530: - Re: Re: Re: Re: Co to blábolíš, nacisto? 

Nenutím nikoho, aby četl moje příspěvky. Kritizuji Miloše Zemana, neboť jsem přesvědčen v souladu s nálezem NSS, že se k moci dostal podivnou cestou a že jeho lhaní během volební kampaně bylo daleko rozsáhlejší, než NSS zkoumal a které rozsudek také předjímá. 

Jsem přesvědčen, že celá řada jednání Miloše Zemana v ústavní pozici je minimálně na hranici ústavnosti, což je naprosto absurdní stav, neboť toto jednání vede k vyvolávání extrémismu, který se projevuje i na této diskusi a bohužel zdaleka jen ne v této diskusi. 

Např. 17.11.2015  při projevech Zemena na podiu vedle extrémisty Konvičky za přítomnosti velmi pochybných lidí bez bezpečnostních prověrek státu z okolíí Miloše Zemana, stáli pod podiem lidé, kteří dokonce chtějí vytvářet ozbrojené skupiny, jakési "lidové milice" a používají dokonce symboly komunistické armády. Zeman je nekritizoval, mával jim. 

Referendum či přímá volba může skutečně vygenerovat extrémismus a to právě v případě, který nastal v souvislosti s přímou volbou v ČR, tedy v situaci, kdy během kampaně dojde k porušování základních principů demokracie, zákona o volbě (referendu) a případně Ústavy (brexit je na tom obdobně, nejen z důvodu lživého hlavního hesla kampaně). To bohužel Miloš Zeman s jeho týmem a jeho lhaním naplnil, proto došlo k masivnímu nárůstu extrémismu v ČR a proto také NSS musel konstatoval, že Zeman během kampaně lhal.  

Druhou věcí je, že zde již před volbou Zemana působila masivně ruská propaganda a Zemanovo jednání s ní korelovalo a koreluje dodnes. Lži této propagandy vytvářeji stav příznivy pro Zemana a vytvářejí dojem, že komunista Miloš Zeman je schopen řešit všechny osobní frustrace konzumentů ruské propagandy. Je to tedy další obelhavání občanů. 

Bohužel vždy budou existovat lidé, kteří lži označí za pravdu. Aktuláně je schopno lži Miloše Zemana označovat za pravdu 18 % občanů starších patnácti let dle CVVM, 15 % občanů lži označuje za lži a Milošovi Zemanovi nevěří vůbec, 3 % "neví" a zbytek pochybuje, tedy 64 % občanů "spíše důvěřuje" či "spíše nedůvěřuje" aniž by bylo specifikováno, proč spíše důvěřují a proč spíše nedůvěřují. V každém případě odpověď znamená, že pochybují. 


Nepřihlášený uživatel

#90532

2016-08-12 07:03

Ministr Szijjártó nedovolí vyvěsit na velvyslanectvích Maďarska duhovou vlajku buzerantůAutor článku: -byi- •

 Na budovy velvyslanectví Maďarska je možné vyvěsit výhradně maďarské vlajky a vlajky Evropské unie. Uvedlo včera maďarské ministerstvo zahraničních věcí v souvislosti s nedávnou kauzou vyvěšení duhové vlajky buzerantských prasat na velvyslanectví Slovenské republiky v Budapešti.

„Výjimkou mohou být vlajky společenství Maďarů žijících v zahraničí při svátečních, případně vzpomínkových příležitostech. Jiné vlajky, například duhovou vlajku festivalu Pride, nelze vyvěsit. Ministr zahraničních věcí Péter Szijjártó to nedovolí ani v budoucnu,“ píše se v prohlášení maďarského resortu diplomacie, které citoval zpravodajský server Index.hu.

 

Index připomíná, že v tomto roce symbolicky podpořilo buzeratský festival nenávisti a propagace deviace a nesnášenlivosti Budapest Pride rekordních 31 velvyslanectví, což je ale jen výsledek americké diktatury, jinak by se na buzny všichni leda tak vysrali.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#90533 Re:

2016-08-12 07:12

#90532: -  

 Tvůj příspěvek je dokladem, že Miloš Zeman, jeho korelace s ruskou propagandou, jeho vlastní nesnášnlivost, xenofobie a obecně lidská ubohost generuje extrémismus. 

Prague prd

#90534 Průvody konané jako za totáče 1.máje, rozdíl je v teplotě.

2016-08-12 12:56

Je zvrácené oslavovat svojí úchylnost, jako to dělají buzeranti!


Nepřihlášený uživatel

#90535

2016-08-12 13:18

Jak se pozná xenofob? Především nesouhlasí s invazí islámských imigrantů, nevítá je na nádraží pokrývkami, pitíčkem a drobnými dárky, nevidí v islámu náboženství míru a lásky, nedovolí mohamedánským mladíkům ošahávat svoji snoubenku nebo sestru, odmítá věnovat imigrantům výpalné v podobě sociálních dávek a služeb, pojídá vepřové a pije pivo, klade ústavu a zákony nad šáriju, nemyslí si, že muslimští bouchači a rozparovači nemají nic, ale vůbec nic společného s islámem. Dokoce byly zaznamenány případy, kdy xenofobové připouštějí, že ženy nemají poloviční hodnotu! Správný sluníčkový humanitární demokrat jí halal, vyznáva šáriju a mlátí čelem pětkrát denně o zem!

Prague prd!

#90536 začátkem září se bude na Václaváku konat veřejné venčení otroků :D

2016-08-12 13:31

Miluji svoji ponožku, chtěl bych si ji vzít a adoptovat si pár dětí, chci aby ta fusekle po mně dědila... je to moje láska a vám je do toho h...o. Nepiště mi, že jsem úchyl, to vím i bez vás vy fuseklofobové!

hnUS

#90537

2016-08-12 13:34

Rodina je základ státu. Celé LGBT a podobné ohavnosti včetně "solitérství" jsou věci které rodinu rozvrací a rodině škodí. Celé LGBT hnutí nevzniklo samo od sebe přirozeně. Je nasazena cíleně aby rozkládala celé státy. A podívejte kdo přesně to opět podporuje a zaštiťuje..

 

Závěr: každý si může dělat co chce, ale LGBT se všemi projevy a jejích propagandu

je třeba postavit mímo zákon. Nikdo z toho rozhodně neprohraje.


Nepřihlášený uživatel

#90538

2016-08-12 13:39


Nepřihlášený uživatel

#90539 Bravo pane prezidente!!!

2016-08-12 13:40


Strojírenská skupina Vítkovice Jana Světlíka získala uprostřed insolvenčního řízení vůči dvěma jeho firmám nečekaného partnera. O strategické spolupráci začala jednat s čínskou společností CEFC.

Píčínský
Nepřihlášený uživatel

#90540

2016-08-12 14:10

Jsem unavenej, vyhořenej a flustrovanej, tlustej, smradlavej, špinavej, odpornéj, hloupej, zhovadilej, nikdy jsem neměl ženskou. Prostě jsem člověk od kterého se musí všichni odvracet, protože jinak by se při pohledu na mne museli pobléjt. Ano to jsem já frustrát Tomasz Peszynski z pražské kavárny. A takoví jsme tu všichni...


Nepřihlášený uživatel

#90541

2016-08-12 14:26

Banderovská nacistická a teroristická prasata musí být zničena!!!

Moskva poslala na Krym rakety S-400

Tatíček Mesaryk!

#90542

2016-08-12 14:53

Havlisti půjdou do vězení, všichni vlastenci jimi pohrdají!


Nepřihlášený uživatel

#90543 Re: Průvody konané jako za totáče 1.máje, rozdíl je v teplotě.

2016-08-12 15:34

#90534: Prague prd - Průvody konané jako za totáče 1.máje, rozdíl je v teplotě. 

 Oslava na 1.máje v době totality byla skutečně zvrácenost, neboť komunisté přinutili lidi vyjít do ulic pod různými pohrůžka, stejně tak je nutili k vyvěšová vlajek okupanta či debilních komunistických hesel. 

Komunisté se takto občanům každoročně připomínali. Tady podobnost existuje, homosexuální občané skutečně žijí mezi námi a po tisíciletí jsou různým způsobem šikanováni, kriminalizováni, atd. Dokonce jsou v totalitách i vražděni.  

Tedy skutečně chtějí řicí, že existují a jsou lidé, nikoho nenutí, aby šli s nimi ulicí. 

Tvoje představa, že zvrácennost se týká jen homosexuální populace je mírně řečeno ubohá.  O dvacet let mladší manželka či starší manžel je také deviace, není na tom nic normální či obvyklého, ale není to kriminalizováno.  Z logiky statistiky vyplývá, že počet zvrácených heterosexuálů je logicky daleko větší, než je tomu u homosexuálů a bude nejspíš v obou orientacích přibližně procentuálně stejně. 

 


Nepřihlášený uživatel

#90544

2016-08-12 15:39

Tedy Rusko ohrožuje, vzhledem k dosahu systému státy NATO v Evropě. 

Rusko rozmístilo na Krymu protiletadlové rakety S-400


Nepřihlášený uživatel

#90545 Prostá logika

2016-08-12 15:59

Když jste v hořícím domě a máte na vybranou uhořet, nebo skočit s rizikem zlomené nohy - skočíte.

Když máte zvolit muslimské imigranty nebo xenofóbii, zvolíte xenofóbii, je tu větší naděje na přežití.


Nepřihlášený uživatel

#90546

2016-08-12 16:04

Dekuji Bohu, ze je ve funkci zrovna pan prezident Putin, moudry a zdrzenlivy muz. Nebyt tohoto statnika, banderovsky nacisticky stvac Porosenko by za ticheho aplaudovani US zbrojovek rozpoutal to, o co mu celou dobu jde. Otevreny valecny konflikt.


Nepřihlášený uživatel

#90547

2016-08-12 16:10

tak je srpen a to se tradičně protiruští fašisté houfují. Bijte je, kdekoliv na ně narazíte, na zrůdy!


Nepřihlášený uživatel

#90548

2016-08-12 16:18

Srbským partyzánům vděčíme za pomoc proti fašistům na Slovensku. Proto Havel podporoval jajich humanitární bombardování. Asi se cítil ublížený, když jeho rodině Beneš sebral majetek za spolupráci s fašisty.


Nepřihlášený uživatel

#90549 Re: Re: Re: hnUSAci sponzorují teroristy!!!

2016-08-12 16:21

#90486: - Re: Re: hnUSAci sponzorují teroristy!!! 

 Tak na ty bláboly chodíš, banderovče? :D

Vlastenec

#90550

2016-08-12 16:24

Chci zabíjet banderovské nacisty, stejně jako naši předci.