MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#90532

2016-08-12 07:03

Ministr Szijjártó nedovolí vyvěsit na velvyslanectvích Maďarska duhovou vlajku buzerantůAutor článku: -byi- •

 Na budovy velvyslanectví Maďarska je možné vyvěsit výhradně maďarské vlajky a vlajky Evropské unie. Uvedlo včera maďarské ministerstvo zahraničních věcí v souvislosti s nedávnou kauzou vyvěšení duhové vlajky buzerantských prasat na velvyslanectví Slovenské republiky v Budapešti.

„Výjimkou mohou být vlajky společenství Maďarů žijících v zahraničí při svátečních, případně vzpomínkových příležitostech. Jiné vlajky, například duhovou vlajku festivalu Pride, nelze vyvěsit. Ministr zahraničních věcí Péter Szijjártó to nedovolí ani v budoucnu,“ píše se v prohlášení maďarského resortu diplomacie, které citoval zpravodajský server Index.hu.

 

Index připomíná, že v tomto roce symbolicky podpořilo buzeratský festival nenávisti a propagace deviace a nesnášenlivosti Budapest Pride rekordních 31 velvyslanectví, což je ale jen výsledek americké diktatury, jinak by se na buzny všichni leda tak vysrali.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#90533 Re:

2016-08-12 07:12:09

#90532: -  

 Tvůj příspěvek je dokladem, že Miloš Zeman, jeho korelace s ruskou propagandou, jeho vlastní nesnášnlivost, xenofobie a obecně lidská ubohost generuje extrémismus.