MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#90626 Co s tím budete dělat rusofobní nacistické zrůdy z pražské kavárny? :D Budete kvičet? :D

2016-08-13 15:47

„Británie musí normalizovat své vztahy s Ruskem po letech nepřátelství,“ řekl Boris Johnson v telefonním rozhovoru se Sergejem Lavrovem.

"Obě strany vyjádřily naději na normalizaci rusko-britských vztahů a zdůraznily přání posílit politický dialog," řekl Sergej Lavrov.

Oba ministři během svého prvního dialogu také diskutovali o boji proti terorismu a bojích v Sýrii.

Rozhovor obou ministrů se uskutečnil jen několik dní poté co ruský prezident Vladimir Putin a Theresa Mayová spolu hovořili o nutnosti zlepšit vztahy mezi Velkou Británií a Ruskem v ekonomické i politické oblasti. Telefonát byl iniciován ze strany Velké Británie.

Kreml uvedl, že prezident Putin a premiérka Mayová se dohodli navázat dialog mezi bezpečnostními agenturami o otázkách týkajících se letecké bezpečnosti, dohodli se i na osobním setkání v blízké budoucnosti.

Setkání by mohlo podle Kremlu znamenat začátek lepších vztahů.

Ve svém projevu v červenci Vladimir Putin řekl, že je připraven ke "konstruktivnímu dialogu" s novým britským premiérem. Putin řekl, že "je přesvědčen, že zachování a zvýšení potenciálu rusko-britské spolupráce v různých oblastech, který byl vytvořen během historie, je základním zájmem obou zemí".

David Cameron, bývalý britský premiér měl občas problématický vztah s Vladimirem Putinem a ruský prezident byl naopak potěšen jeho porážkou v referendu o EU.

Rusko sice prohlásilo, že doufá, že po brexitu, mohou nastat lepší vztahy s Velkou Británií, ale bagatelizovalo názory, že výsledek referenda pomůže vztahům mezi oběma zeměmi.

Britská premiérka Theresa Mayová a ruský prezident Vladimir Putin se osobně setkají na summitu G20 světových lídrů příští měsíc v Číně.

Čína během roku 2016 hostila meetingy ministrů G20, a setkání G20 v roce 2016 kulminuje summitem lídrů G20 ve východní části města Hangzhou ve dnech 4.-5. září 2016.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#90629 Re: Co s tím budete dělat rusofobní nacistické zrůdy z pražské kavárny? :D Budete kvičet? :D

2016-08-13 16:03:10


Nepřihlášený uživatel

#90635 Re: Co s tím budete dělat rusofobní nacistické zrůdy z pražské kavárny? :D Budete kvičet? :D

2016-08-13 16:22:28

#90626: - Co s tím budete dělat rusofobní nacistické zrůdy z pražské kavárny? :D Budete kvičet? :D 

 Tohle vypadá daleko uvěřitelněji, to co jsi zkopíroval je čirá propaganda. 

Putin a Mayová se dohodli na brzkém setkání a zlepšení vztahů

Navíc se ničemu co prohlásí Lavrov věřit nedá, pokud stejnou zprávu nevydala i vláda GB, je to nedůvěryhodné, proto je tvůj zkopírovaný text čirá rusko trollí propaganda.