MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#92434 Re: Re: Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny...

2016-09-08 09:25

#92426: - Re: Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny... 

 Ty jsi také falešný černoprdelník, šmejde, jako ten zloděj Kalousek?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#92440 Re: Re: Re: Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny...

2016-09-08 09:45:41

#92434: - Re: Re: Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny... 

 Je zvláštní, že si přečteš jasnou argumentaci, proč je Miloš Zeman zločinec, je to mnohokrát zdůvodněno, jsou citovány vládní dokumenty pod kterými je podpsán, jsou jeho zlodějiny dokonce jasně patrné z makroekonomických údajů, existují dokonce soudní rozsudky a to nejen z ČR, ale i ze zahraničí,  ale ty pořád si trváš na svém jako naprostý blázen, jaký je Miloš Zeman "ekonom" a "mravní autorita", přestože dokonce ani nedokážeš napsat, proč jsi ho volil natož, aby jsi dokázal zdůvodnit, proč je odbroníkem alespoň v tom, co vychodil v době komunismu.

Naproti tomu nemáš také naprosto žádný argument, rozhodnutí soudu, vládní dokument, projev ve Sněmovně, atd. co by mělo dokazovat (alespoň zdůvěryhodnit) tvé tvrzení, že je Kalousek zloděj miliard a přesto si na takové hlouposti trváš.

Tedy konzistentní jsi pouze v tom, že tvrdíš, že lži jsou pravdu. CVVM skutečně takové lidi identifikuje jako "věřící ve svatého Zemana", tedy 18 % starších 15 let dle CVVM je schopno lži Miloše Zemana vydávat za pravdu a důvěřovat mu. Není to číslo extra velké a je tedy uvěřitelné, nelze očekávat, že by v populaci stižené 40 lety komunistického školství  symbolizovaného matkou Zemana mlátící děti, byli všichni schopni rozpoznat jeho zločinnost a lhaní. Na to je bohužel jeho lhaní přiliš profesiální, neboť mu jej připravují s velkou pravděpodobností ruské zpravodajské služby, proto také tak koreluje s ruskou propagandou v češtině. 

 


Nepřihlášený uživatel

#92447 Re: Re: Re: Hitlerovská svině Peroutka ze zfašizované pražské kavárny...

2016-09-08 10:46:25