MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#93624 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co ti rusáci budou prodávat? To se zase nastěhuj

2016-10-02 11:06

#93621: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co ti rusáci budou prodávat? To se zase nastěhují do 

 Tím už jste hodně odběhl od tématu, ale doporučil bych vaši alternativu dětského časopisu ABC okamžitě doručit na velvylsanectví Kataru, Saudské Arábie, Turecka, Íránu.......prostě všude. Ať všichni pochopí, že svět pojede na vodík a větrníky a že za produkty jako je plyn a ropa už v budoucnu nedostanou ani peny. Dostanete Nobelovu cenu za ukončení války v Sýrii a na celém Blízkém východě. Neváhejte, Havel vám k tomu dává z pekla požehnání.

 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#93625 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co ti rusáci budou prodávat? To se zase nast

2016-10-02 11:13:19

#93624: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co ti rusáci budou prodávat? To se zase nastěhuj 

 Kdo si dnes vzpomene na ceny uhlí. Kdo si dnes vzpomene na domy, v kterých se platilo 60 000,- ročně za vytápění plynem, kdo si dnes vzpomene na to, že okna netěsnila. Kdo si dnes vzpomene, že 15 litrů benzinu na 100 km ve škodě 100 mb nebo první "nadupané" Octávii. 

Nic věcného nemáš, tak tupě žvaníš. To, že se spotřeba fosilních paliv už dnes tvrdě omezuje, to je naprosto evidentní, děláme to každý z nás každý den a protože jsou to pouze lidé, kteří spotřebovávají fosilní paliva, je naprosto evidentní, že jejich spotřeba bude rapidně klesat. 

Téma je pořád dané a tématu se držím - Za co budou rusáci žít, až od nich nikdo nebude kupovat plyn a ropu a to nejen proto, že rusáci ropu těží neuvěřitelně draze a potřebují na to technologii, které jim dnes západní demokracie z pochopitelných důvodů poskytovat nechtějí.