MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#93884 Re: MRe: Re: Re: A tady je na Hradě komunisticko-nacistický zloděj miliard obklopený bandou KGBáků..

2016-10-04 06:39

#93883: - MRe: Re: Re: A tady je na Hradě komunisticko-nacistický zloděj miliard obklopený bandou KGBáků.... 

 To, že bude ještě pan Kalousek premiérem je velmi pravděpodobné, byť je možné, že to nebude po parlamentních volbách, které se pomalu chystají. 

Důvodů je celá řada, např. se obtížně věří, že karusel Agrofert disponující jen v cízím kapitálu objemem 57 mld. a z toho pouze 25 mld. je bankovních by mohl být napsát na jednu fyzickou soukromou osobu tedy soudruha Andreje Bureše Babiše. To je možné v rusákově, tedy zde to vypadá, že je Andrej jen luxusním bílým koněm právě rusáků. a že se to nakonec provalí je více než jisté. 

Mnohé Bureš nakonec navykládal do steno záznamu ve Sněmovně, kde se usvědčuje z toho, že miillardami opravdu nevládne on. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#93890 Re: Re: MRe: Re: Re: A tady je na Hradě komunisticko-nacistický zloděj miliard obklopený bandou KGBá

2016-10-04 07:27:19

#93884: - Re: MRe: Re: Re: A tady je na Hradě komunisticko-nacistický zloděj miliard obklopený bandou KGBáků.. 

 Kalousek premiérem! :D Co to hulíš, ty idiote?! TOPka je na hranici volitelnosti! Pravděpodobnější je, že jim bude i komunista Filip! :D


Nepřihlášený uživatel

#93922 Re: Re: MRe: Re: Re: A tady je na Hradě komunisticko-nacistický zloděj miliard obklopený bandou KGBá

2016-10-04 11:27:08

#93884: - Re: MRe: Re: Re: A tady je na Hradě komunisticko-nacistický zloděj miliard obklopený bandou KGBáků.. 

  Chápu, byli jste odsunuti od koryta. Mně prostě zajímají pouze fakta a výsledky. O osobu Babiše nikdy nešlo a nejde. Šlo jen o to, co říká a co dělá a jaké jsou výstupy v zájmu drtivé většiny poplatníků daně, občanů. Jde o to, že to Ministerstvo financí konečně vede člověk, který evidentně financím rozumí a snaží se potírat daňové zločiny, podporuje transparentní prostředí, chce plnou elektronizaci státní správy a jež vede k maximální transparentnosti a efektivitě a na co nejen já mám zcela stejný názor. No a já vidím, že se zatím vyřčené nemíjí s vykonaným a to je pro mne zcela zásadní. Nehledě na ty klacky, které se házejí pod nohy a brání vyšší transparentnosti státní správy a nakládání s veřejnými prostředky.