MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#93889 Re: Re: Re: Re: Re: A tady je na Hradě komunisticko-nacistický zloděj miliard obklopený bandou KGBák

2016-10-04 07:25

#93876: - Re: Re: Re: Re: A tady je na Hradě komunisticko-nacistický zloděj miliard obklopený bandou KGBáků... 

 ty jseš hovado ja take se zemanem nesouhlasim se všim jako napřiklad přijeti eura nebo podpora evropske unie ale je to lepši než kdybychom měly na hradě to blbe šišlajici kniže aspon mluvi o problemech co evropu trapy tak běž do prdele

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#93891 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A tady je na Hradě komunisticko-nacistický zloděj miliard obklopený bandou K

2016-10-04 07:34:09

#93889: - Re: Re: Re: Re: Re: A tady je na Hradě komunisticko-nacistický zloděj miliard obklopený bandou KGBák 

 Zeman je nejen několikrát soudně uznaný lhář, je dokonce soudně uznaným porušovatelem volebního zákona a to hned dvěma rozsudky Nejvyššího správního soudu. 

Ústava nepřipouští, aby byl v ústavní pozici člověk, který porušuje zákon natož volební zákon tedy ve své podstatě Ústavu, neboť volební zákon je jedním ze základních zákonů vůbec. Bylo by navíc absurdní, aby politik mohl porušovat zákon, neboť politik vykonává státní moc a tedy může jednat jen a pouze podle zákona, jak jistě ze znalosti Ústavy víš. Občan, nevykonávající státní moc, se může chovat libovolně, pokud mu to zákon nezakazuje, politik nikoliv. 

Miloš Zeman tedy, přestože vytupuje z pozici prezidenta vlastně prezidentem není. Že to dosud neřešil Ústavní soud, je smutné, ale na věci to nemění vůbec nic. 

Zeman mimochodem ničín nepodporuje EU, ba přímo naopak, lidé kolem něj jsou bezpečnostní hrozbou nejen pro ČR ale také pro EU. 

Stejně tak je to s přijetím eura, Zeman je lhář a tak je také potřeba se dívat na každé jeho prohlášení.  

Euro po desítkách let používání ECU byl jednoznačně logický krok. Klaus ani nikdo jiný nikdy neřekl vlastně žádný argument proti euru. Kritikové eura nejsou schopni jejich "averzi" vůči euru vysvětlit a už vůbec ne v kontextu s ECU.