MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94082

2016-10-05 16:31

ADORACÍ GALAKTICKÉHO ŠMEJDA HAVLA VIDÍME JAK SE SVĚT ZKAZIL A ZKŘIVIL.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94088 Re:

2016-10-05 17:21:56

Po ruském švábovi za pár let "ani pes neštěkne".


Nepřihlášený uživatel

#94097 Re:

2016-10-05 17:47:03

#94082: -  

 Václav Havel není adorován, je při příležitosti narození tohoto politika vzpomínáno na jeho život, rodinu, přátele. Je to velmi důležité, neboť to dává obraz o této osobě. 

Zeman nezná ani svého otce a o vlastní matce mluví jako o sadistce, která mlátila děti ve škole a jeho tak, že si to v 72 letech živě vybavuje. Také bude možné vzpomínat na Miloše Zemana s jeho oplzlostí ku..... sem, kun.....tam. Celá řada jeho vulgarit se bude připomínat jak symbol idiocie, vulgarity, hlouposti a ubohosti v politice. Stejně tak se bude vzpomínat na jeho pornografickou dcerunku a psychoticou ženu běhající s kvérem po Hradu. Bude se vzpomínat i na to, jak se k němu nezná jeho původní manželka a syn z prvního maželství. Zeman už navždy bude symbolem české malosti a ubohosti, komunismu kombinovaného s nacismem. Bude "vzpomínám" jako odstrašující příklad zloděje stovek miliard - viz. ukradený dluh Ruska a "privatizace" Mostecké uhelné společnosti. 

Neexistuje skutečně nic pozitivního na Miloši Zemanovi, je to prototyp toho nejodpornějšího a nejpodlejšího lháře v české politice. Dokonce není možné jej ani nazvat průměrným člověkem v tom nejlepším slova smysl, koncentrace lhaní v jeho projevu je gigantická a bohužel záměrné, nejedná o lhaní z hlouposti, ale o lhaní z principu.