Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post

Dan Mach

#352 Tisíce znásilněných žen

2016-10-05 17:28

Diskutéři tady užívají jako strašák mantru, že "nechtějí tisíce znásilněných žen" poté, co bychom sem přijali 6 tisíc migrantů. Shodou okolností dnes noviny zveřejnily zprávu, že u nás došlo v loňském roce k asi 600 znásilnění, z čehož asi 145 nebylo objasněno = nebyl zjištěn násilník. Současně se ale uvádí, že znásilnění oznámí jen asi 5 až 8% žen. Z toho plyne, že ročně u nás dochází jíž dnes k tisícům znásilnění, a to u nás nejsou žádní imigranti z muslimských zemí. Co z toho plyne? Jsme jako křesťané o tolik lepší, že můžeme kázat muslimům o morálce? A co ty vaši okamůrové a zemánci budou proti násilí páchanému na ženách podnikat? Nic. Jde jim jen o koryta, což Okamůra již dokázal, když se doslal do parlamentu a svoji stranu úspěšně vytuneloval. A k zemánkům se dnes už ani nehlásí jejich guru Bumbál, který se raději válí na řeckých ostrovech a dělá tam přednášky Putinovým kamarádíčkům.

Pokud volíte SPD nebo SPO, tak vás mohu jen politovat. A pokud se pozastavujete nad "psychologickým profilem" proroka Mohamada, zjistěte si podobný stav Ježíše Krista, případně jeho spolustolujícího Jidáše. Ta náboženství vznikla jako uctívání jednoho Boha (ještě navíc totožného), obě se řídí svatou knihou a obě vznikla na stejném místě. Historicky se příslušníci jednoho náboženství povyšují nad druhé a naopak. A teď se snaží lidé neznalí historie využít této historické nesnášenlivosti pro své sobecké politické cíle. A je to spousta vlezdoprdelků, co jim v tom rádi pomohou. Ale víkend ukáže kam patříte ...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#353 Re: Tisíce znásilněných žen

2016-10-05 17:39:08

#352: Dan Mach - Tisíce znásilněných žen 

 Ukaž mi, magore, kde Ježíš obcoval s nezletilýma holkama a šířil svoji víru mečem jako ten sprostý arabský dobyvatel? Postava Ježíše je s násilníkem Mohamedem nesrovnatelná. To, že se jeho myšlenek chytla zvrácená Římská církev a přizpůsobila si jeho učení k obrazu svému, je věc druhá.