MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94254 Re: Re: Re:

2016-10-07 08:31

#94253: - Re: Re:  

 Ono to spíše bude tak, že já nemohu za to, že Babiš velmi podivně kradl EU dotace a že banka přijala ručení za úvěr od firmy Imoba, která je nepřetržitě od své existence ve ztrátě, jak si jistě v klidu dohledáš na www.justice.cz.  Dokonce kumulovaná ztráta od roku 2000 imoby představuje 660 mil. korun., pokud bych předpokládál, že se ztráta postupně načítá i ve výkazech i tak by byla neuvěřitelných 440 mil. korun v roce 2014.

Vzhledem k tomu, že to patří do Agrofertu - vypadá agrofert skutečně jako karusel - na jedná straně mu část podnikání generuje zisk a na druhé straně se generuje i na poměry karuselu Agrofert docela zásadní ztráta. V tomto případě především na luxusní bydlení Babiše, které je tím pádem vytvořeno z nezdaněných peněz, přestože je využíváno soukromě a přestože právě takové míchání nákladů osobních a firemních právem kritizuješ. 

Mimochodem Andrej z Agrofertu financuje i ANO StB. 

Dokonce bych řekl, že karusel Agrofert provozuje přesně to, co nyní konečně také stíhá EU, tedy vnitřní fakturace uvnitř karuselu za netržní ceny a tím tedy generování "ztrát". I proto bych řekl, že Agrofert je spíše karusel, než skutečná firma. 

Já nic takového nedělám, žiji ze zdaněných peněz, dokonce nemám ani "firemní" či "živnostenské" auto :-). Tedy nejsem to já, kdo je zloděj a předevšm nejsem to já, koho bys měl kritizovat, ale Andrej Bureš Babiš a jeho ANO StB a karusel Agrofert o jehož podnikání nemají přehled ani členové ANO StB, jak se vyjádřil nejen Telička či vskutku šílená "mistopředsedkyně" Sněmovny. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94255 Re: Re: Re: Re:

2016-10-07 08:48:38

#94254: - Re: Re: Re:  

Okrádáš stát na daních => jsi zloděj.