MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94402

2016-10-08 07:58

OVAR NA HRADĚ SLEDUJE VOLBY A CELÝ JE ZELENÝ STRACHY. DOBŘE VÍ, ŽE VŠECHNY STRANY NA JEHO PODPORU VOLBY ZMATLAJÍ A VYHRAJE PROZÁPADNÍ SMĚR. PAK PROBĚHNE ČISTKA NA RUSKÉ AGENTY A OVAR BUDE PRVNÍ S KÝM PROBĚHNE PROCES PROTI VLASTIZRÁDCŮM. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94404 Re:

2016-10-08 08:08:30

#94402: -  

 "Čístka"? Jsem přesvědčen, že BIS má bandu ruských a čínksých agentů na Hradě pod kontrolou již dnes. Jestli přijde trestní oznámení pro vlastizradu např. na Kmoníčka z důvodu velmi podivné textrace smlouvy s Čínou, kteoru navrhoval a ke které se přiznal u Veselovského, je otázka, Bylo by to potřeba. 

Stejně tak je potřeba řešit to, jak se Zeman dostal k moci, je potřeba tvrdě medializovat rozsudky Nejvyššího správního soudu, které konstatují, že Miloš Zeman v době volební kampaně masivně lhal a porušoval tím volební zákon, zároveň je potřeba celou jeho kampaň zpětně zkoumat a porovnat jí s celým rozsudkem, který předjímá, že i "malé" ale "setrvalé lhaní" mohlo ovlivnit velké množství voličů a to je přesně Miloš Zeman dělal. Ve skutečnosti ve volební kampani lhal o každé zásadní věci, které se dotkl - složení týmu (StBák Šlouf), zdravotní stav, rodinné poměry, jeho působení v pozici premiéra (masivní zadlužování země, prodej ruského dluhu, privatizace všeho druhu včetně MUS), lhaní o politických oponentech a td.