MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94406 To je demokracie, je velmi dobře, že díky sociálním vazbám jsou lidé schopni zviditelňovat ...

2016-10-08 08:17

"Syřan v německé ubytovně objevil džihádistu, který ho mučil. Tyrany začal lovit

Ze syrského uprchlíka, kterého v rodné zemi unesli a 280 dní mučili bojovníci Islámského státu, se v Německu stal lovec džihádistů. Využívá toho, že jich za více než tři čtvrtě roku v zajetí poznal opravdu hodně a vytipovává je mezi žadateli o azyl. Vše začalo tím, že našel muže, který ho mučil, informoval server týdeníku Der Spiegel."

....zločince a zločinnost pro policii a zpravodajské služby demokratických zemí.  Primárně totiž nechrání policie, zpravodajci, armáda, primárně se chráníme sami tím, že máme zdravé sociální vazby, které zviditelňují zločince pro policii atd. tedy neumožňuje jim přístup do našich sociálních vazeb a pokud se tam objeví jsou jajko "pěst na oko".  Sstejně tak zviditelňujeme zločince tím, že dodrdožuje základní demokratické prinicipy, jednáme, kulturně a mravně. 

Od zločinnosti, nás nechrání ani politici, jak se snažil vnutti Miloš Zeman v jeko kompletně vylhaném projevu "o holokaustu". Jsme to zase jen my sami, my tvoříme stát dle Ústavy a naši spoluobčané slouží v policii, armádě a zpravodajských službách, politik nás zastupuje ve správě té části veřejného prostoru, kterou nemůžeme spravovat sami, jak jí má spravovat mu nařizuje zákon a dle Ústavy nesmí jednat jinak. Dokonce když nemá pravidlo (zákon), nemá jednat vůbec. 

I proto, Miloš Zeman jedná spíše za hranicí ústavnosti. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94408 Už zbývá prověřit poslední milion a najít ty uprchlé :-))))

2016-10-08 08:41:52

#94406: - To je demokracie, je velmi dobře, že díky sociálním vazbám jsou lidé schopni zviditelňovat ... 

 Stop ilegální imigraci teroristů! Volte SPD Tomia Okamury a pana prezidenta Miloše Zemana!