MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#94505 topka

2016-10-08 21:49

TOP09 :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D

:):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):) :):):):):):):):): ):):):):):):):):) :):):):):):):) :):):):):):):):):):)

lide pochopili....bravo....stalo to dva roky mych komentaru :) vsude mozne, kde svobodnou diskuzi

velky kavarensky bratr nezakazal......... nahaneli komouse, tam kde nejsou, ale tim umoznili skutecnym komunistum se dostat zase k moci. Muzou si za to sami svou nesmyslnou podporou prijimani migrantu a poklokovani  EU viz. Langsadlova.   Langsadlova, Laudat, Kalousek tito lide jednaji zcela zjevne proti zajmum CR. Pred par lety chtel Kalousek rozpustit ceskou armadu, ze by jsme se stejne neubranili.

o asocialech z Topky, neni treba se vice rozepisovat.

Myslim, ze Karel Schwarzenberg, kdyby se opakovalo druhe kolo p. voleb, by nedostal vice nez 15%, to je naproste maximum.

...ale co ted bude delat Ceska televize, uz ji zbyva jen CSSD a KDU-CSL.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94512 Re: topka

2016-10-09 07:07:09

#94505: pan Hnedy - topka 

 Konvičkovi "Apači"odtáhli do zimních lovišť??


Nepřihlášený uživatel

#94520 Re: topka

2016-10-09 07:38:21

#94505: pan Hnedy - topka 

 A čím chceš svojí blbost doložit? 

Tím, že Kalousek prosadil znovu-zavedení zdanění hazardu potom, co zdanení hazardu zrušil idiot a marx-leninský komunistícký nácek Miloš Zeman? 

Tím, že měl Kalousek o 3 % nižší nezaměstnanost v době krize, než nácek Zeman v době, kdy deklaroval růst 3 % a přitom zadlužoval stát tempem 100 % za čtyři roky, kdy toto tempo neměl Kalousek ani v době finanční světové krize.?

Snadno si jistě dohledáš na webu Českého statistického úřadu. Zločinost a zlodějiny Zemana jsou bohužel jasně patrné i makroekonomických datech, tam masivně tento zločinec kradl.