MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94753 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jdi si s tvými bolševickými hesly do rusákova.....

2016-10-11 09:26

#94752: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jdi si s tvými bolševickými hesly do rusákova..... 

 

 

Ty jsi normální islámský terorista. Ty tu obhajuješ nejhorší středověkou islámistickou diktaturu, kamenování a sekání rukou trapným poukazováním na jiné...


Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94755 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jdi si s tvými bolševickými hesly do rusákova.....

2016-10-11 09:37:15

#94753: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jdi si s tvými bolševickými hesly do rusákova..... 

"Ty jsi normální islámský terorista." 

To vím naprosto přesně, ani náhodou a co víc na základě žádného mého příspěvku na takovou hloupost nemůžeš usuzovat.

Můžeš si jí ovšem logicky vymyslet, ruská propaganda takové věci dělá, je přímo na takových věcech postavena, proto spíše já mohu i jen na základě této tvé jediné věty usuzovat, že jsi minimálně bezděčným ruským propagandistou. 

Miloš Zeman si nepřetržitě takové věci vymýšlí či takové lži z ruské propagandy čerpá, tudíž je možné jen z toho co Miloš Zeman říká a co jsou prokazatelně lži usoudit, že je také "minimálně bezděčným" ruským propagandistou zpochybňující západní demokracie, Ústavy postavené na všeobecné deklaraci lidských práva a jejich dodržování či naopak trestání nedodržování takových Ústav. 

"Ty tu obhajuješ nejhorší středověkou islámistickou diktaturu, kamenování a sekání rukou trapným poukazováním na jiné..."

Doplnil jsi, tedy doplním také. Nikdy v životě jsem neschvaloval žádný trestný čin, který je trestný v ČR či kdekoliv v demokratické zemi, která má Ústavu (všechny zákony s ním musí být v souladu) postavenu na Všeobecné deklaraci lidských práv případně je v souladu s Všeobecnou deklarací lidských práv. To sis opět vymyslel.

Srovnávám úroveň totality a vražednost totalit, nechvaluji žádný trestný čin totalit. Z tohoto pohledu se Saudská Arábie jeví tak, že se lze represi této totality velmi dobře vyhnout a dokonce je možné mít velmi dobrý život mimo tuto totalitu díky tomu, že totalita neožebračuje její odpůrce. Saudská Arabie dokonce ani nezbavuje občanství a neorganizuje represe vůči příbuzným, jak např. dělala totalita komunistická v ČSSR ještě na konci osmdesátých let dvacátého století!!!!!. 

Tedy platí, co jsem napsal, tvé přispěvky jsou výmysly a protože to dělá typicky ruská propaganda, je pravděpodobné, že jsi ruským propagandistou, mimo to, že jsi lhářem a mimo jiné tím si velmi podoben Miloši Zemanovi.