MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#94889 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-12 17:50

#94888: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nic takového se neděje, že by z IS přešel do řad bojovníků opozice registrované v OSN a zase zpět. To, že se logicky IS snaží pronikat do ostatní struktur je asi bohužel holý fakt. 

Např. Rusáci maji v ČR velmi podivnou bandu jejich agentů přímo na Hradě, na tom se jistě v klidu shodneme :-/

Tedy stále platí, tisíce! teroristů vyškolila KGB a to zdokladovaně ve všechny zemích, které se alespoň formálně vymanili z vlivu rusákova. Tedy je naprosto jasné, že IS je dítě KGBáků a bohužel je nutné řicí, že titíž KGBáci dnes sedí v Kremlu. 

USA teroristy neškolí a neškolila, naopak Spojené státy čelí terorstickým útokům a celovětově organizovanému terorismu a stejně tak čelila terorismu západní Evropa v době studené války, kterému poskytovali zázemí, školení i financování komunistické země. 

Nejsem žádný manipulátor.

Pokud někdo tvrdíš, že Asad má nějakou víru, je to naprostá hloupost, manipulátorem jsi ty. Asad je zločinec, bezvěrec, neřeší víru, etnikum, národnost, nic - řeší svojí moc a zneužije na to cokoliv a zabije kohokoliv, jenom, aby se u moci udržel. Je mu to naprosto jedno. To prokázal a to je podstatné. 

To, jestli si rusáci sami nakáleli do hnízda vyškolením tisíců teroristů z arabského světa je vlastně bezpředmětné, neboť soudruh Putin je oportunista, tedy nejedná podle čitelných pravidel, jedná podle toho, jak se mu to momentálně hodí. Teď zrovna se chce tvářit jako "světový politik", tak je v Sýrii, protože si potřebuje on sám udržet moc v rusákově. Potřeboval také vyzkoušet zbraně a Sýrie je ideální místo, zkouší bez svých ztrát. Je to zločinec. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94894 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-12 19:26:39

#94889: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nesouhlasím s Vámi, naopak , co se týče dost pochybných praktik lídra demokracie, za něhož se považuje USA, připoměl bych vám podporu Reagana (a taky Thatcherové) diktátora Pol-pota a rudých Khmerů. Pol-pot zodpovědný za množství brutálních poprav byl podporován USA, Čínou a také Thajskem jenom proto, aby tak vysílili socialistický Vietnam. To stejné vysoce pravděpodobně provádí USA i s Islámským státem. Je to vlastně stejný rukopis jednání, který se používal s Pol-potem proti Vietnamu, jako se dnes ISIL USA a západem používá proti Asadovi. Asad stejně jako jeho bratr se mohl stát kýmkoli by v životě chtěl. Zatím co jeho dnes už mrtvý bratr jež měl původně vést Sýrii byl vojenským specialistou, Bašár si vybral kariéru očního lékaře. Myslím, že i on je člověkem s vírou, i když u vysokých politiků otázka víry vzbuzuje mnohdy oprávněné pochybnosti. Bezvěrci nebo lidé s pochybnou vírou jsou lídři států, jež ISIL sponzorují: lídři Saudské Arábie, Kataru, USA (paní Hillary Clintonová, Obama...)