MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Sociolog

#94904

2016-10-12 22:14

Problémem dnešní společnosti nejsou komunisti, ani pan ministr Babiš, či pan prezident Zeman, nýbrž tím problémem jsou havlisti, kteří rozdělují společnost!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#94910 Re:

2016-10-13 05:31:59

#94904: Sociolog -  

 Lhaní, porušování Ústavy, podivní lidé, porušování volebního zákona je to co rozděluje společnost.

Vše páchá Miloš Zeman, důvod rozdělování je to, že jsme se dohodli, že zákony, Ústavu a pravdomluvnost budeme dodržoat.

Velký problém je, že Miloš Zeman několikrát soudem uznaný lhář a porušovatel Volebního zákona navíc svým dalším lhaním (manipulací či chceš-li propagandou) vytváří dojem, že lhářem není.

 To skutečně společnost rozděluje, neboť pouze 15 % občanů jeho lžím věří a důvěřuje mu dle CVVM a ostatní z obrovské části pochybují a aktuálně dokonce 16 % lidí jeho lži označuje za lži a naprosto mu nedůvěřuje. 

Je to skutečně věc velmi vážná a to především proto, že je Miloš Zeman obklopen lidmi na hranici kriminalilty, neboť jim stát (dle ústavy stát tvoří občané) odmítl dát bezpečnostní prověrku, kdy my občané jsme se dohodli, že to bude dle zákona zajišťovat za nás úřad NBÚ. Mnozí z okolí Zemana dokonce ani o prověřku nezažádali a dokonce ani nezveřejňují své životopisy, případně zveřejňují polopravdivé - Nejedlý, Hlinovský, Augustin, .....

Bohužel min. část voličů Zemana ani nezná volební zákon, Ústavu a možná dokonce nejsou schopni v profesionálně připravených manipulacích Miloše Zemana rozpozna lži. Nerozumí principu proč je vrcholně nebezpečné, když se kolem Zemana pohybují lidé bez bezpečnostních prověrek.

Miloš Zeman zásadně oslovuje čtenáře bulváru - Blesk a Parlamentní listy (jsou bulvárem dle mínění jejich vlastníků) jsou jeho oblíbeným zdrojem pro komunikaci s veřejností, přičemž Parlamentní listy jsou analýzou ruské propagandy Masarykovou univerzitou v Brně zařazeny mezi vůbec nejmanipulativnější zdroj této propagandy a Miloš Zeman jednoznačně velmi koreluje právě s ruskou propagandou v Parlamentních listech.