MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#95260 Re: Čínský komunistický zpravodajec poradce soudruha Miloš Zemana......

2016-10-18 12:00

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#95261 Re: Re: Čínský komunistický zpravodajec poradce soudruha Miloš Zemana......

2016-10-18 13:11:34

#95260: - Re: Čínský komunistický zpravodajec poradce soudruha Miloš Zemana...... 

 Ty jsi evidentně nezačil komunistickou totalitu. Úkolem BIS a policie je samozřejmě předcházet trestné činnosti.  Počet policistů je skutečně poměrně vysoký v porovnání se západními zeměmi, to ale neznamená, že země je profízlována a že by vyšší počet policistů ohrožoval demokracii. 

V Číně je policie využívána k represi proti obyvatelům. 

Tady se bohužel zatím jeví, že policie a bezpečnostní služby nejsou schopny ani zamezit a jasně identifikovat ruskou propagandu a trestnou činnost s ní související. Viz. příspěvky v této diskusi, které diskutujícím vyhrožují smrtí, dokonce se vyskytuje prvek vyhrožováním kolektivního násilí, propagace totalitních ideologií, atd. viz. příspěvky Asenada, Demokrata a mnohých dalších, byť je dosti pravděpodoboné, že se jedná jen o jednu či dvě osoby. 

Horší je to s tím, že BIS nedokáže efektivně zachytit ruskou propagandu masově šířenou nejen prostřednictví parlamentních listů a jejich "alterací", ale dokonce musí vznikat studie na univerzitách, které tento stav analyzují, ale policie ani státní zástupci přesto nijak nekonají, nebo se zdá, že nekonají.