MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#95262 Miloš Zeman je bez nejmenších pochybností zločinec......

2016-10-18 13:17

....a jeho "zvolení" (získání ústavní pozice na základě lhaní, které musel dokonce NSS konstatovat v rozsudcích, stejně jako musel konstatovat porušování Volebního zákona Milošem Zemanem) je skutečnou tragédií pro tuto zemi, neboť Miloš Zeman devastuje demokracii v této zemi a ohrožuje tedy bezpečnost každého občana této země. To je objektivní skutečnost, kterou konstatuje i BIS ve svých zprávách. 

Český svaz bojovníků za svobodu (ČSBS) se na úterním zasedání ústředního výboru rozhodl vyloučit tři své členy a rozpustit dvě své místní organizace. Oficiálním důvodem je reorganizace svazu, vyloučení se však domnívají, že je to kvůli kritice předsedy Jaroslava Vodičky a prezidenta Zemana. Před hlasováním navíc nebyla umožněna diskuze, a o bodu se tak rozhodovalo bez rozpravy. Kvůli tomuto postupu se rozhodl ukončit členství ve svazu válečný veterán Pavel Vranský, který je po posledních svědcích vypálení Lidic dalším významným členem, který kvůli nesouhlasu s fungováním svazu jeho řady opouští.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#95283 Re: Miloš Zeman je bez nejmenších pochybností zločinec......

2016-10-18 19:00:18

#95262: - Miloš Zeman je bez nejmenších pochybností zločinec...... 

 

Zeman je takový popleta, nemluvil totiž o svobodě na názor, ale o svobodě na lež....

2016-08-14 22:09

 

Pseudoelity a pachatelé dobra berou lidem svobodu, nebral si servítky Zeman

Prezident Miloš Zeman si na desátém sjezdu Českého svazu bojovníků za svobodu opět vyřizoval účty se svými názorovými odpůrci, které někdy nazývá „pražskou kavárnou“. Na úterním sjezdu hovořil o „pseudoelitách“. Zeman, který je členem svazu, na sjezdu řekl, že za svobodu je stále potřeba bojovat. Zmínil svobodu názorů, kterou podle něj právě tyto pseudoelity lidem upírají.

....mluvil totiž o sobě a to je sakra něco jiného, neboť je vskutku absurdní, když lhář mluví o tom, že je potřeba za svobodu na názor bojovat. 

Miloš Zeman je dokonce tolikrát usvědčeným lhářem, že ve své podstatě nemá smysl vůbec mluvit o tom, že by měl nějaké názory, je jen a pouze lhářem. Kmnoníček dokonce říká, že 90 % toho co žvaní idiot Miloš Zeman nelze brát vážně.