MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#95346 Re: PRAHA BUZERANTU MRDARNA

2016-10-19 07:03

#95345: BĚŽTE DO PRDELE - PRAHA BUZERANTU MRDARNA  

Kopíruji celou tvojí "duchaplnost", kdyby přeci jen zbylá část tvého mozku usoudila, že je to hovadina a smazal jsi to. 

BĚŽTE DO PRDELE

#95345 PRAHA BUZERANTU MRDARNA

2016-10-19 07:46

VY SE MNOŽITE JAKO POTKANI JSTE HORŠI NEŽ ISLAMISTI

 PŘES 107 TISIC POMATENCU Z PRAŽSKE KAVARNY CO PODEPSALO TUHLE PETICI BY MĚLY BYT ZAVŘENO ZA VLASTIZRADU TO BUDOU TI TEPLOUŠI Z PRAHY CO TOHLE PODEPSALY

 

Není se co divit, že jsi volil člověka, který porušoval Volební zákon a tedy Ústavu této země na cestě k moci. Není se také co divit, že jsi mezi 15 % dle CVVM, kteří jsou schopni lži Miloše Zemana vydávat za pravdu a to přesto, že soud tyto lži jako lži jasně identifikuje a jasně to zveřejňuje v rozsudcích a to včetně rozsudků NSS. 

Na druhou stranu je ale zázrak, že vlastně jsi schopen zjistit počet petentů této diskuse, že jsi chopen klepnout na klávesu Caps Lock a že jsi schopen ten blábol jedním prstem napsat na klávesnici. To je obdivuhodné při představě, že máš sotva desetinu mozkové hmoty, což je typická velikost pro vás 15 % věřících v komunisticko nacistického supermana Miloše Zemana. 

Vlastizradou, je porušování Ústavy - tedy je to především Miloš Zeman, který nejen porušováním ústavního slibu prezidenta republiky páchá vlastizradu - v jeho případě ve správné terminologii velezradu. To, že to dosud Ústavní soud nezkoumal nemá na to, co Miloš Zeman páchá, vliv prakticky žádný. 

Kritikou Miloš Zemana nelze vlastizradu spáchat, což evidentně vůbec netušíš, neboť také neznáš petiční. 

Úvodní ustanovení

 

§ 1

 

(1) Každý má právo sám nebo společně s jinými obracet se na státní orgány se žádostmi, návrhy a stížnostmi ve věcech veřejného nebo jiného společného zájmu, které patří do působnosti těchto orgánů (dále jen "petice").

 

(2) Právnické osoby mohou toto právo vykonávat, je-li to v souladu s cíli jejich činnosti.

 

(3) Peticí se nesmí zasahovat do nezávislosti soudu.

 

(4) Petice nesmí vyzývat k porušování ústavy a zákonů, popírání nebo omezování osobních, politických nebo jiných práv občanů pro jejich národnost, pohlaví, rasu, původ, politické nebo jiné smýšlení, náboženské vyznání a sociální postavení, nebo k rozněcování nenávisti a nesnášenlivosti z těchto důvodů, anebo k násilí nebo hrubé neslušnosti.

 

§ 2

 

Ve výkonu petičního práva nesmí být nikomu bráněno. Výkon tohoto práva nesmí být nikomu na újmu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#95350 Re: Re: PRAHA BUZERANTU MRDARNA

2016-10-19 07:55:04

#95346: - Re: PRAHA BUZERANTU MRDARNA  

 BUZNO TY JSEŠ TAK TRAPNEJ AŽ JE TO SMUTNE BĚŽ RADŠI ONANOVAT BUZERANTSKE PEDOFILNI PRASE CO POTPORUJE TOTALITNI REŽIMY VY JEDNOHO DNE SKONČITE ŠPATNĚ