MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#95326 Re: V ČR za posledních několik let nebyl nainstalován jediný validní obnovitelný zdroj......

2016-10-19 05:13

#95258: - V ČR za posledních několik let nebyl nainstalován jediný validní obnovitelný zdroj...... 

 

 Mládek by měl opravdu raději odtáhnout za těmi jeho milenkami do rusákova. Co udělal za tři roky na ministerstu? Prolomil těžební limity, jinak absolutně nic. 

Sobotka má jedinečnou příležitost se komunisty, asi StBáka (prognosťák hned od počátku), ODSáka a dnes socana Mládka, kvůli které ČR zaplatila miliardy na arbitráži s Nomurou (Salukou) viz. protokoly z arbitráže na min. financí, zbavit. Udělal by nejlépe, Mládek je nejspíš zločincem.  

Česká republika chce rychlé zrušení protiruských sankcí, prohlásil ministr Mládek

  • Protiruské sankce Evropské unie nejsou ku prospěchu českému hospodářství.
  • Je však povinností České republiky rozhodnutí o sankcích EU proti Rusku respektovat.
  • "Věříme, že budou postupně zrušeny, protože působí problémy oběma stranám - Ruské federaci i EU," řekl Mládek.

Nepřihlášený uživatel

#95327 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 8.7.2011 naposledy odstartoval Atlantis....

2016-10-19 05:15

#95248: Asenad - Re: Re: Re: Re: Re: 8.7.2011 naposledy odstartoval Atlantis.... 

 

Tvoje představy a realita nejsou pravděpodboně v souladu.

BIS je zpravodajská služba člena EU a NATO, jak moc je našimi partnery v EU a NATO vnímána jako důvěryhodná 25 let od pádu komunismu je otázka, na kterou nemusí být jistě nijak příjemná odpověď (Jak byly vnímány zpravodajské služby Německa 25 let po denacifikaci a to v ČR žádné debolševizace neproběhla viz. Zeman na Hradě?), obzvláště, když BIS není schopna zabepečit ani to, aby v ČR nebujela ruská propaganda opět viz. tvoje příspěvky pro-ruské příspěvky zpochybňující demokracii. 

Na druhou stranu BIS je evidentně již zoufalá, když do veřejné části své zprávy opakovaně dává informaci, že Hrad, Miloš Zeman a lidi, které si tam přitáhl, jsou bezpečnostním rizikem pro stát, EU a NATO. 

Řešit to má vláda především vláda, proto má BIS, která jí informace poskytuje a proto to platíme my občané z našich daní, aby vláda zajišťovala bezpečnosnot naší a spolupodílela se na bezpečnosti EU a NATO, neboť to jsou naši partneři, bez ohledu na to, co fakticky vyvádí Miloš Zeman s tou jeho bandou lidí spíš za hranicí kriminality, když jim NBÚ odmítá udělit bezpečnostní prověrku. 


Nepřihlášený uživatel

#95328 Re: Re:

2016-10-19 05:17

#95286: - Re:  

 

 Když se dá debilita Zemana, Hamáčka, Štěcha a Sobotky do kontextu s tím, co žvanil idiot Mládek, tak to vypadá tak, že tu proběhla Velká říjnová socialistická revoluce marx-leninských komunistických zločinců.

Je tedy nutné, aby Sněmovna i Senát začaly konat a bránili demokracii v této zemi, dřív než idiot Miloš Zeman napíše zvací dopis do rusákova, který odešle přes komunistu Remka přímo k soudruhovi Vláďovi Iljiči Putinovi, neb dnes to vypadá tak, že právě z tohoto důvodu si tam Zeman Remka poslal. ...


Nepřihlášený uživatel

#95329 Re: Re: Popisují Miloše Zemana? Ten přece nepřetržitě lže odporně manipuluje.

2016-10-19 05:18

#95254: - Re: Popisují Miloše Zemana? Ten přece nepřetržitě lže odporně manipuluje. 

 

 Propagandou? To byla otázka, jestli lhaní, dokonce někokolikrát soudem zhodnocené a potvrzené, Miloše Zemana nepřipomíná ubohého podvodníčka. 

Já Miloše Zemana vnímám jen jako podvodníka a nevěřím mu jeho lži a samozřejmě mu nedůvěřuji. Mnohorkát jsem v této diskusi sdělil proč a Miloš Zeman dál a dál vrší další lži, BIS jej identifikuje jako bezpečnostní riziko, tedy člověka za hranicí krmininality a vláda s tím nic nedělá. 

Připadá mi takové jednání podivné, tedy jsem zeptal v diskusi, jestli Miloš Zeman nepřipadá jako popisovaný podvodník i dalším lidem. 

Z tvého příspěvku se mi to jeví tak, že se mnou nesouhlasíš, tedy Miloš Zeman ti jako podvodník nepřipadá, bylo by tedy dobré, kdyby si sdělil důvody, proč na něj jako na podvodníka nenahlížíš. Zajímají mne to velmi. 

Doposud se v této diskusi a pokud vím ani nikde jinde nenašel jediný příznivce Miloše Zemana, který by měl věcný argument, proč jej volil. Všechny argumenty, které jsem kdy slyšel snadno vyvrací markoekonomické údaje pedevším z let 1998-2002 i pozdějších, vládní dokumenty, steno záznamy ze Sněmovny a dokonce i soudní rozsudky. 

Tedy pokud máš něco konkrétního a nového, rád si to přečtu. 

V každém případě si nevymýšlej nesmysly o tom, že moje příspěvky jsou propagandou jakékoliv totalitní ideologie, neboť se tím dopouštíš propagandy zpochybňování demorkacie a tedy proapgandy ruské. 


Nepřihlášený uživatel

#95330 Vývoz do Číny, Ruska a Polska klesá. Projevil se snad vliv idiota Miloše Zemana....

2016-10-19 05:19

....v zahraniční politice? Bude rusák Rusnok dále prohlubovat devalvaci koruny, aby "posílil" vývoz a zvýšil inflaci? 

Český vývoz výrazně zpomaluje, ukázala analýza

Český export začíná zpomalovat. V pondělí o tom informovala Asociace malých a středních podnikatelů (AMSP ČR). Letos ještě celkový vývoz vzroste, ale tempo růstu v posledních dvou letech kleslo o tři čtvrtiny. Klesá vývoz do Polska a Číny. Nejvíce se vyváží do Německa a Francie. Analýza AMSP ČR porovnává data za poslední čtyři roky.

Co vlastně teď udělají jeho voliči, tedy přesněji těch 15 procent, který jsou schopni jeho lži označovat za pravdu? Koho z toho budou vinit, když idiot Miloš Zeman své cesty k diktátorům zdůvodňoval "ekonomickou diplomacií"?  Asi z toho obvinií vládu. 

Kde jsou ony čínské "investice"? Ve Slávii? :-) Ale je to velmi dobře, že se idiocie Miloše Zemana projevuje v plné síle, snad to dojde i posledním 15 % věřícím v komunistického "svatého" Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#95331 Re: Re: Velký úspěch pražské kavárny a sluníčkářů z neziskovek!

2016-10-19 05:20

#95269: - Re: Velký úspěch pražské kavárny a sluníčkářů z neziskovek! 

 Už si viděl někdy tisícovku lidí na setkání s idiotem Milošem Zemanem? Kdy to bylo? Když tam stáli náckové svážení z celé republiky zločincem Mynářem 17.11.2015? 

Už si viděl někdy 100 000 podpisů pod nějakou další peticí než pod touto? 


Nepřihlášený uživatel

#95332 Re: Re: Re: Velký úspěch pražské kavárny a sluníčkářů z neziskovek!

2016-10-19 05:21

#95275: - Re: Re: Velký úspěch pražské kavárny a sluníčkářů z neziskovek! 

 

Jediný kdo leze do řitě, je tu soudruh soukmenovec Miloš Zeman. Pan Herman se setkal se symbolem útlaku a genocidy národů s člověkem, který je respektovaný. Miloš Zeman jezdí za post bolševickými a bolševickými diktátory do rusákova a Číny a stav je takový, že se všichni politici v celém světě raději vyhýbají. 

Kdo byl na Hradě za celé čtyři roky co tam Zeman vlezl přímo na návštěvě na úrovni prezidentů?  Dokonce i za idiotem Klausem těch lidí jezdilo víc a přitom je stejné hovado jako Miloš Zeman, ale skutečně významných návštěv za 10 let jeho působení bylo 10 a to do toho počítám i dvakrát Obama, kdy ani jednou nepřijel přímo za Klausem a dvakrát papež, který už vůbec nepřijel přímo za Klausem. To je realita těchto dvou idiotů.  

Tedy i ministr kultury má lepší, důstojnější mezinárodní kontakty, než idiot Miloš Zeman a není se co divit. 

Zemanovo mezinárdní působení evidentně připravuje tuto zemi v lepším případě o stovky miliard ročně na HDP. 


Nepřihlášený uživatel

#95333 Tedy Miloš Zeman využívá ústavní pozice k ničení demokratické strany? Dělá to dokonce dlouhodobě?

2016-10-19 05:22

Další oranžový hejtman požaduje smír se Zemanem, Sobotka chce odstup. Na tahu je ČSSD, reaguje Hrad

Proč tedy Miloš Zeman ještě nebyl pohnán před Ústavní soud? 


Nepřihlášený uživatel

#95334 Re: Re: 8.7.2011 naposledy odstartoval Atlantis....

2016-10-19 05:24

#95239: Asenad - Re: 8.7.2011 naposledy odstartoval Atlantis.... 

 

Jistě si tedy vzpomeneš, že útoky teroristů trpí právě demokracie. Jistě si také vzpomeneš, jak komunistické totality poskytovaly zázemí teroristům a teroristickým organizacím, které páchali odporné zločiny v demokraciích. 

Na dvacet let po roce 1989 postupně terorismus utichal. 

KGB ovšem vyškolila tisíce teroristů z arabského světa, dnes jsou s největší pravděpdobností na špicích teroristických organizací. Rusko masivní propagandou zpochybňuje demokracii, vytváří dojem její nemravnosti, nekulturnosti či dokonce zločinnosti (viz. tvoje příspěvky) V Rusku stále komunisté a dokonce KGBáci sedí v Kremlu. Tedy se minimálně nabízí, že komunisté v Rusku stále podporují terorismus proti demokraciím. 

Tedy USA jsou demokracií příkladnou, neboť každý občan může svá občanská práva hájit u soudu, kterému je Ústavou zajištěna nezávislost na vládě a také se tak děje.

To např. v Rusku již skoro sto let možné není a nejspíše tomu Rusku dokonce ani nikdy nebylo jinak.

Toto je jedno z nejzásadnějších kritérii, podle kterých lze rozlišit demokracii od totality.


Nepřihlášený uživatel

#95335 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nějak tak u Zemanů doma?

2016-10-19 05:25

#95098: - Re: Re: Re: Re: Re: Nějak tak u Zemanů doma?  

 

Kdo my? Zemanovci?  

Není to snad na Hradě, tak jak to píši. Neličíl svůj domov a školu tak, jak jsem to napsal? 

Jsi si jist, že tvoje vyhrožování nemá i druhou stranu? 

Jistě se shodneme na tom, že chceme i my dva ve veřejném prostoru lidi mravné, kulturní s dobrými profesními znalostmi a můžeme se v klidu dohadovat, zdali Miloš Zeman, takové kriterium splňuje a to je smysl této diskuse v konečném důsledku.  

Jistě se  také shodneme na tom, že makroekonomické údaje ČSÚ poskytují dostatek informací, že v letech 1998-2002 nebyla země vládou spravována odborně zdatně, neboť došlo k masivnímu zadlužení země (100 % nárůstu dluhu) a zároveň došlo k nárustu nezaměstnanosti. 

Jistě se také shodneme, že Miloš Zeman lhal nejen o privatizaci MUS v době volební kampaně, ale i jeho politických oponentech, protože se za část lží dokonce omluvil a přiznal, že to byli lži a další NSS ve svých rozsudcích jako lži určuje. 

Je skutečně velmi vážné, pokud BIS opakovaně Hrad uvádí jako bezpečnostní riziko státu a po Hradě se pohybují lidé bez bezpečnostních prověrek státu. I na tom se jistě shodneme, nic takového bys nechtěl (kdokoliv by to nechtěl), kdyby byl na Hradě např. místo Zemana Jan Sokol nebo paní Roithová či kdokoliv jiný. 

Jistě se také shodneme, že návrh Miloše Zemana na "jistou legalizaci" fyzických trestů či fyzických reakcí na drzost žáků je věc naprosto absurdní naprosto neslučitelná s kulturnosti, mravností a profesní znalostí v oboru pedagogiky. 

Je vlastně obrovsky smutné, že je nutné tuto diskusi vést a zkoumat, zdali Miloš Zeman splňuje základní kriteria pro zastavání ústavní pozice. Zkoumat zda dokonce jeho setrvávání v ústavní funkci není porušováním Ústavy. Je absurdní, že je souzen a odsouzen za lhaní, že NSS jej shledal již v roce 2012 lhářem a porušovatelem volebního zákona a není souzen společně s manažery čtrnácti miliardové zlodějiny MUS. 

V Německu prezident odstupoval pro naprostou (v porovnání s tím, co děje zde) malichernost. Tady Miloš Zeman chodil na jednu z nejideologičtějších VŠ, které tu za komunistů byly a někteří lidé to dnes dokonce považují za přednost, německý prezident odstupoval pro podezření, že "opsal" disertační práci. 


Nepřihlášený uživatel

#95336 Popisují Miloše Zemana? Ten přece nepřetržitě lže odporně manipuluje.

2016-10-19 05:27

Lidovky.cz: Myslíte, že je to osobnost, jejíž rysy jsou stále aktuální a že i dnes se takoví lidé objevují?
Je to strašně aktuální! Jak řekl Jefim Fištejn - kdyby žil Eichler dnes, uplatnil by se patrně v nějaké populistické straně. Kdyby se nedopustil té vraždy, kterou se sice nepodařilo prokázat, ale vlastně všechny nepřímé důkazy svědčí o tom, že toho člověka – manžela své milenky - opravdu zabil, tak je to opravdu dnešní ukázkový podvodník. Populista, člověk, který hraje na sebe, odporná věc, ani ne člověk. Tihle lidi jsou tady pořád. Není to jen fantaskní historka typu Kohout, která teď sedí, ale opravdu jde o populistické obelhávání za účelem vlastního prospěchu.

....a dělal to vždy. Neexistuje vlastně jeho veřejný projev, který byl byl prost lží a manipulací. 


Nepřihlášený uživatel

#95337 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-19 05:28

#95212: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Lže Miloš Zeman a rusácká propaganda, já nikoliv. 

V Kremlu sedí KGBáci, Rusko masivně vymírá, jen loni a jen do USA a jen legálně odešlo 300 000 vysoškoláků. To, že utéct z Ruska mohli ještě neznamená, že to vlastně není spíše gulag, než cokoliv jiného. 

 

Krym je stále Ukrajinská autonomní oblast, agresorem je bez nejmenších pochyb Rusko. Pravděpodobně zjistili, že nejsou schopni bez západních technologií postavit most a produktovody na Krym a tak zkusí ledacos, neboť bez vody, plynu a elektřiny z pevninské Ukrajiny se Krym vylidní do tří měsíců. 

Jedinou autoritou, která určuje, jestli je to dané území toho daného státu či není, je ten daný stát a pak OSN resp. státy sdružené v OSN - anexi Krymu neuznal žádný z demokratických zemí celého světa a jen naprostá minorita států totalitních. 

 

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 


Nepřihlášený uživatel

#95338 Z 1,2 mld. Číňanů žije minimálně 1 mld. lidí bez jakéhokoliv sociálního systému, zdravotní péče atd.

2016-10-19 05:30

Čínských dolarových miliardářů přibývá. Už je jich více než amerických

  • V Číně rychle roste počet dolarových miliardářů.
  • Ty americké už začali svým počtem převyšovat, celkovým bohatstvím ale zatím ne.
  • Stejně jako ti američtí ale začínají čínští miliardáři čím dál častěji dávat své peníze do sportovních klubů nebo na charitu.

.....tedy 200 mil. privilegovaných si udělalo z jedné miliardy lidí v podstatě otroky. To je příčinou....


Nepřihlášený uživatel

#95339 Zveřejňování nesouvislých zpravodajských dat je skutečně zhovadilost....

2016-10-19 05:43

Trest pro Assange za zveřejnění materiálů o Clintonové: nemůže na internet

.....která nemá asi takovou hodnotu, jako když idiot Miloš Zeman "cituje" pana Peroutku komolí věty pana Stránského. 


Nepřihlášený uživatel

#95340 Obchodní vztahy s Čínou evidentně poškodil Miloš Zeman, neboť do doby, než .....

2016-10-19 05:52

Herman: Vazalství jsme si užili dost.
Poškození vztahů s Čínou se neobávám

.....se do toho ten idiot vložil, do Číny vyváželo!!! z ČR 13 500 firem a obrat nepřetržitě rostl, dnes obrat s Čínou nepřetržitě klasá. Tedy se nedá vysvětlit ničím jiným, než působením Miloše Zemana, neboť to je právě Miloš Zeman, který změnil zahraniční politiku nejen směrem k Číně. Obrat ale klesá i Ruskem a Polskem, tedy jeho působení v zahraniční politice je pro tento stát evidentně naprosto destruktivní. 

"LN: Takže se nebojíte, že jste poškodili obchodní vztahy ČR s Čínou?
Toho se opravdu neobávám. Pokud jsou navíc jakékoli vztahy, včetně obchodních, založené na výhrůžkách a nátlaku, tak si myslím, že to není důstojné suverénních zemí a skutečného partnerství, je to jakési vazalství, kterého jsme si užili dost. A myslím si, že s tímto stylem politiky bychom v 21. století neměli v žádném případě laškovat."

 

 


Nepřihlášený uživatel

#95341 Konečně, přitom je v drtivé většině případů velmi snadné oddělit hloupost od uvěřitelné zprávy.....

2016-10-19 05:56

Česká verze „StopFake“ vyvrací dezinformace o dění na Ukrajině

.....ale vypadá to, že je potřeba se hloupostem ruské propagandy věnovat velmi pečlivě. 


Nepřihlášený uživatel

#95342 Za takové prohlášení v rudém právu v roce 1969 by byl každý komunista rusáky blahořečen......

2016-10-19 06:04

....byl by se vší slávou přijat do KGB, stačilo by tam vyměnit jen Čínské lidové republice za CCCP či SSSR a Tibet vyměnit např. za Krym či celou Ukrajinu, která přitom ještě v roce 1948 vystupovala v OSN jako samostantý subjekt. 

Tedy je otázka, jestli lze ještě pochybovat o tom, že Miloš Zeman je či není KGBákem či dnes agentem FSB a GRU. 

Prohlášení čtyř nejvyšších ústavních činitelů

Jako nejvyšší ústavní činitelé České republiky, chceme společně zdůraznit, že naše země při naplňování své dlouhodobé politiky vůči Čínské lidové republice vychází z principů strategického partnerství mezi oběma zeměmi a ze vzájemného respektu ke svrchovanosti a územní celistvosti Čínské lidové republiky, jejíž je Tibet součástí.

Vztahy obou našich zemí a jejich výrazný rozvoj v posledních letech považujeme za velmi přínosné a užitečné pro obě strany a jsme přesvědčeni o tom, že je v zájmu České republiky tyto vztahy i nadále intenzivně rozvíjet.
Osobní aktivity některých českých politiků nejsou výrazem změny oficiální politiky České republiky a považovali bychom za nešťastné, aby takto byly kýmkoliv vnímány.

Miloš Zeman, Milan Štěch, Jan Hamáček, Bohuslav Sobotka

 


Nepřihlášený uživatel

#95343 Aby ne, když je ANO přece ANO StB ...... každý StBák a milicionář je v AN0 StB vítán....

2016-10-19 06:07

....čím více jich tam bude tím pro ANO StB lépe, to soudruh Andrej Bureš Babiš hlásá každým svým veřejným natož neveřejným prohlášením. 

ANO na Vysočině podrželo svého lídra, který zapíral členství v KSČ

Čím dál více to tu vypadá, po prohlášení soudruhů marx-leninských komunistů Zeman, Hamáčka, Štěcha a Sobotky, "moudrém" vyjádření StBáka Mládka a podržení komunisty a milicionáře z ANO StB, že tu probíhá nějaká říjnová komunistická revoluce. 


Nepřihlášený uživatel

#95344 Vypadá to, že Miloš Zeman finišuje komunistickou revoluci právě proto.....

2016-10-19 06:21

MF DNES: Policie má svědky ke dvacet let staré vraždě mafiána Běly

.....že se část policie postupně blíží k jeho působení v pozici premiéra a jeho vztahům s mafiány, především s Mrázkem. kdy je velmi pravděpodobné, že vraždu si objednal právě Miloš Zeman. 

 

BĚŽTE DO PRDELE

#95345 PRAHA BUZERANTU MRDARNA

2016-10-19 06:46

VY SE MNOŽITE JAKO POTKANI JSTE HORŠI NEŽ ISLAMISTI

 PŘES 107 TISIC POMATENCU Z PRAŽSKE KAVARNY CO PODEPSALO TUHLE PETICI BY MĚLY BYT ZAVŘENO ZA VLASTIZRADU TO BUDOU TI TEPLOUŠI Z PRAHY CO TOHLE PODEPSALY


Nepřihlášený uživatel

#95346 Re: PRAHA BUZERANTU MRDARNA

2016-10-19 07:03

#95345: BĚŽTE DO PRDELE - PRAHA BUZERANTU MRDARNA  

Kopíruji celou tvojí "duchaplnost", kdyby přeci jen zbylá část tvého mozku usoudila, že je to hovadina a smazal jsi to. 

BĚŽTE DO PRDELE

#95345 PRAHA BUZERANTU MRDARNA

2016-10-19 07:46

VY SE MNOŽITE JAKO POTKANI JSTE HORŠI NEŽ ISLAMISTI

 PŘES 107 TISIC POMATENCU Z PRAŽSKE KAVARNY CO PODEPSALO TUHLE PETICI BY MĚLY BYT ZAVŘENO ZA VLASTIZRADU TO BUDOU TI TEPLOUŠI Z PRAHY CO TOHLE PODEPSALY

 

Není se co divit, že jsi volil člověka, který porušoval Volební zákon a tedy Ústavu této země na cestě k moci. Není se také co divit, že jsi mezi 15 % dle CVVM, kteří jsou schopni lži Miloše Zemana vydávat za pravdu a to přesto, že soud tyto lži jako lži jasně identifikuje a jasně to zveřejňuje v rozsudcích a to včetně rozsudků NSS. 

Na druhou stranu je ale zázrak, že vlastně jsi schopen zjistit počet petentů této diskuse, že jsi chopen klepnout na klávesu Caps Lock a že jsi schopen ten blábol jedním prstem napsat na klávesnici. To je obdivuhodné při představě, že máš sotva desetinu mozkové hmoty, což je typická velikost pro vás 15 % věřících v komunisticko nacistického supermana Miloše Zemana. 

Vlastizradou, je porušování Ústavy - tedy je to především Miloš Zeman, který nejen porušováním ústavního slibu prezidenta republiky páchá vlastizradu - v jeho případě ve správné terminologii velezradu. To, že to dosud Ústavní soud nezkoumal nemá na to, co Miloš Zeman páchá, vliv prakticky žádný. 

Kritikou Miloš Zemana nelze vlastizradu spáchat, což evidentně vůbec netušíš, neboť také neznáš petiční. 

Úvodní ustanovení

 

§ 1

 

(1) Každý má právo sám nebo společně s jinými obracet se na státní orgány se žádostmi, návrhy a stížnostmi ve věcech veřejného nebo jiného společného zájmu, které patří do působnosti těchto orgánů (dále jen "petice").

 

(2) Právnické osoby mohou toto právo vykonávat, je-li to v souladu s cíli jejich činnosti.

 

(3) Peticí se nesmí zasahovat do nezávislosti soudu.

 

(4) Petice nesmí vyzývat k porušování ústavy a zákonů, popírání nebo omezování osobních, politických nebo jiných práv občanů pro jejich národnost, pohlaví, rasu, původ, politické nebo jiné smýšlení, náboženské vyznání a sociální postavení, nebo k rozněcování nenávisti a nesnášenlivosti z těchto důvodů, anebo k násilí nebo hrubé neslušnosti.

 

§ 2

 

Ve výkonu petičního práva nesmí být nikomu bráněno. Výkon tohoto práva nesmí být nikomu na újmu.


Nepřihlášený uživatel

#95347 Mluví i nebo především o starostovi Kolína? Já si to myslím......

2016-10-19 07:27

Drábová: Nechci být prezidentka, byla jsem naivní a povolební vyjednávání mě zklamalo, jde o moc

dnes | Představovala jsem si, že kraj je blíž správě věcí než boji o moc, a ono to tak není. Jak jsem stará, tak jsem naivní, přesvědčilo mě to ale o tom, že tohle je poslední úroveň, ve které se chci pohybovat, říká o povolebním vyjednávání ve Středočeském kraji Dana Drábová. Zvažovala by ale prý ještě v budoucnosti kandidaturu do Senátu. Kroužky pro ni jsou prý velká pocta a náplast na ego, svoji funkci ale opouštět nechce. Drábová odmítá kandidaturu na prezidentku, prý to nemá zapotřebí, metody v předvolební kampani jsou totiž nehezké. Dodává, že Havlova doba byla víc optimistická a hodnotově založená, některým politikům podle ní dnes hodnoty nic neříkají.


Nepřihlášený uživatel

#95348 Ukrajina již nekupuje rusácký plyn......

2016-10-19 07:33

Ukrajina nechce přijít o výnosný tranzit ruského plynu. Zároveň ale hledá nezávislost na tamních dodávkách

  • Tranzit plynu Ukrajině na poplatcích vynáší kolem dvou miliard dolarů ročně. Proto si Kyjev chce zachovat své postavení jako klíčová země pro přepravu ruského zemního plynu.
  • Z druhé strany prohlašuje, že chce být nezávislý na ruských dodávkách určených pro její vlastní spotřebu.
  • Ukrajina ruský zemní plyn přestala přímo nakupovat v listopadu 2015. Přeorientovala se na dovoz ze zemí Evropské unie.

 


Nepřihlášený uživatel

#95349 Úplný politický genius :-), líp by to neřekl soudruh Zeman a o Senátu již zde promluvil :-)......

2016-10-19 07:44

Trump chce omezit mandáty v Kongresu, černoši prý mohou zfalšovat volby

Donald Trump představil svůj plán „etické reformy“, kterou chce prosazovat, bude-li zvolen prezidentem USA. Její součástí je plán na zrušení neomezeného počtu volebních období pro kongresmany. Trump současně před příznivci na mítinku v Coloradu naznačil, že se volební komisaři ve městech s početným černošským obyvatelstvem budou snažit prezidentské volby zfalšovat v jeho neprospěch.

.....podobnost ruských trotlů Trumpa a Zemana je vkuskut "čístě náhodná". 


Nepřihlášený uživatel

#95350 Re: Re: PRAHA BUZERANTU MRDARNA

2016-10-19 07:55

#95346: - Re: PRAHA BUZERANTU MRDARNA  

 BUZNO TY JSEŠ TAK TRAPNEJ AŽ JE TO SMUTNE BĚŽ RADŠI ONANOVAT BUZERANTSKE PEDOFILNI PRASE CO POTPORUJE TOTALITNI REŽIMY VY JEDNOHO DNE SKONČITE ŠPATNĚ