MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#95450 Re:

2016-10-19 22:45

#95415: -  

 

Vy jste takový chudák, že jste své rusofobní propagandě natolik podlehl, až se pro Vás stává nebezpečnou paranoii. Není dne, kdy byste zde nefiltroval svůj abnormální Putinovský stihomam a nespamoval tady Vašimi rusofobními bludy a za vlasy přitaženými konspiracemi. To už je vážná duševní porucha. Přiznejte si, že takhle to dál nejde a je třeba s tím konečně něco dělat. Přece není normální, že ve všem, co není přesně dle Vašich představ, vidíte ruskou propagandu. Odtud už je jen malý krůček k tomu, až se za sebe budete ohlížet, jestli za Vámi nejsou agenti FSB, když půjdete po ulici, když budete doma, vždy si budete zatahovat závěsy, aby Vás náhodou nějaký ruský špion nesledoval, jídlo si budete zásadně vařit sám, aby Vás nějaký tajný agent neotrávil, ze stejných důvodů převařovat vodu, vyhýbat se neznámým lidem a místům, uzavírat se do sebe a s nikým nemluvit ... Ale neklesejte na mysli, dnes medicína hodně pokročila a tyhle příznaky se dají relativně snadno tlumit pomocí speciálních medikamentů. Proto Vás vyzývám, nenechte to zajít až tak daleko a nastupte ihned k léčbě. Uvidíte, jak se Vám uleví. Už nebudete procházet těmi nesnesitelnými úzkostnými stavy, prostředí už pro Vás nebude tak nepřátelské, nebudete tak nedůvěřivý a již pro Vás nebude takový nepřekonatelný problém navazovat mezilidské vztahy. Proto neváhejte a už dnes konaktujte příslušné specialisty: Krizová pomoc

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#95456 Re: Re:

2016-10-20 06:38:02

#95450: - Re:  

 Vysvětloval jsem nedávno, nemám žádný problém s Rusem dodržují zákony ČR a EU a mezinárodní právo. 

Je ale povinností občana krtizovat zločince nepřipustit zločin a zločince do svých sociálních vazeb. Vzhledem k tomu že se Zeman - ruský trotl neboť má kolem sebe lidi, kteří nejsou schopni získat prověrku státu, se mi porušováním volebního zákona a masivním lhaním tlačí do života. Tedy je potřeba, abych se jako občan jasně vyjadřoval k jeho zločinnosti a vzhledem k tomu, že jeho zločinnost je silně provázána s KGBáky v Kremlu, je tedy logické, že to kritizuji. 

To, že ty zločinnost KGBáků v Kremlu, Miloše Zemana a jeho podivné party na Hradě, nechceš vidět, vůbec neznamená, že já za to nějak mohu. 

Mimochodem existuje nějaký vědecký kosmický všeobecně prospěšný program Ruska? To mne opravdu zajímá, neb Rusko aktuálně šíří jen debilní propagandu zpochybňování demokracie, ale o tom, co se tam skutečně děje vlastně vůbec neinformuje. Neexistuje žádný důvěryhodný ruský informační zdroj o Rusku z Ruska.