MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#95426 Re:

2016-10-19 18:11

#95425: :-) -  

 Ty věříš titulkům v azbuce? Ty jsi idiot jako Miloš Zeman? Ten je schopen uvěřit libovolné debilitě, jen když je v napsaná v rusky a v bukvách :-). 

Kdyby mu např. kdokoliv podstrčil zprávu v bukvách, že Ovčáček, Hlinovský, Nejedlý a Mynář, jsou dvojitými agenty, tedy ne jen těmi ruskými, to by bylo na Hradě zemětřesení :-). 


Nepřihlášený uživatel

#95427 Re: Re:

2016-10-19 18:24

#95426: - Re:  

 Ty si ani neumíš pustit titulky v angličtině, idiote? :-) Ty jsi snad ještě blbější, než Laudát. :-)


Nepřihlášený uživatel

#95428 Re: To je bohužel naprostá pravda.....

2016-10-19 18:28

#95417: - To je bohužel naprostá pravda..... 

 Kmoníček chce zjevně své postoje vysvětlovat u Ústavního soudu. Chlapci se v těch čínských exkrementech máchají jedna radost. 

 

Krátce před prohlášením o vztazích s Čínou přišla na Hrad čínská velvyslankyně

Kvůli návštěvě tibetského duchovního vůdce dalajlamy v České republice přišla v úterý na Hrad čínská velvyslankyně. Stalo se tak nedlouho před vydáním prohlášení nejvyšších ústavních činitelů o vztazích s Čínou. Ve středu o tom informoval Český rozhlas Radiožurnál s poukazem na vyjádření ředitele zahraničního odboru prezidentské kanceláře Hynka Kmoníčka, který velvyslankyni ujistil, že Česko svoji politiku nezměnilo.

 

"Česká republika je svobodná země. My nebudeme omezovat ani své návštěvníky, ani to, kdo se s nimi setkává. Nicméně vládní politika umožňuje členům vlády pouze něco. Tedy se členové vlády budou chovat tak, jak se chovají členové vlády, to jest, že mají stejný názor jako v okamžiku, kdy souhlasili se strategickým partnerstvím s ČLR (Čínskou lidovou republikou)," řekl Kmoníček Radiožurnálu.

Žádné "stategické partnerství s ČLR" neexistuje, neboť takovou věc neodsouhlasila Sněmovna. Kmoníček pravděpodobně páchá vlastizradu, pprohlášení komunistů Miloše Zeman a Xi Jin Pinga není záonem. Pokud chtějí soudruzi vydávat prohlášení, tak jedině !!! v souladu se zákonem, nebo snad už marx-lenininští bolševici spáchali říjnouvou komunistickou revoluci.


Nepřihlášený uživatel

#95429 Re: Re: Re:

2016-10-19 18:29

#95427: - Re: Re:  

 Čím se liší od těch rusákových? :-)

Obecně věřit videu na youtobe je asi to samé, jako věřit, že má Miloš Zeman prostatu panice, protože to ten idiot říká :-). 

Ještě mi prosím tě řekni, odkud to je, jestli je to z rusácých ateliérů kdesi v rusákově, nebo si na válku hrají někde jinde? 


Nepřihlášený uživatel

#95430 Tady si čínská velvyslankyně chodí na Hrad kdy jí napadne?

2016-10-19 18:37

Podle rozhlasu přišla velvyslankyně v úterý vpodvečer. Večer pak čtyři nejvyšší ústavní činitelé - prezident, premiér a předsedové obou parlamentních komor - vydali prohlášení, ve kterém mimo jiné mluví o respektu k "územní celistvosti Čínské lidové republiky, jejíž je Tibet součástí". [celá zpráva]

Ten Zeman je vážně neuvěřitelné hovado. 


Nepřihlášený uživatel

#95431 Re: Re: Re: Re:

2016-10-19 18:38

#95429: - Re: Re: Re:  

 Nevíš co znamená" funny" a "parody", Laudáte? :-) Myslíš, že ten kulomet mají opravdu po babičce? :-)


Nepřihlášený uživatel

#95432 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-19 18:43

#95431: - Re: Re: Re: Re:  

 Jestě si nesdělil, jestli je to z rusáckých ateliérů nebo odkud to vlastně je :-)? 

To jen, že jsi ten věřící v Zemanovu prostatu panice, tak to budeš zaručeně vědět :-). 


Nepřihlášený uživatel

#95433 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-19 18:54

#95432: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 To je z ruskýho Hollywoodu, tam mají postavenou celou Sýrii a Donbas. Ale to ty moc dobře víš.  :-)


Nepřihlášený uživatel

#95434 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-19 19:00

#95433: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Když můžou sedět v KGBáci v Kremlu, tak je rusákově možné naprosto vše, to máš naprostou pravdu :-). 

Tak z kterých ateliérů v rusákově to je, nebo ty snad víš, odkud to je?   Možnost by jakás takás existovala, že bys to točil :-) ruský trotle :-)

Proč by vlastně kdokoliv v Sýrii, pokud si tedy pustímě fantazii z řetízku vlastně zveřejnoval, jak mu rusáci nicí zbraně? Protože to natočili rusácí, že by? :-)

 


Nepřihlášený uživatel

#95435 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-19 19:07

#95434: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Já akorát vím, že to režíroval Kotěnočkin.


Nepřihlášený uživatel

#95436 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-19 19:08

#95435: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 :-) Tak to každopádně, to je totiž Mičurin ruské kinematografie :-), byť je z Potěmkinovy či dnes Putinkinovy vesnice :-)


Nepřihlášený uživatel

#95437 Re: Vývoz do Číny, Ruska a Polska klesá. Projevil se snad vliv idiota Miloše Zemana....

2016-10-19 19:13

#95330: - Vývoz do Číny, Ruska a Polska klesá. Projevil se snad vliv idiota Miloše Zemana.... 

 Včera jsme psal, že ten komunistický blb rusák Rusnok na základě toho že dochází k propadu vývozu, bude dále oslabovat korunu. 

A co by člověk neřekl, ten idiot to opravdu dnes prohlásil. 

Rusnok: ČNB může ukončit oslabování koruny až v roce 2018

Oslabování koruny prostřednictvím devizových intervencí by Česká národní banka (ČNB) mohla za určitých podmínek ukončit až v roce 2018. Guvernér centrální banky Jiří Rusnok to řekl serveru E15.cz. Nejpravděpodobnějším termínem ukončení intervencí ale podle Rusnoka zůstává druhé čtvrtletí roku 2017.


Nepřihlášený uživatel

#95438 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nějak tak u Zemanů doma?

2016-10-19 19:17

#95098: - Re: Re: Re: Re: Re: Nějak tak u Zemanů doma?  

 

Kdo my? Zemanovci?  

Není to snad na Hradě, tak jak to píši. Neličíl svůj domov a školu tak, jak jsem to napsal? 

Jsi si jist, že tvoje vyhrožování nemá i druhou stranu? 

Jistě se shodneme na tom, že chceme i my dva ve veřejném prostoru lidi mravné, kulturní s dobrými profesními znalostmi a můžeme se v klidu dohadovat, zdali Miloš Zeman takové kriterium splňuje a to je smysl této diskuse v konečném důsledku.  

Jistě se  také shodneme na tom, že makroekonomické údaje ČSÚ poskytují dostatek informací, že v letech 1998-2002 nebyla země vládou spravována odborně zdatně, neboť došlo k masivnímu zadlužení země (100 % nárůstu dluhu) a zároveň došlo k nárustu nezaměstnanosti. 

Jistě se také shodneme, že Miloš Zeman lhal nejen o privatizaci MUS v době volební kampaně, ale i jeho politických oponentech, protože se za část lží dokonce omluvil a přiznal, že to byli lži a další NSS ve svých rozsudcích jako lži určuje. 

Je skutečně velmi vážné, pokud BIS opakovaně Hrad uvádí jako bezpečnostní riziko státu a po Hradě se pohybují lidé bez bezpečnostních prověrek státu. I na tom se jistě shodneme, nic takového bys nechtěl (kdokoliv by to nechtěl), kdyby byl na Hradě např. místo Zemana Jan Sokol nebo paní Roithová či kdokoliv jiný. 

Jistě se také shodneme, že návrh Miloše Zemana na "jistou legalizaci" fyzických trestů či fyzických reakcí na drzost žáků je věc naprosto absurdní naprosto neslučitelná s kulturnosti, mravností a profesní znalostí v oboru pedagogiky. 

Je vlastně obrovsky smutné, že je nutné tuto diskusi vést a zkoumat, zdali Miloš Zeman splňuje základní kriteria pro zastavání ústavní pozice. Zkoumat zda dokonce jeho setrvávání v ústavní funkci není porušováním Ústavy. Je absurdní, že je souzen a odsouzen za lhaní, že NSS jej shledal již v roce 2012 lhářem a porušovatelem volebního zákona.

V Německu prezident odstupoval pro naprostou (v porovnání s tím, co děje zde) malichernost. Tady Miloš Zeman chodil na jednu z nejideologičtějších VŠ, které tu za komunistů byly a někteří lidé to dnes dokonce považují za přednost, německý prezident odstupoval pro podezření, že "opsal" disertační práci. 


Nepřihlášený uživatel

#95439

2016-10-19 19:17

Jděte s tím komoušem dalajlámou do háje...

Před pěti lety, v únoru 2011, dalajláma označil sám sebe za marxistu, což vyvolalo jistou pozornost světových médií. Stalo se to na přednášce v indické Kalkatě. Nebylo to poprvé, kdy se tibetský duchovní vůdce a dlouholetá hlava tibetského politického exilu vyjádřila ke svým politickým idejím. Na konferenci v Minneapolis řekl: „Musíme mít lidský přístup. Pokud jde o sociálně-ekonomické teorie, jsem marxista,“ řekl publiku na přednášce nazvané „Lidský přístup ke světovému míru“, kterou pořádalo vedení univerzity.

Dalajláma činil kapitalismus částečně odpovědným za sociální nerovnost a marxismus považoval za odpověď na tento fakt: „V kapitalistických zemích existuje rostoucí propast mezi bohatými a chudými. V marxismu je kladen důraz na rovnoměrné rozdělení,“ řekl a dodal, že „mnoho marxistických vůdců jsou nyní ve svém myšlení kapitalisty.“

hn us

#95440 V USA je zřejmě furt lovecká sezóna

2016-10-19 19:19

Policista zastřelil v USA rozrušenou seniorku - černošku


Nepřihlášený uživatel

#95441 Re:

2016-10-19 19:20

#95439: -  

 Ano, Miloš Zeman je skutečně marx-leninský komunistický nácek. 


Nepřihlášený uživatel

#95442

2016-10-19 19:52

 

Pražská kavárna je podle prezidenta skupina lidí, kteří jsou zklamáni osudem. „To znamená lidí, kteří někdy něco byli, zastávali nějaké funkce, pak je ten osud vyplivl. Tito lidé teskní po své bývalé slávě. Sepisují nějaké petice, jednu za druhou, a ty zanikají jako jepice. A když se někdy pokusili o volební boj, tak téměř vždycky prohráli. Jsou to lidé, kteří byli uskupeni v těch politických stranách, které zanikly díky neschopnosti jejich vedoucích představitelů. Jsou to frustrovaní lidé, kteří vydávají nejrůznější manifesty a jejich smůla je, že tyto manifesty kromě spřátelených médií nikdo nečte,“ pokračoval v definici Zeman s tím, že součástí pražské kavárny jsou i ona spřátelená média.

 


Hlavními médii pražské kavárny jsou podle prezidenta týdeník Respekt, Hospodářské noviny a Aktuálně.cz. „Společným rysem těchto médií je, že patří Zdeňku Bakalovi. Největšímu zlodějovi a tuneláři, podle mého názoru, po Viktoru Koženém. Já bych se styděl brát peníze od Zdeňka Bakaly. A oni je berou, pražská kavárna. Toto vše je pražská kavárna,“ dodal k tématu Miloš Zeman.


Nepřihlášený uživatel

#95443 MILOŠ ZEMAN JE VLASTENEC

2016-10-19 21:17

#95441: - Re:  

 TO SI URČITĚ PLETEŠ S VACLAVEM HAVLEM TO BYL MARX-LENINSKÝ KOMUNISTICKÝ NÁCEK


Nepřihlášený uživatel

#95444 Re:

2016-10-19 21:21

#95442: -  

 Zeman je přece mnohokrát soudem uznaný lhář. Dokonce to konstatuje i NSS a dokonce konstatuje, že je porušovatelem volebního zákona. 

Ty snad věříš lháří? Ty jsi idiot? 

Největším zlodějem v politice v ČR naprosto prokazatelně je Miloš Zeman, neboť kamsi do bývalého rusákova zašantročil ruský dluh v objemu větším než 100 mld. korun a není dodnes zřejmé, za kolik tento dluh prodal, tedy jej mohl klidně i "darovat". 

Druhá velká zlodějina je MUS, kde má švýcarská vláda dnes 14 mld. hotovosti, která byla z mus vykradena a na této zlodějině se také podílem Miloš Zeman. 

Na obojí, jak jistě velmi dobře víš, jsou vládní usnesení podepsané idiotem Zemanem. 

Podstatnější ale je, že jeho zlodějiny jsou dokonce vidět v makroekonomických datech z let 1998-2002 a to je opravdový masakr, neb zadlužovat zemi tempem 100 % navýšení dluhu za 4 roky a přitom mít nezaměstnanost nad 9 % to chce hlavu komunstického idiota Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#95445 Re: MILOŠ ZEMAN JE VLASTENEC

2016-10-19 21:23

#95443: - MILOŠ ZEMAN JE VLASTENEC  

 A čím takovou věc chceš prokázat. Znáš jediný jeho projev, který by něco takového prokazoval, knihu, divadelní hru, atd.? 

Netvař se, že jsi ještě větším idiotem než jsi nebo, že jsi ještě větším lhářem, než Miloš Zeman. 

http://www.vaclavhavel-library.org


Nepřihlášený uživatel

#95446 Tedy rozbombardují Alepo....

2016-10-19 21:25

Rusko podle NATO za dva týdny zahájí konečný boj o Aleppo

Ruské válečné lodě přesunují k Sýrii útočná letadla. Podle NATO posiluje Rusko své jednotky pro závěrečnou bitvu o Aleppo. Začít by mohla za dva týdny. Plavidla jsou nyní poblíž Norska, jehož armáda zveřejnila snímky pořízené hlídkovacím letadlem.

.....to je přesně to, co vyhovuje idotovi Kmoníčkovi. Budou pak moci plánovat na patnáct let. 

Multikulturní obohacení
Nepřihlášený uživatel

#95447

2016-10-19 22:18

 

 

Francouzští policisté vyšli do ulic. V posledních dvou letech tráví v práci mnoho hodin. Jsou také ohrožení na životě mnohem víc než dřív, protože musí čelit potenciálním teroristickým hrozbám. A zdá se, že už toho mají dost. Na začátku týdne se do pařížských ulic vydalo na 500 policistů a uspořádali protestní pochod.

Zatímco levicoví vládní politici strážce zákona ujišťují, že jsou si vědomi, v jak velkém nebezpečí se v posledních dvou letech policisté nacházejí a že jsou připraveni udělat vše pro jejich ochranu – pravicoví politici vyčítají levicovému prezidentovi Francoisi Hollandovi, že za jeho vlády narostl počet tzv. no-go zón, kam se policisté bojí byť jen vstoupit, protože tam neuvěřitelným způsobem řádí gangy, i gangy migrantů. Informuje o tom agentura Reuters.

Ministr vnitra Bernard Cazeneuve oponuje jednomu z vážných uchazečů na prezidentský úřad po volbách v příštím roce Nicolasi Sarkozymu, že současný prezident Hollande spustil program pro přijímání nových policistů. Řady strážců zákona posílilo na 6300 nových příslušníků.

Současnou vlnu protestů vyvolal otřesný případ z 8. října tohoto roku, kdy na jedné z křižovatek metropolitní oblasti Paříže házel gang hořící lahve naplněné benzínem na policejní vůz a počínal si tak, aby policisté nemohli z hořícího vozu vystoupit. Výsledkem této děsivé akce bylo, že dva z policistů byli vážně zraněni a jeden utrpěl popáleniny takového rozsahu, že je ohrožen na životě.


Nepřihlášený uživatel

#95448 Re: Tedy rozbombardují Alepo....

2016-10-19 22:22

#95446: - Tedy rozbombardují Alepo.... 

 havloid hltá informace o jednotlivých obětech ruského bombardování, statisíce obětí Američany podporovaných teroristů ho nechávají při vší teplotě - chladným ...


Nepřihlášený uživatel

#95449

2016-10-19 22:27

Syrský uprchlík dorazí do Berlína a v ulicích města zastaví prvního člověka, kterého potká.

 

"Pane Němče, děkuji Vám, že jste mě nechal přijít do Vaší země, dal mi bydlení, zajistil stálý příjem, zdravotní péči a vzdělání zdarma."

 

Kolemjdoucí mu odvětí: "Mýlíte se, já jsem Egypťan."

 

Syřan pokračuje dál a zastaví dalšího člověka, kterému děkuje, že může odteď žít v tak skvělé zemi.

 

"Já nejsem Němec, ale Turek," odpoví mu muž.

 

Syrský migrant jde tedy dál a zastaví dalšího člověka, kterému potřese rukou a poděkuje mu, že může společně s ním sdílet krásy Německa.

 

"Já nejsem Němec, ale Pákistánec," odpoví mu muž.

 

Syrský azylant se tedy zeptá dalšího člověka, jemuž vyzná radost z toho, že jej přijali mezi sebe.

 

"Já jsem ale z Afghánistánu, nikoli z Německa," odpoví mu také tento muž ve středním věku.

 

Nakonec Syřan potká pěknou dívku a ptá se jí, jestli je Němka.

 

"Ne, já jsem z Afriky," odvětí mu mladá dívka.

 

"A kde jsou tedy všichni ti Němci?", zeptá se už lehce zmatený syrský přistěhovalec.

 

Dívka se podívá na hodinky a zcela bez emocí mu odpoví: "Právě teď jsou pravděpodobně v práci."

 


Nepřihlášený uživatel

#95450 Re:

2016-10-19 22:45

#95415: -  

 

Vy jste takový chudák, že jste své rusofobní propagandě natolik podlehl, až se pro Vás stává nebezpečnou paranoii. Není dne, kdy byste zde nefiltroval svůj abnormální Putinovský stihomam a nespamoval tady Vašimi rusofobními bludy a za vlasy přitaženými konspiracemi. To už je vážná duševní porucha. Přiznejte si, že takhle to dál nejde a je třeba s tím konečně něco dělat. Přece není normální, že ve všem, co není přesně dle Vašich představ, vidíte ruskou propagandu. Odtud už je jen malý krůček k tomu, až se za sebe budete ohlížet, jestli za Vámi nejsou agenti FSB, když půjdete po ulici, když budete doma, vždy si budete zatahovat závěsy, aby Vás náhodou nějaký ruský špion nesledoval, jídlo si budete zásadně vařit sám, aby Vás nějaký tajný agent neotrávil, ze stejných důvodů převařovat vodu, vyhýbat se neznámým lidem a místům, uzavírat se do sebe a s nikým nemluvit ... Ale neklesejte na mysli, dnes medicína hodně pokročila a tyhle příznaky se dají relativně snadno tlumit pomocí speciálních medikamentů. Proto Vás vyzývám, nenechte to zajít až tak daleko a nastupte ihned k léčbě. Uvidíte, jak se Vám uleví. Už nebudete procházet těmi nesnesitelnými úzkostnými stavy, prostředí už pro Vás nebude tak nepřátelské, nebudete tak nedůvěřivý a již pro Vás nebude takový nepřekonatelný problém navazovat mezilidské vztahy. Proto neváhejte a už dnes konaktujte příslušné specialisty: Krizová pomoc