Petice proti přijímání nelegálních imigrantů na území ČR

Quoted post

Petr P.

2016-10-27 22:46

Jsem člověk vychovaný v Československu v srdci Evropy, a tudíž u mne převládají humanitární přístupy. Jsem zastáncem toho, že když někdo prokazatelně, dostatečně pokorně a s úctou k pomáhajícímu požádá a vysvětlí důvod své výjimečné situace, je potřeba mu pomoci.

Takovou pomoc je potřeba poskytovat po dobu nezbytně nutnou a pak podpořit návrat potřebného do jeho přirozeného prostředí. Zde se ale, bohužel, nenaplňuje celá řada předpokladů, pro takový to postup.

Dnes již, po téměř celoevropské zkušenosti s "uprchlíky", můžeme hovořit o tom, že jde spíše o cílenou invazi do Evropy. K invazi, mám pochopitelně zcela odlišný a dosti zásadní postoj. Obrana životů, zdraví, hodnot a budoucnosti nás, našich dětí a blízkých, je prioritní. Bez zajištěné hraniční kontroly, přesné identifikace příchozích osob, kontroly jejich pobytu nejen v imigračních zařízeních a bez řádného posouzení, zda jsou jednotlivě schopni a ochotni přijmout náš právní řád, nemohou na území našeho státu ani dočasně setrvat. Jsem proti přijímání jakéhokoliv bruselského nátlaku ve věci "uprchlíků" a očekávám (jako jistě většina občanů ČR), že vláda NEPŘIJETÍM  "uprchlíků" a okamžitým zajištěním naší  státní hranice, podpoří svrchovaný zájem ČR

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#650 Re:

2016-10-28 16:44:06

#646: Petr P. -  

Ano, dnešní kolosální migrační vlna je nejspíš skutečně řízená, a zřejmě nejen ona. Všimli jste si, jak jsou najednou (cca poslední týden) dole na stránce zviditelňovány protizemanovské petice? Někdo (Soros a jeho bílí koně?) to evidentně platí. Každý, kdo si dá dohromady: 1+1=2, tak vidí, že to nemůže být náhoda, že je to očividně někým řízené. Protizemanovská štvanice zažehnutá kauzou "Bradygate" nabírá neskutečné obrátky. Ano, přátelé, pokus o český Majdan je tu!

Navrhuji uskutečnit v odvetu český Antimajdan, ideálně 17.11. Prosím kohokoliv, kdo jen trochu disponuje organizačními schopnostmi, aby se toho ujal. Děkuji.