Týdny občanského neklidu

Quoted post

Dan Mach

#1101 Re: Demokracie

2016-10-29 17:45

#1091: skada - Demokracie 

Německo nás obsadilo a Rusko nás obsadilo. Do EU jsme vstoupili dobrovolně a vojska EU ani německá vojska u nás nejsou. Do EU jsme vstoupili na základě referenda. Dodnes to lidé jako vy rozporují. Miloš Zeman byl zvolen demokratickou volbou. To nikdo nerozporoval. Pokud vím, tak pan Schwarzenberg žádný protest nepodal a svoji prohru uznal.

Smyslem petic je donucení Miloše Bumbála Zemana, aby se choval podle toho, co mu úřad a pozicie ukládá. Když bych přišel do práce opilý, tak mě vyhodí. On se nechá natáčet do televize. A následuje stovka dalších připomínek k tomu, proč si myslím, že svůj úřad vykonává špatně. A podle české ústavy mám právo vysvat své senátory, aby se zabývali tím, jestli prezident země nejedná v rozporu se zájmy země. A pokud poslouchá, co mu diktují soudruzi z Pekingu, pak si myslím, že nejedná se zájmy České republiky.

Jsme malá země, ale měli bychom být hrdým národem. A obchod s Čínou v tom nehraje žádnou roli, protože jsme pouhé odbytiště jejich přebytků.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1103 Re: Re: Demokracie

2016-10-29 17:49:44

#1101: Dan Mach - Re: Demokracie 

Souhlas , neni co dodat.

Nepřihlášený uživatel

#1109 Re: Re: Demokracie

2016-10-29 17:54:13

Pravdivá odpověď, ale zbytečná: slušný člověk to ví, volič Zemana to neuzná, protože myslí mozkem Zemana a svůj názor nezvládne.

Viktor

#1122 Re: Re: Demokracie

2016-10-29 18:18:00

To, že byl pan prezident Zeman opilý v televizi jste zjistil jak? Jste tam přímo u něho byl, že na Vás dýchnul, nebo jste to bezpečně poznal z televize na kterou se dívate ze svého gauče? A netvrďte Nám, že "to říkali oni" !!!! ;-)  A nebylo to náhodou tak, že jste byl sám tak na mol, že jste se díval na sebe do zrcadla a myslel si, že se dívate na televizi? Schwarzenberg by na druhou stranu na hradě spal a vám by to nevadilo, ale mi ano.

Dále .... jak víte zrovna Vy, že pan prezident Zeman poslouchá příkazy z Číny. Máte nějaký konkrétní důkaz, kterým by jste mohl obhájit to, co zde píšete, nebo je to jen další z Vašich "velemyšlenek", které v podhradí šíří krysy jako mor. Jestli jste nějaký takový příkaz slyšel, nebo osobně četl v děpeši, tak nám to ukažte. A jestli ne (což je pravděpodobnější), tak si otevřte další pivo a v klidi ze svého gauče sledujet dění v televizi :-D

A za poslední ..... Měli bychom být hrdým národem - s tím s Vámi souhlasím. Ale jaksi hrdost národa se neodráží v tom, že obchoduje se světem. Regály v USA jsou naplněny zbožím z Číny (mám tam rodinu, jezdím tam, vím to!) a taky to jsou hrdý národ. A v podstatě celý svět se plní Čínským zbožím a až na naše "umělce / osobnosti / elity" to nikomu nevadí. Jako každý jiný malý stát s malým průmyslem jsme odkázaní na zbytek světa, aby Nám poskytnul produkty pro naší potřebu a spotřebu. Pro mne není argument to, že jsme odbytiště přebytků jiného státu k tomu, abych se obrátil proti politikovi, v tomto případě proti panu prezidentovi Zemanovi. Přeji hezký večer 8-)