Nemůžeme mlčet!

Quoted post

Vendulka

#613 Re: Re: Re:

2016-11-03 07:06

#610: Dan Mach - Re: Re:  

Pane Machu, to je můj názor. Kdo chce vidí,kdo nechce nevidí ani kdyby mu hlavou mlátili o zeď. 

Co se týče titulu a medajlí a vyznamenání: pokud se dohodnu s nějakým svým příbuzným(který bude ovšem sedět v ministerském křesle), že by mě na nějaké navrhnul a v případě, že by mi nikdo nic nechtěl dát, tak se pustí do politické frašky, pak bych s tím souhlasila. To by v tom byl čert, abych alespoň jeden nějaký nedostala, co jeden, plný kufr.

Myslím si, že ten Váš Kokoška Herman by měl být prezidentem republiky Milošem Zemanem oceněn titulem " Nejlepší komediant roku".

Odpovědi

Dan Mach

#619 Re: Re: Re: Re:

2016-11-03 20:28:29

#613: Vendulka - Re: Re: Re:  

Vendy, Vendy. Když napíšu, že "Myslím si, že Miloš Bumbál Zeman je lhář", tak je to můj názor. Když napíšu "Miloš Bumbál Zemna je lhář", je to tvrzení, a je potřeba ho něčím doložit. K tomu stačí soudní rozhodnutí, podle kterého se má omluvit za to, že lživě nařkl Františka Peroutku, že napsal článek Hitler gentleman.

Vy jste napsala "Je to sprostý vyděrač (myšlen pan Daniel Herman), neboť vydíral prezidenta Zemana, řádně zvoleného v přímé volbě, že pokud nedá jeho strýčkovi státní vyznamenání, sejde se OFICIÁLNĚ s dalajlámou". To nezní jako názor, ale zní to jako tvrzení. Čím ale doložíte jeho pravdivost? No ničím, protože sprostě lžete. Pan Daniel Herman navrhl na ocenění pana Jiřího Bradyho poslanecké sněmovně, a ta ho navrhla prezidentovi země. DOLOŽTE ALE, ŽE PAN HERMAN ZEMANA VYDÍRAL HROZBOU, ŽE SE SEJDE S JEHO SVÁTOSTÍ DALAJLÁMOU.

Jinak co je názor, co tvrzení, a tak dále, to je učivo základní školy ... o prosté slušnosti nemluvím.