MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#99503 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU.

2016-12-21 22:19

#99463: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU. 

Zkažené jídlo by jsi nejedl, ale zkažené informace v klidu konzumuješ...tato teze je naprosto mylna, je nekdy treba konzumovat i zkazene informace, treba se Vam z nich udela spatne, ale mnohdy tam muze byt zrnko pravdivosti a cast nezkazenosti, ktere zapadne do skladacky.

obsah parlamentních listu a proc je dobre je cist jsem Vam uz vysvetloval...

stejne jsem Vam analyzoval zpravu BIS.

Vy pouzivate stejnou salamovou metodu opakovani mnohdy manipulativnich casto nepravdivych informaci, tim predcite i CT. pocitate s tim, ze to mnohdy nazoroveho partnera "ubije".

Stejne pocitate, ze pripadni ctenari, po neustalem omilani vezmou Vase argumenty za sve.

Ve vetsine veci se mylite....jak jsem psal, jednou to pochopite, ale to uz bude zrejme pozde.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99504 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU.

2016-12-21 22:25:02

#99503: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JAKO POVETSINOU JSEM MEL PRAVDU. 

Tak to jsem dozajista přehlédl, perlu proč číst parlamentní listy prosím stručně ještě jednou zopakuj. 

Pokud se tak opakuji a je to stále stejné, neváhej shrň napiš proč se v tom mýlím. Zatím píšeš o něčem neznámém (většině) že se mýlím a ani nepíše proč, jen tvrdíš, že si to vymýšlím, aniž bys zase uvedl co si vymýšlím. 

Kde jsme mohl analýzu zpráv BIS číst, klidně to sem ještě jednou zkopíruj, to si opravdu rád přečtu. 

Zatím jsi dosud nebyl schopen ani definovat, jaká jsou kriteria pro věrohodný zdroj informací.