MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99522 Re: Re:

2016-12-22 10:52

#99518: - Re:  

Ale jděte, najednou novinky upadly do bulváru, tudíž Seznam.cz upadl taktéž do bulváru. Každé médium, které zveřejní něco, co se Vám nehodí do krámu, okamžitě odsoudíte, že upadlo do bulváru. Já se spíš obávám, že okolo vládních a mocenských špiček v Německu a to nejen Merkelové, ale všech mocných v Německu, se pohybují ti, kterým tato migrační vlna přináší obrovské zisky a nechtějí za žádnou cenu připustit jakoukoli změnu migrační politiky Německa, aby nepřišli o snadno vydělané prachy a zisky.  A domnívám se, že postupně otočí veškerá média a upadnou tím pádem do bulváru. Ale to je můj názor, ničím nepodložený, nevycházející ze žádného pro Vás bezpečného a neovlivněného zdroje a nebudu jej tedy ničím dokladovat a uvádět, z čeho jsem čerpal a ani nehodlám dál s Vámi polemizovat a jakkoli reagovat na Vaše komentáře.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99523 Re: Re: Re:

2016-12-22 11:00:16

#99522: - Re: Re:  

Novinky o celé věci informují velmi nepřesně a to nebylo u nich zvykem. Tedy tam vidím změnu a jsme schopen ji identifikovat. Celá řada prohlášení z novinek o události v Berlíně byla podávána kategoricky a dnes neplatí, což je velká chyba, nejednalo se tedy o informace, ale o manipulované informace a bohužel to tedy chtělo trochu pozornosti to rozpoznat. 

Bulvární titulek je završením. 

Mám velmi rád skutečné zprávy, které nekorelují s mým zhodnocením situace, protože mohou mé zhodnocení posunout kupředu, ale vždy budu kritizovat, bulvárnost, nepodloženost kombinovanou s manipulací, pokud to budu za manipulaci považovat a budu proto mít argument, viz. kategorická prohlášení v Novinkách k události, které dnes nejsou platná.

Smyslem novin není "otáčet", smyslem novin je přinášet podložené informace na základě pravidel, která jsou obecně přijata pro ověření zpráv, určení tedy vysoké miry pravdivosti. To je hlavní cíl novin. Tím se stávají důvěryhodnými. Následně noviny mohou publikovat komentáře ke zprávám, které striktně oddělí od zpráv. Pokud komentáře budou tedy zvažovat všechny dostupné informace, mohou se posouvat ve vnímání skutečnosti, ale ani tady se nedá mluvi o "otáčení".

Nikdy jsem nepouži sousloví bezpečný a ničím neovlivněný zdroj informace, vždy mluví o zdroji důvěryhodném a co jeho důvěryhodnost tvoří, tedy dopředu daná pravidla zpracování informací v celém jejím života, tedy o získání, ověření až po zveřejnění, komentování či v nejhorším případě dementování, pokud je to nutné a informace se projeví v budoucnu jako nepravdivá. Podřízení tedy také zákonu, tedy vystavit se riziku postihu za šíření poplašné zprávy. Nevyhýbat se tím, že se nazvu "názorem" a názor neoddělit o zprávy, tedy ověřené události. 

A věřím, že při tvojí ochotě vydávat názor za právu výše uvedené nechceš slyšet či číst, zpochybňuje to tvůj naprosto jasný pohled na Svět tvořený "názorovým serverem" např. Parlamentí listy :-/, což si představuješ jako zdroj zpráv přestože ony sami se nazývají "politickým bulvárem" a "názorovým serverem", tedy se zprávami nemají nic společného i dle jejich vlastní definice.   

Nepřihlášený uživatel

#99524 Re: Re: Re:

2016-12-22 11:20:06

#99522: - Re: Re:  

Tohle šíříš?

Z pražských narkomanů se stali znásilňující migranti. Video už řeší Chovancovi bojovníci s hoaxy

Květnové video, na němž mladíci útočí na dívku před pražským policejním prezidiem, se po internetu rozšířilo až za oceán. Kanadské protiislámské stránky však zachycenou agresi narkomanů proti dealerce drog popisují jako pokus o znásilnění evropské dívky migranty. Za týden video viděl téměř milion lidí a další tisíce ho sdílely. Nově vznikající tým, který má na ministerstvu vnitra bojovat proti dezinformacím, se už případem zabývá.