MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#99582 Re: Re: Re:

2016-12-23 11:04

#99580: - Re: Re:  

"Že vás tady baví ty kecy o politice i o vánocích a nedáte si pokoj, vy snad i při sexu melete o politice"

Tvoje myšlenkové stereotypy jsou skutečně velmi podobné Milošovi Zemana. Ubohost Vás dvou je tedy velmi podobná. 

Prostata panice je pro tebe jistě nejlepší Zemanův "bonmot", stejně jako jeho napadání oponenta, že "ani nesouloží" ve volební kampani, jak prohlásil o Dientbierovi. 

Tato diskuse je o Miloši Zemanovi tedy především o zločinnosti v politice, prolínání kriminálního prostředí kolem Zemana do politiky a poškozování státu (ve zkratce) Milošem Zemanem. Nic na tom nemění ani poslední pracovní den před dnem Štědrým, navíc Miloš Zeman dva křesťanské svátky vnímá jako dávání dárků a mlácení děvčat, je to přece komunista, přesněji totalitně smýšlející extrémista. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#99583 Re: Re: Re: Re:

2016-12-23 11:18:49

#99582: - Re: Re: Re:  

Dej mi pokoj se Zemanem, je mi ukradený,  já to myslel dobře, vánoce jsou svátky pokoje a míru a ne politických hádek a šarvátek. Každý má svůj názor a čím víc někdo bude do mně hustit ten jeho, tím víc se zabetonuju v tom svým. Jinak se klidně všichni hádejte a trimfujte svýma komentářema celý svátky i na Silvestra o půlnoci když se vám to líbí. Přeju vám v tom případě všem příjemnou zábavu. Ahoj