MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#100029 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2017 bez Zemanových lží, každá lež škodí, lži Zemana ovš

2017-01-02 14:24

#100025: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2017 bez Zemanových lží, každá lež škodí, lži Zemana ovšem š 

Když  k onomu počtu Čínou zaštiťovaných projektů přidáte celkový vzájemný obchodní obrat, ja patrné, že si nelze si z Číny dělat po Hermanovsku jakékoli připitomělé srandičky.

Ale i další vaše námitky na prezidentský text jsou debilní. Například proto, že projev prezidenta nebyl zjevně míněn pouze jako kritika dejme tomu ministerstva dopravy. Že je budování dopravní infrastruktury na místě, o tom rozumný člověk přece nepochybuje. To že ceně za kilowathodinu, jak píšete, nevěříte, no tak to svědčí o tom, že sám její skutečnou výši nevíte. Solární barony nechce prokrmovat nikdo, patří tu bandu nakopat do patřičných partií. Solární panely mnohdy ztrácejí účinnost a jejich likvidace a recyklace je obtížná, je to nezanedbatelná zátěž pro životní prostředí. Oni fanouškové větrníků rádi podceňují i okolnost, že věda v oblasti využití jádra se rovněž náležitě rozvíjí. No prostě žvaníte ve všech vašich komentářích zbytečné nevraživé žvásty. I okolnost, že robíjíte text (a to děláte zde každému odpůrci se svojí prosorosovskou anállízou), v němž na sebe myšlenky vzájemně navazují, to je celkem průhledný manipulativní fígl, jímž chcete zmást náhodného návštěvníka diskuze. O okolnosti, že právě o toto usilujete, svědčí množství kopií co sem mydlíte s vaším lízáním kavárenských análů.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#100032 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2017 bez Zemanových lží, každá lež škodí, lži Zemana

2017-01-02 14:43:41

#100029: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2017 bez Zemanových lží, každá lež škodí, lži Zemana ovš 

Nikdo ze země, která v kontrastu např. s Ruskem dokázala za 20 let vybudovat vysoko-rychlostní železnici v nezanedbatelné délce legraci nedělá.  Řeč je pořád je o tom, jestli o takové zemi musí Miloš Zeman nestoudně lhát a zveličovat její postavení v Evropě, obzvláště když se jedná o zemi totalitní a její hospodářství je z velké části postaveno na tom, že miliarda lidí nemá žádné sociální zabezpečení. 

Mé příspěvky do projevu Miloše Zemana jen dokládají, že je lháře, nic víc nic míň.

Moje úvaha o tom, že mluvit o "investicích" státu byla jen proto, že se Zeman zmíníl, že stát "neinvestoval" - svojí úvahou dokládám, že "investice" je v kontextu se státem je věc z jistého pohledu velmi podivná a tedy by Zeman měl být spíše konkrétní v tom, co se mu nelíbílo za co peníze měly být utraceny a nebyly a ne mluvit obecně o investicích. Ve své podstatě je skutečně reálnou investicí státu opravdu jen utrácení za infrastrukturu, na druhou stranu musí vláda bezpečně vědět, že příštím vládám nevytváří problém v podobně nemožnosti infrastrukturu udržet v provozu či jí vystavit stavu, že zchátrá tím, že bude z vytváření dluhu generována infrastruktura, kterou z budoucích daní nebude možné udržet v chodu.

Zeman je lhář, tedy když někde uvede v podstatě cokoliv, je nutné to bohuže překontrolovat. 15 Kč/kWh se mi nechtělo kontrolovat. Svou poznámku jsem vyzval čtenáře, aby si to raději překotrolovali.

Oposmluvně kupčíčí socani s Topolánkovou ODS zničili zákon o obnovitelných zdrojí, jak jsem psal, to je realita, zničili vlastní regulaci dotací do obnovitelných zdrůjů, v Německu s ní nemají problém.

Jeví se v dnešní situaci poněkud zvláštní, vyrábět palivo, to poměrně riskantně spotřebovat a následně draze a riskatně ukládat, když lze energii získávat i jiným způsobem, tedy bez výroby a následného řešení odpadu. Tedy rozvoj takové technologie, jeví se jako dobrý, byť se jistě může rozvíjet vedle i jaderná energetika, nic tomu nebrání. Je velmi podivné ovšem, když stát o 200 km vedle je schopen ročně stavět výkon i produkci Temelínu v obnovitelných zdrojích a zde nic. To znamená, že produktivat v této oblasti je v ČR nula. Byl to jen příklad, kde máme produktivitu nulovou. 

Nikoliv, nejedná se o rozbití textu, ale obvyklý způsob reakce na texty delší, tedy reakce na jednotlivé odstavce. Nikdy nerozbíjím ucelené části textů a to jsme neudělal ani v žádném ze svých komentářů Zemanových "projevů" - lží. 

Není také nic jednoduššího, než si vzít Zemanův původní text číst jej vedle uceleně, nebo moje komentáře jasně oddělené přeskakovat, číst tedy Zemanovů text odděleně a pak se k mým komentářům vrátit, dělal jsme to stejně, když jsem je upravoval.