MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#104297 Re: Re: Re:

2017-03-12 10:22

#104283: - Re: Re:  

Souhlasím s tím, že terorismus a násilí má s náboženstvím společného jen málo, a teroristé se za náboženství jen schovávají. Také souhlasím s tím, že v Rusku je život hrozný pro každého, kdo nesouhlasí se stávající kágébáckou diktaturou. O tom není pochyb. Ostatně jen kolik stovek tisíc lidí odešlo začátkem devadesátých let do Izraele, a opačným směrem nikdo.

Vadí mi ale tady ti diskutující, kteří se snaží odvádět pozornost od našich problémů nějakými vymyšlenými zprávami na téma islámský terorismus nebo "uprchlíky tu nechceme". Zvládli jsme i více uprchlíků (i těch muslimských) v dobách, kdy jsme nebyli tak bohatí jako nyní, zvládneme je určitě i teď. A ruská ambasáda si sem může dávat jakékoli odkazy na neexistující a vymyšlené zprávy.

Vadí mi hodně, že se naše policie neumí postarat o naši bezpečnost. Petře Kvitové někdo pořeže ruku, a násilník si dál běhá po svobodě. Každý den jsou u nás znásilněny dvě ženy, a policie odhalí násilníky jen tehdy, pokud se to děje v rodině. No to je přece vrchol neschopnosti. A policajti místo toho aby pomáhali a chránili, organizují na popud chovance ministerstva vnitra manévry na hranicích nebo demonstrace před švédskou ambasádou. To je prostě ostuda, která nemá srovnání. Někdy se mi zdá, že sem ty příspěvky proti migrantům dávají policajti sami, aby odvedli pozornost od své tragické neschopnosti.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#104301 Re: Re: Re: Re:

2017-03-12 10:45:34

#104297: Evropan - Re: Re: Re:  

 To se nedivím, že ti to vadí.  

Ohledně primárních příspěvků o imigrantech, které jsou také v drtivé většiny nesmysly se obávám, že platí jako v celé západní Evropě, že se jedná o hybridní "komunikaci" Rusů se západní Evropou a příznivců této hybridní komunikace, tedy z velké části i voličů Miloše Zemana.  

České policisty bych z toho opravdu nepodezříval, přestože by jistě bylo dobré zjistit, jak "neutrální" jejich postoje jsou a jestli si vůbec uvědomují, že práce policisty vyžaduje neutralitu a ve své podstatě absolutní apolitičnost, byť se jako voliči jistě také musí rozhodovat, jejich celkové politické směrování by mělo být neutrální a politická rozhodnutí u voleb by tedy mělo být v součtu nevýznamné. Totéž platí o vojácích i soudcících o částech státní moci.  

Dovedu si bohužel představit, že mezi nimi jsou příznivci Miloši Zemana a volili jej pro jeho lhaní právě o tomto stavu světa, což je bez nejmenších pochyb extrémismus, ke kterému se Miloš Zeman svým "osobitým" a nepřehlédnutelným způsobem hlási. 

Vážné téma to bezesporu je.