MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#104898 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TAK TEN DĚDEK UŽ KONEČNĚ ŠEL DO HROBU DIKY BOHU

2017-03-20 22:11

#104896: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TAK TEN DĚDEK UŽ KONEČNĚ ŠEL DO HROBU DIKY BOHU 

Ty tu obhajuješ muslimské teroristy,  ksindle.

Stejně tak tu obhajuješ novodobé bolševiky i nacisty, ksindle.

Chystáš teroristický útok na prezidenta a ministra financí, ksindle.

Tvé příspěvky byly archivovány a nyní se analyzují, ksindle.

Nemůžeš se tedy divit následkům, teroristický ksindle.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#104913 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TAK TEN DĚDEK UŽ KONEČNĚ ŠEL DO HROBU DIKY BOHU

2017-03-21 06:46:44

#104898: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TAK TEN DĚDEK UŽ KONEČNĚ ŠEL DO HROBU DIKY BOHU 

To se mi snažíš podsouvat věci které ani náhodou nedělám a už vůbec je nemám v úmyslu. 

Kritikou nacionálně komunistického jednání Miloše Zemana upozorńuji na obecnou nebezpečnost takových lidí pro společnost. 

Kritikou Babišova velmi podivného podnikání, zneuživání moci, nejspíše daňových podvodů za hranicí kriminálního jednání a především pokus zahladit své jednání změnou zákona, tedy zneužít dokonce Sněmovnu, taktéž se snažím jasně doložit, jak nebezpečné takové jednání je. 

Nikdy jsem neobhajoval žádnou zločineckou skupinu, žádnou totalitní zločineckou ideologii a tedy jsem velmi rád, že jsou mé příspěvky archivovány, dolož tvé tvrzeí na libovolném mém příspěvku, že jsem něco takového nekdy činil. 

A nezapomeň si zajít na státní zastupitelství a k lékaři.