MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Ať žije Sýrie a Rusko! Smrt USA!!!
Nepřihlášený uživatel

#106448 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 10:53

#106445: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Amkričané hlavně Sýrii rozvrátili, celou dobu podporují islámistické teroristy a ještě by ta terorsitcká prasat chtěla v RB OSN uvalovat sankce? Po těch všech zločinech USA? Sankce by měly být na USA, je neskutečné, co si ten dobytek dovoluje.

 

Stejný postu je podpořit Al Kajdu v USA! To by se jim asi nelíbilo? Aby si ti zmrdi užili svojí polívčičku. Brečej jako malý píči kvůli WTO a sami mají na svědomí milióny civilistů v Sýrii, Iráku, Afganistánu, Lýbii, na Ukrajině atd. atd.

Paktují se s nejhoršími islámisty ze Saudské Arábie a Asada označují za diktátora. Nechutní pokrytci.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#106449 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 11:01:07

#106448: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Problém je, že máš sice názor, ale nemůžeš jej ničím doložit. 

Podpora terorismu komunistickými diktaturami je ovšem doložená velmi dobře. Stejně jako školení teroristů v terorismu KGB za účelem získávání politické moci. 

Komunistická totalita používá teror od počátku kdy se snaží dostat k moci. V různé míře, intenzitě, ale vždy. 

Tedy daleko věrohodnější vysvětlení je, že Rusko má podíl na situaci v Sýrii i proto, že v Kremlu je to jeden KGBák vedle druhého, byť daleko důležitějším argumentem jsou roky vetování snahy problém v Sýrii řešit. 

Řekl bych, že i tobě musí být jasné, že je Asad psychopat. 

Pořád jsi neodpověděl, kde je jediná lež v mém příspěvku. Mimochodem byli to Američané, kteří zachraňovali Rusko během II. světové války, každý den války dodávaly Rusku nákladní automobily a po velkou části i pohonné hmoty, aby vůbec byli schopni dojet na frontu a to přesto, že bylo zřejmé, že se jedná o stejně odpornou totalitu jako nacismus, stejně vražednou a společně rozpoutající světovou válku.