MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#106426 Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 08:20

#106370: - Re: Re: Re:  

 Je zvláštní, že nedokážeš jmenovat jedinou společnost, kterou by Soros financoval a ta konala hanebně, nezákonně či i jen nemravně.  Ale je ti všechno jasné. 

Není divu, že jsi byl schopen dát hlas zjevnému lháři a porušovateli volebního zákona Miloši Zemanovi, i to je výraz obrovské hlouposti. 


Nepřihlášený uživatel

#106427 Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 08:22

#106403: - Re: Re: Re:  

 K tomu bohužel Rusko vůbec nemusíš nabádat, neboť podporuje v podstatě jakýkoliv terorismu už od dob komunistické revoluce a možná i předtím tedy minimálně 100 let. 

Např. v rozporu s Versailleskou smlovou umožnili vyzbrojení a vycvičení celé letecké nacistické armády. Podpora terorismu má tedy bohužel v Rusku obrovskou tradici. Rozpoutání druhé světové války společně s nacistickým Německem a spáchání první masové vraždy války v Katyni byl z dnešního pohledu samozřejmě terorismu a nebylo to ve své podstatě nic jiného než dnešní obdoba IS, neboť vraždou v Katyni Rusové povraždili polskou elitu s cílem genocidy celého národa. 

Okupace Krymu a rozpoutání šílené války na východě Ukrajiny se tedy ve výše uvedeném kontextu obzvláště s partou KGBáků v Kremlu může jevit jako návrat (aktivizace) jejich agresivního jednání z komunistické doby, kdy neváhali např. ČSSR okupovat počtem 500 000 ozbrojenců, ale podobně okupovali Maďarsko a stejně tak bylo okupováno Polsko, které dokonce okupovali hned během II. světové války a okupace skončila až v devadesátých letech!!!

Nasrat sluníčkáři!

#106428 Re: Re: Jak neomarxismus velí:

2017-04-09 08:35


Nepřihlášený uživatel

#106429 Re: Re: Re: Jak neomarxismus velí:

2017-04-09 08:40

#106428: Nasrat sluníčkáři! - Re: Re: Jak neomarxismus velí: 

 Jj ty voliče Miloše Zemana opravdu nezapřeš. 


Nepřihlášený uživatel

#106430 Re: To bude paráda až budou mít banderovci bezvízový styk...

2017-04-09 08:48


Nepřihlášený uživatel

#106431 Nějaký Zemanem zradikalizovaný jeho volič? ....

2017-04-09 08:54

....to jen, že magoření se bohužel nevyhýbá žádné společnosti, žádné době. Lze mu ovšem hodně předejít tím, že nebudeme volit lidi jako Zeman, Babiš, obecně komouše přesněji politické sektáře, protože ti mají velký vliv na atmosféru ve společnosti a radikalizaci lidí hloupých či labilních.  

Sousedská nenávist v Petřvaldě na Karvinsku skončila střelbou

Dva postřelení muži jsou výsledkem dlouholeté nevraživosti mezi kontroverzním podnikatelem z Petřvaldu na Karvinsku a jeho sousedem. Podnikatel v sobotu vytáhl na svého souseda zbraň a postřelil ho. Nakonec zbraň obrátil proti sobě a střelil se do hlavy. Oba muži skončili v nemocnici, jejich stav je vážný.

Evropan

#106432 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 09:09

#106402: - Re: Re: Re: Re:  

Kde bereš indormace o tisících obětí v Mosulu? Myslím, dědo, že se ti to už celé nějak pomotalo. Stejně jako když věříš desinformaci šířené touto diskusí, že Američané neví, kam padali jejich Tomahawky. To si myslíš jen ty a ti dva další, co nás obšťastňují svými investigativními desinformacemi z bojiště, i když Sýrii a Irák pravděpodobně neznáte ani z mapy, protože si už nepamatujete, co jste se v zeměpise učili.

Nasrat sluníčkáři!

#106433 Re: Re: Re: Re: Jak neomarxismus velí:

2017-04-09 09:22

#106429: - Re: Re: Re: Jak neomarxismus velí: 

 Ty nezapřeš, že jsi volič Švarcdementa!


Nepřihlášený uživatel

#106434 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 09:25

#106427: - Re: Re: Re: Re:  

 Takže ti to také připadá adekvátní.

3. světová válka začíná?

#106435 Podpoří Čína KLDR proti jí nepřátelským USA? Podpoří Rusko Čínu, proti nepřátelským USA?

2017-04-09 09:31

Napětí roste. USA poslaly letadlovou loď i s doprovodem ke KLDR

Světový terorista číslo jedna USA se dočista zbláznil.

 


Nepřihlášený uživatel

#106436 Re: USA světový terorista číslo jedna.

2017-04-09 09:43

#106379: -  

 

Bush věděl, že Irák neměl zbraně hromadného ničení

Prezident USA George Bush byl šest měsíců před invazí do Iráku v roce 2003 seznámen s tím, že Americká Ústřední zpravodajská služba (CIA) měla důkazy o tom, že Irák nevlastní zbraně hromadného ničení. Bílý dům ale tyto informace ignoroval a byl odhodlán svrhnout Saddáma Husajna. Prohlásil to v pátek bývalý vysoký činitel CIA v televizní stanici CBS.

Tyler Drumheller řekl, že zprávy, které byly v rozporu s vládní tezí o hrozbě iráckých zbraní hromadného ničení, získala CIA od vysokého iráckého činitele, jenž jí poskytl i další důvěryhodné informace. Tento zdroj "nám řekl, že neexistují žádné aktivní programy zbraní hromadného ničení", řekl Drumheller v rozhovoru, který bude vysílán v neděli.

"Skupina v Bílém domě, která se zabývala přípravou invaze do Iráku, ale řekla, že ji to už nezajímá," řekl Drumheller. Je jedním z posledních bývalých amerických činitelů, kteří obvinili Bílý dům, že rozhodl o válce v Iráku již předem bez ohledu na informace CIA, které byly v rozporu s jeho cíly.

Bush dostal informaci osobně

Televize CBS uvedla, že zdrojem CIA byl bývalý irácký ministr zahraničí Nádží Sabrí a že bývalý ředitel CIA George Tenet v září 2002 předal tuto informaci osobně prezidentu Georgi Bushovi, viceprezidentovi Dicku Cheneymu a dalším vysokým představitelům v Bílém domě. Ti to o tři dny později odmítli. "Politika byla určena. Válka v Iráku se blížila a oni měli zájem o informace, které by této politice vyhovovaly," řekl televizi CBS bývalý agent CIA.

Tvrzení Spojených států, že Saddám Husajn vlastní zbraně hromadného ničení a ohrožuje tím mezinárodní bezpečnost, bylo hlavním zdůvodněním invaze do Iráku v březnu 2003. V Iráku žádné takové zbraně nalezeny nebyly, nicméně tvrzení USA, že existovaly, se nyní považuje za velkou chybu zpravodajských služeb.

Drumheller, spoluautor připravované knihy na téma, jak Bílý dům kompromitoval zpravodajské služby, odmítá tvrzení, že je to selhání zpravodajských služeb. "Vždycky se mi zvedá žaludek, když slyším, že je to selhání zpravodajských služeb. Je to selhání politiky," řekl televizi CBS.

O tom, že Nádží Sabrí poskytoval v období před invazí do Iráku CIA informace o iráckých zbraních hromadného ničení, informovala před měsícem také televizní stanice NBC. Podle ní


Nepřihlášený uživatel

#106437

2017-04-09 09:45

Stockholm a oko za oko

V první zprávě o atentátu ve Stockholmu hlásily agentury, že byly ihned zabezpečeny vládní budovy. Ale proč by na ně teroristé útočili? Vlády pro ně nejsou nebezpečné. Nezachytily je na hranicích země a prosazují pravidla, která omezují možnosti slušných lidí a dávají spoustu možností zločincům.

No, tak aspoň mohli tiskoví mluvčí za kordónem policistů v klidu vypilovávat x-té prohlášení o tom, že vláda je otřesena a soucítí s příbuznými zavražděných a zraněných. A jistě nezapomněli po x-té zopakovat, že terorista byl sice opět muslimského vyznání, ale že muslimové jako takoví za to určitě nemohou. Možná vás to udiví, že v tom s nimi souhlasím; do jisté míry.

Komentátoři a politici donekonečna analyzují všemožné aspekty atentátů, ale jedné otázce se spíše vyhýbají. Jak dlouho budou Evropané jenom prchat před vražednými kamiony, uhýbat před bodnutím nožem a doufat, že právě je další bomba neroztrhá? Jak dlouho to bude trvat, než Evropané přestanou rozlišovat mezi zlými a hodnými muslimy? A kdy se oni sami začnou teroristicky chovat?

Můj odhad je takový: Je pouze funkcí počtu vražedných útoků, které mohou postihnout kohokoliv, kdekoliv a kdykoliv, že bude s každým atentátem stoupat nedůvěra, strach a posléze odpor Evropanů vůči všem muslimům; proti každému, kdo patří „k nim“. To je nespravedlivé, ale zároveň to odráží archaickou evoluční dovednost nutnou k přežití. V dlouhé historii lidského plemene bylo vždycky otázkou života a smrti vyvodit jednoznačné závěry z toho, když smrtelné ohrožení opakovaně přicházelo od jednoho konkrétního kmene.

A tak i dnes zajímá občany moralizování politiků a médií mnohem méně než to, mohou-li jet bez obav vlakem, procházet se po promenádě, navštívit koncert a vypít si v bistru na chodníku šálek kávy. A s každým dalším atentátem poroste počet těch Evropanů, kteří budou mít dojem, že se ve své vlastní zemi musí pohybovat jako na nepřátelském území. A pak, jednoho ošklivého dne, se podle toho začnou i chovat. Nebudou to dělat všichni, ale dost jedinců na to, aby i v Evropě žijící muslimové začali prožívat podobný trvalý strach, jaký se pozvolna rozšiřuje v evropských metropolích.

Dosud jsou obyčejní lidé v Evropě ochotni rozlišovat mezi muslimy a teroristy. Ale všichni přece víme, že od barbarství dělí každého z nás pouze velmi tenká slupka civilizačních návyků. V Evropě narkotizované blahobytem tato slupka ještě nějakou dobu vydrží. Ale s každým dalším atentátem se blíží chvíle, kdy se lidé rozpomenou na to, že i oni jsou příslušníci biologického druhu, který umí zabíjet. A i když jim EU se svou příznačnou starostlivostí vezme osobní palné zbraně, tak se ukáže, že dokážou zaútočit i tak, jak jim to předvádějí cizinci, kterým oni na svém území poskytli útulek.

Pro sociální vědce, zejména ty pokrokové, kteří věří, že geny neurčují nic a prostředí všechno, bude jistě docela zajímavé pozorovat, kdy a kde k tomuto zlomu dojde. Je pouze otázkou počtu a krvavosti atentátů, kdy již nebude stačit (pořád ještě objektivně pravdivé) ujištění, že se drtivá většina muslimů na terorismu nepodílí. A budou-li se i pak mírumilovní muslimové chtít cítit v Evropě bezpečně, tak již nebude stačit jenom to, aby oni sami ctili zákony hostitelské země, ale zavírali přitom oči předtím, co se děje ve zbytku paralelní společnosti, k níž svým náboženským vyznáním a stylem života volky nevolky náleží. Jsem si jistý, že mnohé z nich již toto dilema zaměstnává.


Nepřihlášený uživatel

#106438 USA podpořiliy IS a Al Kajdu

2017-04-09 09:50

Aleppský arcibiskup podle serveru radiovaticana.cz pochybuje o tom, zda bylo moudré nařknout právě syrský režim Bašára Asada z použití chemických zbraní bez patřičného prošetření případu, a stejně tak unáhlená se podle arcibiskupa jeví americká reakce. Arcibiskup doufá, že zainteresované strany „seriózně zvolí práci pro mír pomocí politických řešení, a nikoli bomb“.

Apoštolský vikář latinského obřadu v Aleppu biskup Georges Abou Khazen byl v hodnocení situace ještě příkřejší.

„Tato vojenská operace otevírá možnost nových scénářů, které jsou znepokojivé pro všechny,“ řekl biskup Georges Abou Khazen OFM pro portál Vatican Insider. „Americká strana působí destrukci syrské infrastruktury. Již dříve bylo takto zničeno 32 mostů a bombardováním přehrady Tabbka na Eufratu – patnácté na světě co do velikosti – byla vyřazena z provozu elektrárna. Domnělý chemický útok je záminka jako mnoho jiných, o kterých jsme slyšeli dříve v Libyi a Iráku... Spojené státy okupují spolu s takzvaným Islámským státem všechna ložiska ropy a zemního plynu v Sýrii. Za zmínku stojí, že pár minut po americkém útoku začala ofenzíva džihádistů Islámského státu a an-Nusrá,“ říká biskup Abou Khazen.

Celý článek naleznete zde.

Syrský prezident Bašár Asad má prý pod kontrolou podstatnou část země, především města Damašek, Homs či Aleppo. Duchovní jsou přesvědčeni, že se pracuje na rozdělení Sýrie, což není v zájmu země. Ve hře jsou ovšem ropa a plyn. Lidé v Sýrii prý zpočátku nechtěli uvěřit, že je může potkat osud fakticky rozděleného Iráku, ale dnes jen s obavami hledí do budoucnosti.

Bijte nacistické kolaboranty se sudeťáky!!!

#106439

2017-04-09 10:05

Pozorně sledujeme sudetoněmecké útoky na republiku a s nimi spojené podpůrné akce klerikální české politické strany spojené s Vatikánem a s vysokým klérem římské církve.

Tyto ataky, trvající desetiletí, zesílily v poslední době na neúnosnou míru jak pro republiku, tak pro její právní řád a sociální poměry. Máme na zřeteli nejen monotónní útoky landsmannschaftů na presidentské dekrety let 1940-1946, ale též praktické kroky naši vlády a politických klerikálů, které přinesly hrozivé plody jak v tzv. církevních restitucích, tak v omlouvání a přeceňování role tzv. Sudetoněmců v dějinách ČSR. Hlavním praporečníkem těchto útoků, dokonce i v Evropském parlamentu, je pan Bernd Posselt, vítaný v jihomoravské metropoli svými magistrátními uctívači.

Nutno zdůraznit nebezpečí pro republiku, zahájené nemorální, neobjektivní a bezprecedentní tzv.omluvou expresidenta Havla tzv. Sudetoněmcům. Expresident se svými následníky vyvolali nepravdivý dojem jakéhosi generálního ublížení odsunutým československým Němcům, alias Sudetoněmcům. Na tento katastrofální politický akt navázaly další generace politiků, kteří dovedli republiku na pokraj nového mnichovanství a kolonialismu vůči Německu.

Pátá kolona českých obhájců tzv. Sudetoněmců vyvíjí po dvacetiletí od převratu 1989 nezměrné úsilí o dehonestaci Masarykovy a Benešovy republiky, jejího založení, a poté i na poválečné uspořádání určené velmocemi v Postupimi, které nejen iniciovaly, ale též nařídily odsun rozbiječů ČSR zpět do jejich mateřské země, aby nemohli opakovat ničitelskou politiku proti republice. Mezinárodní dohody Postupimská a Pařížská jsou součástí právního pořádku republiky a spolu s presidentskými dekrety nevratně určily osud československých odsunutých Němců. I nepříliš zdařilá Česko-Německá deklarace toto plně uznala, s výjimkou označení odsunu ve dvou vydáních.

Jako účastníci konference, která rozkryla jak katolickou, tak sudetoněmeckou verzi našich národních dějin jako verze neobjektivní, historicky nepravdivé a účelově útočné vůči českému národu a republikánskému zřízení ČSR, odmítáme a pranýřujeme tyto verze, které počaly padílem kolektivu PODIVEN a vyvrcholily omluvou expresidenta Havla, kterou bizarně završil poražený prezidentský kandidát, u nás občan Schwarzenberg, svým nepřijatelným útokem na presidenta budovatele dr.Beneše, který se dvakrát zasloužil o stát.

My účastnici této konference odsuzujeme trvalé útoky na presidenta Dr.Beneše, na jeho dekrety určující nepřátele státu -  fašistické Němce, Maďary, a české i slovenské zrádce, kolaboranty, gardisty a vyznamenané Svatováclavskou orlicí. Odmítáme lživá tvrzení našich politiků pana Hermana, Bělobrádka a dalších o dekretech jako mstě, jako etnické čistce ve stínu Moskvy. Neuznáváme vyjádření politiků Nečase a Sobotky o roli Sudetoněmců jako případných "spojenců". Tyto politické bláboly nemají místo ani pardon v české politice. Každý, kdo takto jedná, účastní se sudetoněmeckých srazů a omlouvá tzv. Sudetoněmce, nemá místo ani ve vládě, ani v české demokratické politice. 

My nejsme protiněmečtí, my jsme protisudetští. Němečtí antifašisté jsou našimi bratry a jejich oběti a památku ctíme a uznáváme. Neuznáváme většinu tzv. sudetoněmeckých nacistů, henleinovců, když každý třetí z nich byl vyznamenán Hitlerem za zločin uloupení českého pohraničí.

Varujeme české politiky, aby nepokračovali v kabinetním smlouvání s landsmannschafty a nenarušovali ústavní pořádek republiky, což by mohlo vést i k jejímu rozbití.

Klerikálům České republiky vzkazujeme, že tzv.restituce - v podstatě druhá pobělohorská restaurace majetků římské církve - rozdělily národ na nesmiřitelné tábory a nevyřešily postoje k odluce církve od státu, jak je žádala již zakládací listina státu - Washingtonská deklarace. Národ nedělí prezident Zeman, nýbrž jeho odpůrci  - a zejména obhájci tzv. Sudetoněmců a nároků římské církve i řádů, jako jsou tzv. Němečtí rytíři a jejich nástupci.

Toto vše připomínáme naší veřejnosti a zejména našim politickým předákům - vládě, sněmovně, Senátu, krajským politikům a cirkevním hodnostářům. Buďto dodrží dekretální a sociální politiku republiky - anebo svým přisluhováním zahraničním chlebodárcům a vatikánskému kolosu tuto republiku zničí.


Nepřihlášený uživatel

#106440

2017-04-09 10:14

Souseda střelil a zapálil mu dům. Pak se chtěl Reskátor zabít

 

Tenhle zkurvenej fašistickej režim není schopen si léta poradit se šmejdem, který postavil na černo stavbu na cizím pozemku? Jak nás bude chránit před čmoudy, až tu budou řádit jako všude jinde v EU?


Nepřihlášený uživatel

#106441 Re: Re: Re: Re: Re: Jak neomarxismus velí:

2017-04-09 10:20

#106433: Nasrat sluníčkáři! - Re: Re: Re: Re: Jak neomarxismus velí: 

 Podle čeho usuzuješ? Že rozpoznám lháře porušovatele volebního zákona v Milošovi Zemanovi? 

Že jsem schopen velmi přesně identifikovat lži Miloše Zemana? Že jsem schopen velmi dobře pospat, kde je potenciálně Miloš Zeman v rozporu s Ústavou? Že jsem už během kampaně identifikoval, že je obklopen podivným a pro stát (tedy občany) nedůvěryhodnými lidmi? 

To je přece naprosto normální jednání voliče, který zná volební zákon a Ústavu našeho státu.

Ty jsi toho nebyl schopen? Proč si Miloše Zemana volil? Protože jsi blázen, který to viděl a přesto šel a udělal z Miloše Zemana absolutně beztrestného navíc těsně před soudem o MUS ve Švýcarsku? 

 


Nepřihlášený uživatel

#106442 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 10:23

#106434: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 To jsi snad vyčetl z mého příspěvku? Myšlíš, že souhlasím s Rusy a jejich podporou terorismu? 

Nehraj Zemana člověče. 


Nepřihlášený uživatel

#106443 Re:

2017-04-09 10:24

#106440: -  

 Jen pro jistotu, co si představuješ pod pojmem stát? 


Nepřihlášený uživatel

#106444 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 10:25

#106442: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Vždyť je to jen lživý blábol z cesty. K americkým státním teroristům, kteří podporují Al Kajdu a IS ses vůbec nevyjádřil. Mlčení znamená souhlas.


Nepřihlášený uživatel

#106445 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 10:35

#106444: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Na názor na zničení letiště a demonstraci vojenské sily Američanů jsi se neptal.  

Vzhledem k tomu, že Rusové vetovali roky 7 rezolucí RB OSN o Sýrii, kdy celé eskalaci s Asadem bylo možné předejít, je současná koalice 60 států, kteří situaci v Sýrii musí řešit, jedinou možností. 

Spojovat Američany s terorismem je hloupé, neboť bohužel je naprosto jasně doloženo, že Rusko i na území ČSSR školilo teroristy v terorismu z Afriky i arabské části světa, a bohužel je více než průkazné, že komunistické totality po celou dobu existence podporovaly teroristy všeho druhu a dokonce jejich represivní složky teroristické činy páchali viz. zázemí dosud žijícího Carlose v ČSSR a přípravy atentátů StB. 

Rusko plně paralizovalo v otázkách Sýrie RB OSN a tedy je reálným a faktickým spoluviníkem toho, co v Sýrii napáchal Asad společně s IS. Amerika neměla jinou možnost, než se obrátit na okolní státy a řadu dalších o podporu, při řešení situace v Sýrii. 

 

Co je v tomto příspěvku nepravda či dokonce lež? Musíš být konkrétní, když tvrdíš, že je to lež. 

Např. společná okupace Polska Rusy a Němci a povraždění polské především vojenské elity v Katyni je smutná realita společného rozpoutá války Hitlera se Stalinem. 

"K tomu bohužel Rusko vůbec nemusíš nabádat, neboť podporuje v podstatě jakýkoliv terorismu už od dob komunistické revoluce a možná i předtím tedy minimálně 100 let. 

Např. v rozporu s Versailleskou smlovou umožnili vyzbrojení a vycvičení celé letecké nacistické armády. Podpora terorismu má tedy bohužel v Rusku obrovskou tradici. Rozpoutání druhé světové války společně s nacistickým Německem a spáchání první masové vraždy války v Katyni byl z dnešního pohledu samozřejmě terorismu a nebylo to ve své podstatě nic jiného než dnešní obdoba IS, neboť vraždou v Katyni Rusové povraždili polskou elitu s cílem genocidy celého národa. 

Okupace Krymu a rozpoutání šílené války na východě Ukrajiny se tedy ve výše uvedeném kontextu obzvláště s partou KGBáků v Kremlu může jevit jako návrat (aktivizace) jejich agresivního jednání z komunistické doby, kdy neváhali např. ČSSR okupovat počtem 500 000 ozbrojenců, ale podobně okupovali Maďarsko a stejně tak bylo okupováno Polsko, které dokonce okupovali hned během II. světové války a okupace skončila až v devadesátých letech!!!"


Nepřihlášený uživatel

#106446 Re: Re:

2017-04-09 10:42

#106443: - Re:  

 Ty jsi idiot?


Nepřihlášený uživatel

#106447 Re: Re: Re:

2017-04-09 10:43

#106446: - Re: Re:  

 Není ani z tohoto příspěvku zřejmé, jak si stát představuješ.  

Ať žije Sýrie a Rusko! Smrt USA!!!
Nepřihlášený uživatel

#106448 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 10:53

#106445: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Amkričané hlavně Sýrii rozvrátili, celou dobu podporují islámistické teroristy a ještě by ta terorsitcká prasat chtěla v RB OSN uvalovat sankce? Po těch všech zločinech USA? Sankce by měly být na USA, je neskutečné, co si ten dobytek dovoluje.

 

Stejný postu je podpořit Al Kajdu v USA! To by se jim asi nelíbilo? Aby si ti zmrdi užili svojí polívčičku. Brečej jako malý píči kvůli WTO a sami mají na svědomí milióny civilistů v Sýrii, Iráku, Afganistánu, Lýbii, na Ukrajině atd. atd.

Paktují se s nejhoršími islámisty ze Saudské Arábie a Asada označují za diktátora. Nechutní pokrytci.


Nepřihlášený uživatel

#106449 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-09 11:01

#106448: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Problém je, že máš sice názor, ale nemůžeš jej ničím doložit. 

Podpora terorismu komunistickými diktaturami je ovšem doložená velmi dobře. Stejně jako školení teroristů v terorismu KGB za účelem získávání politické moci. 

Komunistická totalita používá teror od počátku kdy se snaží dostat k moci. V různé míře, intenzitě, ale vždy. 

Tedy daleko věrohodnější vysvětlení je, že Rusko má podíl na situaci v Sýrii i proto, že v Kremlu je to jeden KGBák vedle druhého, byť daleko důležitějším argumentem jsou roky vetování snahy problém v Sýrii řešit. 

Řekl bych, že i tobě musí být jasné, že je Asad psychopat. 

Pořád jsi neodpověděl, kde je jediná lež v mém příspěvku. Mimochodem byli to Američané, kteří zachraňovali Rusko během II. světové války, každý den války dodávaly Rusku nákladní automobily a po velkou části i pohonné hmoty, aby vůbec byli schopni dojet na frontu a to přesto, že bylo zřejmé, že se jedná o stejně odpornou totalitu jako nacismus, stejně vražednou a společně rozpoutající světovou válku. 


Nepřihlášený uživatel

#106450 Problém je skutečně s náhlou radikalizací, zneužití lidi v krizových situacích.....

2017-04-09 11:22

"Muž, kterého policie podezřívá, že řídil kamion, není podle jedné jeho známé "žádný náboženský fanatik". "Nikdy jsem si nevšimla nějaké známky toho, že by byl extremista, nebo že by se zajímal o náboženství. Naopak, podobně jako mnoho Uzbeků ve Švédsku slavil a pil alkohol," řekla listu Dagens Nyheter žena, která tohoto stavebního dělníka viděla naposledy loni v srpnu"

Proto je také působení Miloše Zeman v politice velmi destruktivní v ČR vedlo k obrovskému nárůstu radikalizace.

Lhaní, vytváření spikleneckých teorií, zkreslování událostí, vymýšlení si výmluv a vyvolávání nenávisti např. nesmyslem "pražská kavárna" do které může Zeman zařidit kdykoli kohokoliv, je bohužel příčina radikalizace některých jeho hloupých příznivců. Jeho jednání je velmi nebezpečné a je přesně popisováno i ve  veřejných částech výročních zprávách BIS https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html

Miloš Zeman je nejen obklopen lidmi, kteří nemají důvěru státu, ale neváhal dokonce řečnit z jednoho podia s extrémisty, přičemž další extrémisty pod podium navozil nedůvěryhodný Mynář. 

Zpochybňování hodnot, relativizování hodnot, vyznamenávání StBáků a komunistů, lhaní, oplzlosti, tým Miloše Zemana to vše dohromady do velké míry skutečně rozvrátilo hodnoty tohoto státu.